Ahh ! Kızlar çok yorgunum
Şöyle özetleyeyim, dün 1 gibi kızımı emzirmeye basladım cok ağlıyordu 2 ye doğru anneme dedim ki birazcık alırmısın bi lavaboya gideyim. Tam oturucam taze kan damlaları düşmeye başladı ardından ardı arkası kesilmeyen büyük parçalar düşmeye başladı. Anneme seslendim bir sorun var diye. Annem çok panikledi bi yandan bebek amansızca ağlıyor. Hemen dr umu aradım. Doğum yaptgn hastaneye geç normal bir şey değil dedi. Sonra eşimin kardeşleri kv kp ler hızlıca götrdu beni bebek ve annem evde kaldı tabii. Hastaneye geldm bi an knma kesilir gibi oldu dediler ki şuan normal görünüyor. Ben dedmki evde şiddetli kanama oldu içim düştü adeta dedim. O sırada bi sıcaklık geldi parçalar şakır şakır akmaya başladı. Sonra hemen doğumhaneye aldılar ve o berbat işlemler başladı. İlkinde de doğum sonrası canlı kürtaj olmustu atoniden sonra. Profesörler vs geldi başka hastanelerden Başımıza ilk defa gelen bir durum dediler yani 16. Gününde kanayan bir hasta görmedik biz dedi. Doğumdan hemen sonra Kanayan gördük ama böyle kanayan kmseyi görmedk dedi. İşte kanlar verildi serumlar takıldı içim oyuldu sürekli bi aletler makaslar tamponlar balon yapıldı yine durmadı. En son dayanamıyorum dedm acılara artık tükendim dedim nolur bayıltın beni dedim hemen bi bayılttılar o sırada içimi kazımışlar kürtaj yapmıslar tekrar bir kanama olmasını beklemiyoruz dediler ama ilkinde de beklemiyorduk bizi şaşırttın dediler. Amaçları rahmi almamak. Kanama durmasaydı rahim alınacaktı rahim kendni salıyordu sürekli. doğumhaneye 2 buçukta girdim 8 i geçiyordu çıktım. Çıktıktan sonra da saat başı ebeler ellerini komple sokup kalan parçaları aldılar sürekli. Yani artık tükendim
bebeğin de gelsin yannda kalsın dediler annemle bebişte geldi aksam. birazdan çıkış yapıcaz hastaneden inşallah bir daha böyle şeyler yaşamam kimse yaşamasın
sonrasında da rahmin çok yıprandı yapışıklıklar vs herşey olmus olabilir kontrol altında olcaksın dediler. Çok kurcalandıgı için de antibiyotık başlattı
durum böyle