Kızzzzz tüü maşallahh barikallahh sizeeee yaaaaOyy kurban olurum maslaalhhHele birde bize bakinEki Görüntüle 2979287
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızzzzz tüü maşallahh barikallahh sizeeee yaaaaOyy kurban olurum maslaalhhHele birde bize bakinEki Görüntüle 2979287
Sırayla sizlerden de alicaz cnm bu güzellikleriKızzzzz tüü maşallahh barikallahh sizeeee yaaaa
Oofff vallaa allah yardımcınız olsunn ıkız bebek tabı kı herseyı ×2 güç isterBizimkileride uyandırmaya korkuyorum uyanınca en az 3-4 saat uyumuyorlar çığlık çığlığa oluyoruz evde birde eğer ikisi aynı anda uyandıysa evde durulmuyor
Bu gece ben tek baktım bebişlere eşimin boğazı ağrıyo diye o başka odada yattı bebişlerin yanınada yaklaştırmadım ama pertim çıktı
Kızzkızzz anammm kuzumm hele mınnakk mınnakklarr yaaa keske hepsını yanyana koyup cekebılsekOyy kurban olurum maslaalhhHele birde bize bakinEki Görüntüle 2979287
Oyy ne güzel.olurdu varyaKızzkızzz anammm kuzumm hele mınnakk mınnakklarr yaaa keske hepsını yanyana koyup cekebılsek
Size de çok az kaldı teyzesiAyyyyy çıldırmalııkkkk maşallahhhh
Oyy maşallahhh, sabah kuşları bunlar sabahOyy kurban olurum maslaalhhHele birde bize bakinEki Görüntüle 2979287
Maşalllah bencr çok rahat bu pozisyonları
Yerımm ben onları teyzelerı kurbanm kuzularraa tırtıllaraaaMaşalllah bencr çok rahat bu pozisyonları
Sen benimkileri kundaktan çıkardığım şeklini görsen eriyorum o duruşa. Kafayla popo arkadan birleşecek nerdeyse, boşuna tırtıl dememişim ben bunlara
Yaaa masallah kuzucuklars misler gibi kokuyorlardır da simdi onlar ohhİnsanlıktan çıkıyoruz ama çok değiyor çok hamd olsun
Haha yesinler onun poposunu aman Allah ım tam cildırmalık
Amin cnm inşallah Salı günü 4 ay bitiyor 5e gireceğim şaka gibiYaa valla şaka gibii hiç geçmicek sandım darısı başınıza inşallah kuzum zamanında gelsinler sağlıkla
Ayyy ballı lokmalar yaİnsanlıktan çıkıyoruz ama çok değiyor çok hamd olsun
Allah hepimize güç kuvvet versinOofff vallaa allah yardımcınız olsunn ıkız bebek tabı kı herseyı ×2 güç ister
Amann salgınlar cok arttı dıkkat edelım ınsallah
Yaa sormaa teyzesıııHaha yesinler onun poposunu aman Allah ım tam cildırmalık
Maşallah ay göbeklerden bebek fotolarına geçtikOyy kurban olurum maslaalhhHele birde bize bakinEki Görüntüle 2979287
Masallah masallah Allah ım dün gibi aklımda test günlerimiz beta degerlerimiz bugünümüze sükürler olsun gercekten ya RabbimOyy kurban olurum maslaalhhHele birde bize bakinEki Görüntüle 2979287
Oyy oyy yatışını sevsinler ben çok nazlı bir kız olacağım diyor adeta