- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
Dünyanın ennn guzel ennn muhteşem duygusuEn başından beri bunu savunuyorum zaten bir an önce sağlıkla huzurla kavuşalım. Süreç çok uzun ve zorlu geliyor bana. Hiç öyle laylaylom geçmiyor. Göbeğimi gere gere dolaşamıyorum aslında doğunca da bitmiyor tecrübeli olanlar asıl o zaman başlıyor diyorlar ama ne bileyim vücudumda iken daha bir korkuyorum. Aşırı bir sorumluluk hissi. Bir çok şeyi de öğretiyor. O kadar mucizevi ki… Ben özellikle kadın doğum doktoru olup ateist olan biri varsa hiç anlayamam şu saatten sonra zoru başarır sonra çevremdeki her insan kendim de dahil daha değerli geldi. Hani oramınızı buramızı beğenmiyoruz ya da başkalarında aman gözü küçük burnu uzun şişman ayağı çarpık vs vs diye etiketliyoruz ya bunun gerçekten ne kadar hadsizce, bayağı ve cahilce olduğunu daha iyi anladım. Öyle aşamalardan geçiyor ve doktorun dediği gibi rahimde olan bebeğe müdahale şansımız yok diyor ya müdahalesiz bir alanda oluşuyor filan gerçekten 100 gramlık bir şey belki şu an tırnağı tüyleri bütün organları var hareket ediyor cidden düşününce çok şey var. Diğer taraftan da bu kadar endişe çok yıpratıyor bir an önce doğum gelsin kucağıma alayım istiyorum. Sanki vücudumdan ayrılınca daha az sorumluluk taşıyacağım gibi ama aslında değil onu da biliyorum.
Annem derdi ki sevgisi o kadar buyuk ki oyle olmasa atarsın balkondan aşağı bakimi da o kadar zor derdi hakkaten oyle. Ha benim kiz öyleydi zor rahmime dustu orda cok zor durdu doğunca da aksi mi aksi kolik bi bebe oldu hala da aksiöyle valla tam bir koc burcu Amaaa herseyi herseyi o duygusu herseye deger
Hamileliğin endişesi cok birsey olacak mi korkusu baskın oluyor.. evet canim ama gercektrn en rahat zamanlar endiseyi birazcık bırakmalı artik kanama dusuk riski yok ise hayati tehlikesi yok ise azcik keyfini cikarmali