- 16 Nisan 2021
- 15
- 27
- 8
- 32
Çok çok erken az daha sabır bence hemen umutsuzluğa kapılmayın
Sevgili arkadaşım tek önemli olan pozitifi görmek değil ki şuan sağlıksız gebelik yaşıyor olabilirim herşey olabilir. Cuma günü kan testine göre blli olacakAbla sevinmelisin bence gene 56 çıkmış bizde o da yok Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah hepimizin
Rabbim en hayırlısını nasip etsin senin ve bebeğin için inşallahSevgili arkadaşım tek önemli olan pozitifi görmek değil ki şuan sağlıksız gebelik yaşıyor olabilirim herşey olabilir. Cuma günü kan testine göre blli olacak
Evet canım elim ayağım herşeyimin canı gitti benim ya sadece 2 gün sevinebildik yinr hüzün yine gözyaşı Rabbim bilir hayırlısını demekten başka çarem yokBazı topiklerde düşer gibi olup artmaya devam ettiğini paylaşanlar olmuştu belki sizinde öyle olur. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla artsın değeriniz inşallah2 gün sonra testi mi tekrarlayacaksınız?
Canım benim rabbim çok büyük eğer sağlıklı gebelikse tutunacaktır allahın izniyleEvet canım elim ayağım herşeyimin canı gitti benim ya sadece 2 gün sevinebildik yinr hüzün yine gözyaşı Rabbim bilir hayırlısını demekten başka çarem yok
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz bebeğiniziMerhabalar kızlar 26 Mart'ta adet oldum 27 Mart'ta aşılama için iğneye başladım gonal f 450 75 ml kullandım aşılamadan 4 gün önce fitil verdi doktor rahim duvarı kalınlığı için 5 Nisan da çatlatma iğnesi vuruldum 6 Nisan da aşılama oldum. HİC BELİRTİM YOKTU KENDİMDE BELİRTİ ARIYORDUM AMA YOKTU 10. Gün idrar testi yaptım NEGATİF çıktı 13. Gün kan testi verdim değerimi görmek için tutarsa düşerse nedeni araştırılsın diye sonucum 49 çıktı 15. Gün tekrar kan verdim 116 çıktıRabbim isteyen herkese nasip etsin sorunum ilk önce polikistikover dediler ama her ay düzenli adet oluyorum ilk aşılama denemem
Canimm Rabbim bizim için en hayırlısı en güzel zamanda verecektir. Yazdiklarini okuyunca inan gözlerim doldu. Sizleri tanimadan bile yasadiklarimiza üzülüyorum. Inşallah hayallerine kavuşacaksın bebegin sana tutunacakEvet canım elim ayağım herşeyimin canı gitti benim ya sadece 2 gün sevinebildik yinr hüzün yine gözyaşı Rabbim bilir hayırlısını demekten başka çarem yok
Hayırlısı olsun inşallahMerhabalar kızlar 26 Mart'ta adet oldum 27 Mart'ta aşılama için iğneye başladım gonal f 450 75 ml kullandım aşılamadan 4 gün önce fitil verdi doktor rahim duvarı kalınlığı için 5 Nisan da çatlatma iğnesi vuruldum 6 Nisan da aşılama oldum. HİC BELİRTİM YOKTU KENDİMDE BELİRTİ ARIYORDUM AMA YOKTU 10. Gün idrar testi yaptım NEGATİF çıktı 13. Gün kan testi verdim değerimi görmek için tutarsa düşerse nedeni araştırılsın diye sonucum 49 çıktı 15. Gün tekrar kan verdim 116 çıktıRabbim isteyen herkese nasip etsin sorunum ilk önce polikistikover dediler ama her ay düzenli adet oluyorum ilk aşılama denemem
Maşallah Rabbim hayırlısı ile devamını getirsin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah gözünüz aydınMerhabalar kızlar 26 Mart'ta adet oldum 27 Mart'ta aşılama için iğneye başladım gonal f 450 75 ml kullandım aşılamadan 4 gün önce fitil verdi doktor rahim duvarı kalınlığı için 5 Nisan da çatlatma iğnesi vuruldum 6 Nisan da aşılama oldum. HİC BELİRTİM YOKTU KENDİMDE BELİRTİ ARIYORDUM AMA YOKTU 10. Gün idrar testi yaptım NEGATİF çıktı 13. Gün kan testi verdim değerimi görmek için tutarsa düşerse nedeni araştırılsın diye sonucum 49 çıktı 15. Gün tekrar kan verdim 116 çıktıRabbim isteyen herkese nasip etsin sorunum ilk önce polikistikover dediler ama her ay düzenli adet oluyorum ilk aşılama denemem
Hayır kan verdim hemenHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz bebeğinizi13.gün ıdrar testi de yapmış miydiniz peki
İdrar testi bir daha yapmadım kan testi verdim 13. GünüHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz bebeğinizi13.gün ıdrar testi de yapmış miydiniz peki
Hayır kan verdim hemenHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz bebeğinizi13.gün ıdrar testi de yapmış miydiniz peki
İdrar testi bir daha yapmadım kan testi verdimHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz bebeğinizi13.gün ıdrar testi de yapmış miydiniz peki
İnşaallah keseyi kalp atışını da duymak nasip olurHayırlısı olsun inşallahdeğeriniz güzel artmış darısı keseyi görüp kalp atışını duymaya inşallah benimde bir yumurtalığım polikistik adetimde düzenli kilomda yok ama yinede var benimde ilk aşılamam 12 nisanda oldu 24 nisanda kan vereceğim inşallah bana ve burdaki sonuç bekleyen bütün arkadaşlarıma nasip olur
Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu ramazan ayı yüzü suyu hürmetine hayırlı pozitifli sonuçlar nasip etsin isteyen herkeseMaşallah Rabbim hayırlısı ile devamını getirsin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah gözünüz aydındua eder dua beklerim
Aminnn inşallahAllah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu ramazan ayı yüzü suyu hürmetine hayırlı pozitifli sonuçlar nasip etsin isteyen herkese
Canım benim bunu söyleyince sevinmiş olmuyor arkadaşımız. Mesele sağlıklı bir gebelik elde etmek. Sadece gebelik elde etmek değil. O yüzden artmayan 56 değeri 'iyi en azından 5 ten büyük' diye sevinmesini istemeyi gerektirmez. Acaba neden artmıyor dedirtir. O yüzden duamız arkadaşımız için sağlıklı bir gebeliğe sahip olması ve değerinin artmaya devam etmesiAbla sevinmelisin bence gene 56 çıkmış bizde o da yok Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah hepimizin
Başta anlayamadım kusuruma bakmayın lütfen o kimseyi üzmek kimseyi kırmak değil İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız güzel bir gebelik geçirirsinizCanım benim bunu söyleyince sevinmiş olmuyor arkadaşımız. Mesele sağlıklı bir gebelik elde etmek. Sadece gebelik elde etmek değil. O yüzden artmayan 56 değeri 'iyi en azından 5 ten büyük' diye sevinmesini istemeyi gerektirmez. Acaba neden artmıyor dedirtir. O yüzden duamız arkadaşımız için sağlıklı bir gebeliğe sahip olması ve değerinin artmaya devam etmesiCicekciteyze
Hayırlı uğurlu olsun çoook sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla devam etsin inşMerhabalar kızlar 26 Mart'ta adet oldum 27 Mart'ta aşılama için iğneye başladım gonal f 450 75 ml kullandım aşılamadan 4 gün önce fitil verdi doktor rahim duvarı kalınlığı için 5 Nisan da çatlatma iğnesi vuruldum 6 Nisan da aşılama oldum. HİC BELİRTİM YOKTU KENDİMDE BELİRTİ ARIYORDUM AMA YOKTU 10. Gün idrar testi yaptım NEGATİF çıktı 13. Gün kan testi verdim değerimi görmek için tutarsa düşerse nedeni araştırılsın diye sonucum 49 çıktı 15. Gün tekrar kan verdim 116 çıktıRabbim isteyen herkese nasip etsin sorunum ilk önce polikistikover dediler ama her ay düzenli adet oluyorum ilk aşılama denemem
Amiiin amiiin amiiinn Allahimmm sen biliyorsun..Kötü düşünme canım inşallah bebeğin seninledireğer olacağı varsa oluyor zaten ❣
Biz yurtdisinda yaşıyoruz canim mecbur gelince burada kalmak zorunda kaldık inan gelirken kayinvalidemjn karakterini tanıdığım için tahmin ettim ama dedim yani tedavi olucaz herhalde biraz daha insafi olur. Ama olmadı. Bu kadarını beklemezdim herkese her şeye inanilmaz derecede gösterdiği ilanını ettiği Allaha olan korkusuna güvenmiştim ama yanılmışım. Gercekten Allahtan korkusu olan insan bunu baska bir anne babanın evladına ve Allahin yarattığı kula reva gormezdi.Yanlis anlama ama senin zaten tedavi sürecinde oraya gitmem hata.ben kayinvalideden cok cok çok çok çok çekmiş biri olarak söylüyorum. Bebek konusunda da çok körlük yapti esimin ailesi.Bu süreçte doktorum kesinlikle stres yok dedi bana. Ben dünya yansa gitmem kayinvalide evine tedavi olurken. Eşim zaten beni asla götürmüyor evlatlık görevi neyse sonuna kadar yapıyor.yeter de zaten.elin kızını laf söylesin diye gelin almadılar. Benim esime söylememe bile gerek kalmıyor. O anlıyor yüzümden. Ki suratım kırk kat olurgözlerim hemen pörtler. Eşinde o vaziyette seni eve götürmeliydi. Senin önce kendini koruman lazim
Cok tesekkur ederim suan ne hissediyorum anlatamam inanilmaz üzgünüm.. Bir gün inşallah hakkımı arayabilirim kendimden de özür diliyorum en bastan beri çok sustum her şeye eyvallah dedim esimin annesidir büyüktür kotu niyeti yok beni sever herkes boyle dilli dedim dedim ve sonuç ortada. Hic bir duruma hic bir zamanda saygısı yok, sadece kendi egosu kibri var anladim bide demez mi dün esime duyuyorum ben konuşmaları ben dobrayim beni biliyorsun diyeAğırlığını koy canım kimse oğlu var diye başkasının evladını bu şekilde üzüp kalbini kıramaz senin de annen baban var ve sende onlar için biriciksin lütfen böyle cahil insanlar için kendini değersiz hissetme ve hakkını asla yedirme yarın öbür gün senin de bir yavrun olacak ve bu şekilde baskı altında kalarak büyütme çocuğunu da çünkü şuan böyle olan o çocuktan sonra da bunlara devam edecek ve o çocuk dik durmayı senden öğrenecek her kim olursa olsun eşin bile olsa senden kıymetli değil kendin için bu hayattaki en kıymetli şeyin kendin olduğunu bil ve çok mutlu ol hayat çok kısa ve böyle insanlara üzülerek geçirilmeyecek kadar kıymetli bu tip şeyler tedavi sürecini Bile etkiler moralini yüksek tut
Malesef esim her ne kadar arka planda üzülüp beni sarıp sarmalasa da lutfen annem o benim benim hatrima sus diyor susmami ağzımı gözümü dilimi kapatmami bekliyor. Kuran da anne babaya of bile deme diyor biliyorsun diyor. (Allahin adaletine güveniyorum) Hala o cümlenin kotulugunu pisliğini hafifletmeye calisiyor, yumuşatmaya... cift terapistimiz var onunla seansimiz vardi bugun online oda benim bu cümleyi duymamam gerektiğini bu cümlenin acimasizca yanlis olduğunu söyledi neyse ki......Hemenn ayril ordan
Allah affetmesin bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine kalp kırmak Kabe yıkmaktır o bilmiyor mu bunu. Esimin ailesinden de bana Allah karnına versin kucağına vermesin dediler.Ogullarina aşık kayinvalidelrden nefret ediyorum Allah onları hiç affetmesin. SeNde birdaha gitme
Amiiin insallah canim benim Allahima havale ettim...Doğmamış bebekle kendini bir tutmakinsan gerçekten hayret ediyor allahım size sabırlar versin Siz yinede iyiliğinizi kaybetmeyin allaha havale edin hiçbirşey bizden önemli değil
Aynen bu dediğini yapacağım ben de insallah.. Esimle onların yanında kavga etmemek için elimden geleni yapacağımKızlar sizin kayinvalidelerinizin beyni baya baya yanmış okurken sinir oldum Allah sabır versin sizlere. Uzak durun mesafeli olun kendinizi yıprattığınıza değmez bunlar cidden. Bence böylelerine de alaycı bi tavırla cevap vermeniz lazım ve asla onların yanında eşinizle kavga etmeyin aksine daha da mutlu olun. Bunlar anca ondan anlar. Eşiniz onların yanında size daha da fazla değer verdiğinde içten içe çıldırır bunlar
Allah kabul etsin canım benimBen Meryem süresini Allahin izniyle devamlı sizin için kendim için ve anne olma hayali kurup gönülden isteyen herkes için okuyorumAllah kabul etsin inşallah ❤
28 yaşındayım ilk asilamamHayırlı uğurlu olsun çoook sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla devam etsin inşDarısı başımıza İnş. Peki kaçıncı aşılamanızdı ve yaşınız kaç acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?