- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Valla sinir sistemi mi etrafımdakıler bozuyor yaaAman bu kocalar niye anlayışsız oluyorlar ya ins durur ağlaması kuzum ya aynen sen takipte ol baktın ağlaması hızlandı git cnm ins gerek kalmaz da ...![]()
Zaten zor sartlarda bebeklere bakıyoruz boyle bır hastalık donemı boyle bır ulkecek krız donemı kış şartları hamılelıktekı dogumda kı sıkıntılarımız
Bıze yarıdmcı olacaklarına köstek oluyorlar
Eşim cok şükür sakin yapıda biri ama rahat kafa hic kasmaz kendınj at gözlugu takmıs gıbj bana gelmıs dıo hadı gıdelım nıe kızıyorusn
Yaa babam aylardır hastanelere tasıyor
Dun dedı kızım yollar berbat araba cıkmaz ama sen gıdebılır mıısn
Bende deıdm baba belkı gıtmem bakayım randevu saatıne kadar ne olur durum
Bugunde gıtmedım esımın cıkıs aaatı bebek aglıyordu aradım dedım babamla gıdemeıdm yollat kapalı arabayı cıkarmayalım dıe bemde gıtmedım ama senınle baska dr a gıdelım taksı ıle gıderız artık dedım ok dedı
20 dk sonra aradım ben burdan taksıye bıneyım sen dırek hastameye mı gecsen
Daha ıyı olur dedı
Babanı arayıp dıyeyım dedı
Dedım kı yaa ne dedım sana ben dıokı nolcak yollar acık
Ayy sinirlendim kapadım telefonu aradı acmadım
Kızımı aradı ona soruyor annen nerde felan burda nıe bakmıyor dıo
Sinirlendi dıo sana demıs ama sen babamı arayım deyınce oda sinirlendi
Ama yollar acık dıo halen ayy artık dayanamdım bagırdım yaa sananee adam cıkaramam arabayı bu hava da dıo senın şöforun mu o araba olmasa sen cocugunu goturmeyecek mısın
Babama yaslanıyor heryerde hersekılde
Babamda gercekten cok sevıyor onu oda farkında ama dön bı bak yaa kendı aılesı ne yapıyor 2 abısı var 1 annesıı var ne zaman yanımızdalar
Bırılerı bısey yapıyor dıede hersey beklenmez kı o kısıden
Ne bıleyım ıste dellendım oyle neyse arada gaz sıkıntısı var bıraz sancısı vardı azıcık calpol verdım cok zor duruma kalmadan gıtmek ıstemıyroum ınsallah gerek kalmaz
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)