Kuzm ilk zmanlar ben saat başı bile kaldırdım emsin diye. Şekeri düşmesinden korktm. Sarılık varmıKizlar benim bebegim bugun aksam dan beri 4 5 saat uyuyuyacak biraksam sizce normal mi en son 23.15 te besledm halanuyuyor zorla uyandiriyorm
Aynen öyle şöyle sakin bi baktıgnı göremedm en fazla 5 dk dediğin gibi hemen ağlıyor aç gibi deli olcam ben deKızlarrr benim kız uyumadığı heran emmek istiyo , emzirmeyince ağlıyor , her emmede de kusuyo.Yani fazla emdiği içinde gaz sancıları artıyo, emziklede oyalayamıyorum .Gün içinde 5 dk yi geçmez etrafı izleyeyim sakin durayım desen.Sizlerde durumlar nasıl ?
Ne yapacağımı şaşırdım.
Sarilikta gecti dediler artk aslinda gunduz hep 2.5 saate uyandi ama aksam beride gozunu acmiyor simdi zorla besledim hemen geri uyudu offKuzm ilk zmanlar ben saat başı bile kaldırdım emsin diye. Şekeri düşmesinden korktm. Sarılık varmı
Bu besleme cok sknti ve hic kimse net bisey demiyor daha da uyuz oluyorm doktordan nefret ettm resmen senin kinin gazi felan olmasn canin ya ya da sutun mu az bilemedim ki yoksa iki memeyi emip mama istemesi garipLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Yarın bu doktora gidiyorum. Umarım beni aydınlatır bi aradığm dr u bulamadım ya ne bilgi ne bişey. Doğum yaptıgım Hastanedeki dr a genel bilgi verirmisnz dedim bakımı beslenmesi vs nasıl yapalım. Ne genel bilgisi diyo. Aşıyı yaptı gönderdi resmen uyuz oldm. Bu dr u benden parça alan prof önerdi bakalm umarm aydınlatır güzel güzelçocuk 2 saat içinde iki memeyi emdi üstüne 90 cc mama yedi sonra yine ağladı yine meme verdim emdi. Sonra yine krize girdi 30 cc daha içti. Ne emzik sustuyo ne bişey deli olcam doyma hissi mi yok anlamadm yaa
Bayılıyorum şöyle anneleri aglatan bebelereFark yok bende aynı durumdayım akşam 7 den beri emmediği belki 1 saat olmuştur sızdığı için anlık kısır döngü ağlamak üzereyim artık
Hayalimdeki bebeKizlar benim bebegim bugun aksam dan beri 4 5 saat uyuyuyacak biraksam sizce normal mi en son 23.15 te besledm halanuyuyor zorla uyandiriyorm
Oohh miiss sıkıntı hasta olmasın bıaey olmaz bu zamana kadar uyuduklarına sayKzum prima kullanıyodum o da sınıfta kaldı sleepye gectm 3 numara midi 4-9 kg kullanıyorum şuan. Gece sarılıkken 2 saatte bir kalkıyodum. Sarılıktan sonra kendi ne zman ağlarsa olarak planlamıstım ve saat başı kalkıyordu. Sadece emdiği için her saat uyanıp emiyordu o yüzden her sefernde bez değiştiryodum. Şuanda da 2 veya 3 saatte bir kalkıyo. Zaten 2 de yataga geçiyoruz anca uyyo. Somra 4 veya 5 te kalkıyo. Bugun mesela hiç yataga gecemedık hala ayakta ve huysuz uyumuyor asla uyutana kadar 4 bez değiştirdim 1.5 saatte. Saat 3 oldu tık yok uyumuyor
Kızz emzık alıyor dıyorduun kuzu oyalanamıyor mu emzıkleLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Yarın bu doktora gidiyorum. Umarım beni aydınlatır bi aradığm dr u bulamadım ya ne bilgi ne bişey. Doğum yaptıgım Hastanedeki dr a genel bilgi verirmisnz dedim bakımı beslenmesi vs nasıl yapalım. Ne genel bilgisi diyo. Aşıyı yaptı gönderdi resmen uyuz oldm. Bu dr u benden parça alan prof önerdi bakalm umarm aydınlatır güzel güzelçocuk 2 saat içinde iki memeyi emdi üstüne 90 cc mama yedi sonra yine ağladı yine meme verdim emdi. Sonra yine krize girdi 30 cc daha içti. Ne emzik sustuyo ne bişey deli olcam doyma hissi mi yok anlamadm yaa
Çok sağol canım aminGecmis olsun kuzum yaaprobiyotik mu bu maflor da sifa olur insallah yavrusuna
Bende senin gibiydim akşam acile gidince kan idrar ve diski tahlili yapıldı. Doktor probiyotik verdi bebis rahatladı uyudu bence ihmal etme doktorun görmesi iyi olurKızlarrr benim kız uyumadığı heran emmek istiyo , emzirmeyince ağlıyor , her emmede de kusuyo.Yani fazla emdiği içinde gaz sancıları artıyo, emziklede oyalayamıyorum .Gün içinde 5 dk yi geçmez etrafı izleyeyim sakin durayım desen.Sizlerde durumlar nasıl ?
Ne yapacağımı şaşırdım.
Kuzu bıogaia da ıyı gelıyor bagırsak duzenlerıne dr na sor ıstersenÇok sağol canım aminaynen probiyotik iyi geldi yavruma sürekli ishal bagirsaklar sürekli hareket halinde ne uyudu ne yediğini anladı kusmada yapınca çok yoruldu. Şükür Allah'a rahatladı da uyudu
Kiz benimki daha o kadar uyumasi icin cok kucuk korkuyorum uyanmayinca banyo yapti bugun ondan galibaHayalimdeki bebe
Biogaia bizde çok etkili olmadı canım nurse Harvey iyi geldi ama ameliyat sonrası antibiyotik bağırsakları bozmuş. Doktorda her antibiyotik kullanımında ara ara probiyotik kullan bağırsakları bozuyor dedi. Sabah yine de doktoruna götüreceğim. Nobettesin canım ☺ uyutmadı mi minnakKuzu bıogaia da ıyı gelıyor bagırsak duzenlerıne dr na sor ıstersen
Yavrum benım bebekte anasının karnıından bu hali ile cıkmadı hatta senınkınden bıle kucuktu ama hıc endıse duymaya vaktım olmadı bu bebe neden uyanmadı dıeKiz benimki daha o kadar uyumasi icin cok kucuk korkuyorum uyanmayinca banyo yapti bugun ondan galiba
Yaa sasırdık kı hayır benım kız oyle hattaa 2 saat keısntısız uyudu sagolsun da kendımı dınc hıssedıyroumBiogaia bizde çok etkili olmadı canım nurse Harvey iyi geldi ama ameliyat sonrası antibiyotik bağırsakları bozmuş. Doktorda her antibiyotik kullanımında ara ara probiyotik kullan bağırsakları bozuyor dedi. Sabah yine de doktoruna götüreceğim. Nobettesin canım ☺ uyutmadı mi minnak
Onu da emmediBnm kinin o yuzden memeyi biraktigini dusunuyorm canim
Ay ne bilim derya sifir tecrube herseydn korkar oldum sekeri mi dustu niye uyanmadibuyumuyor ac mi niye uyumuyor cok zormus cokkkYavrum benım bebekte anasının karnıından bu hali ile cıkmadı hatta senınkınden bıle kucuktu ama hıc endıse duymaya vaktım olmadı bu bebe neden uyanmadı dıeen fazla gecelerı 2 saat tam uyumustur
Hep ellerım uzerınde gece gunduz bakım istiyor gunduz 1 saat tam uyusa aralıksız ohh bee dıyroum
Biberonun mrkasi ne canim bnm dr ozellikle avent dedi guya memeyi birakmayacakti bazrn itiyir biberonuda ama sonra aliyorOnu da emmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?