- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Canım tam olarak niçin amniyosentez kararı alındı. İnşallah kuzum inşallah geçecek hepsi. Sağlıkla kavuşacaksın. Geçen bir videoda işte ultrason bulgusu kötü olsa da amniyosentezin iyi çıkma olasılığı 40 kat daha fazla dedi doktor. Çok zor yıpratıcı inşallah sonu bütün bunları unutturacak güzellikte olsun. Senin yanında öyle konuşulması çok yanlış şu ultrason kalitesinde öyle bir hata yapmaları çok çok düşük olmalı. Allah ım inşallah yardımcın olsunSağol canım ama hiç kolay değilmiş bütün gün ağladım. Birine nasıl giriş yapıp sıvı alıcaz dediler iğne ya kafasına ya gözüne girecek falan bu konuşmaları duydukça kan beynime sıçradı. Vazgeciyordum son anda profesör geldi izah etti öyle olmaz falan sonra rahatlasamda acaba sıvı azaldı mı korkusu yaşayıp gene ağladım. Ya ben bugün kendimi tutamıyorum. Hiç bu kadar ağlamamıştım. Sanırım sonuç ne çıkarsa çıksın bebeklerin benimle olacak. Insaallah güzel haberlerde vericem burdan sizlere dualarınızdan lütfen benide eksik etmeyin 9 senenin sonunda Rabbimin mucizelerini sağlıklı sıhhatli kucağıma bende alayım.