Senin söylenen olmuyorsa eşine de o söylesin yazık çocuğun yüzünü biz ana opmuyoruz yaKv çocougun yanaklarını çenesini öyle bi parmakla seviyoki cocugun yüzü kıpkırmızı oldu ya delircem kızlarrr parmakalrını çivi gibi bastırıyo çocugun yüzüne bu nasıl sevme şekli yaaaa off. Dedmki ay cocugun yuzune noldu ya böyle bugun bişi yok ya diyo.
İşte bizde oyleydik sabah 4 kadar ağladı gaz mi anlamasim mama verdim meme verdim masaj yaptım hicc daha yeni daldı uykuya desem yeridirGünaydın berbat Bi gecenin sabahına
11den sabaha kadar ne emzik ne meme sadece ağladıOff valla bizdende oyle 2.30 da uyanip 6 ya kadar uyumadi
Atak haftası geliyor canımSenin söylenen olmuyorsa eşine de o söylesin yazık çocuğun yüzünü biz ana opmuyoruz ya
İşte bizde oyleydik sabah 4 kadar ağladı gaz mi anlamasim mama verdim meme verdim masaj yaptım hicc daha yeni daldı uykuya desem yeridir
Güya bugün tam 1 aylık olduk düzene gireceği yerde iyice duzen bozuldu
Bencede doktora götür canım hem icin rahatlar hemde bebis rahatlar ne sorunu varsaKızlarrr benım kızda cok kıvrandı yıne yarımın yarısı fitil daha koydum gerı cıktı ıcınde hıc durmadan kaka da yaptı ama sümüksü yapıda sanıırm dr una goturucem yarına randevu alıcam
Okadarı normal kuzu bızdede oluyorKizlar ya kizimin dilinin ortasi beyaz oldu bana gore pamukcuk anneme gore abartma sut kalintisi ne yapsam bilemedim antibiyotik kullanan annelerde olurmus mastit icin agumentin kullanmistim onun disinda meme temizligi deniyor ama zaten bebegim emmiyor baskada aklima bisey gelmiyor
Kaç gün siriyormus bu atak haftası ona göre hazirliyayim kendimiAtak haftası geliyor canımkazan mübarek olsun
Cnm götür bir baksın Dr ah ahh bu bebeler çok gazlilar yahuKızlarrr benım kızda cok kıvrandı yıne yarımın yarısı fitil daha koydum gerı cıktı ıcınde hıc durmadan kaka da yaptı ama sümüksü yapıda sanıırm dr una goturucem yarına randevu alıcam
Cnm fazla değilse takılma süt yapiyir bazen ama dikkat et çoğalma olursa pamukçuk olma ihtimali yuksekKizlar ya kizimin dilinin ortasi beyaz oldu bana gore pamukcuk anneme gore abartma sut kalintisi ne yapsam bilemedim antibiyotik kullanan annelerde olurmus mastit icin agumentin kullanmistim onun disinda meme temizligi deniyor ama zaten bebegim emmiyor baskada aklima bisey gelmiyor
Ya arakadasta temizlemezsen pamukcuga döner dedi siz temizliyor musunuzOkadarı normal kuzu bızdede oluyor
Bizde var hafif pamukcuk ben günlük temizliyorum temizlenmezse çoğalırmışYa arakadasta temizlemezsen pamukcuga döner dedi siz temizliyor musunuz
Yokk arada dil pembe oluyor arada beyaz ama pamukcuk olsa anlarsınYa arakadasta temizlemezsen pamukcuga döner dedi siz temizliyor musunuz
Napıcazz herseyıı denıyoruzzCnm götür bir baksın Dr ah ahh bu bebeler çok gazlilar yahu
Cnm fazla değilse takılma süt yapiyir bazen ama dikkat et çoğalma olursa pamukçuk olma ihtimali yuksek
Dilini cıkarmiyor temizleyemedim nasil trmizkiyisn senBizde var hafif pamukcuk ben günlük temizliyorum temizlenmezse çoğalırmış
İyi düşünmüşsün kuzum, mukustan başka bi şey var mı? Yeşil kaka köpüklü kaka vsKızlarrr benım kızda cok kıvrandı yıne yarımın yarısı fitil daha koydum gerı cıktı ıcınde hıc durmadan kaka da yaptı ama sümüksü yapıda sanıırm dr una goturucem yarına randevu alıcam
Karbonatlı suyla temizleyin diyorlar ama ben de hiç yapmadım canım. Bi çay kaşığı su verdim bugün emzirme den sonra kalıntıysa gitsin diye.Kizlar ya kizimin dilinin ortasi beyaz oldu bana gore pamukcuk anneme gore abartma sut kalintisi ne yapsam bilemedim antibiyotik kullanan annelerde olurmus mastit icin agumentin kullanmistim onun disinda meme temizligi deniyor ama zaten bebegim emmiyor baskada aklima bisey gelmiyor
1 hafta ve çiçek gibi çocuğum zombiye döndü bütün huyu değişti, alwrjiden şüpheleniyoeumKaç gün siriyormus bu atak haftası ona göre hazirliyayim kendimi
Kaynamış suya batırıp Gazlı bezle siliyorum ben. Bazen de suya karbonatta koyuyorumKizlar ya kizimin dilinin ortasi beyaz oldu bana gore pamukcuk anneme gore abartma sut kalintisi ne yapsam bilemedim antibiyotik kullanan annelerde olurmus mastit icin agumentin kullanmistim onun disinda meme temizligi deniyor ama zaten bebegim emmiyor baskada aklima bisey gelmiyor
Sadece ıyık ıyık duruyor kuzum yesıl degılde bakalım ınsallah bısey degıldırİyi düşünmüşsün kuzum, mukustan başka bi şey var mı? Yeşil kaka köpüklü kaka vs
Ben de haftaiçi götürmeyi düşünüyorumsüt ürünlerini kestim bugün itibariyle alerji olasılığına karşın
Karbonatlı suyla temizleyin diyorlar ama ben de hiç yapmadım canım. Bi çay kaşığı su verdim bugün emzirme den sonra kalıntıysa gitsin diye.
1 hafta ve çiçek gibi çocuğum zombiye döndü bütün huyu değişti, alwrjiden şüpheleniyoeum
Baş parmaginla çenesine işaret parmağınla alnina bastır ağzı açılacak. Parmagima gazli bez dolayıp temizliyorumDilini cıkarmiyor temizleyemedim nasil trmizkiyisn sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?