Pff kızlar ya bnm bebis dün cok hareketliydi ama bugün yavaslama oldu 10 sayamadm mesela tatlida yedim yok yeri daraldi desem dün kıpır kıpırdı 1 günde olacak sey degil heralde ay nasil aglayasim geldii ☹
Dur hemen telaşlanma
bu hafta aynısı bana da oldu, geceleri uyuyamayan, defalarca uyanıp gezinirken, bi gece nerdeyse deliksiz uyumuşum, hatta sabah eşime söyledim. Dün gece o kadar iyi uyudum ki, çok iyi geldi, dinlenmişim dedim. Derken o sabah bebeğin hareketlerini hissetmemeye başladım
aç karna çikolata
yedim, hiç bana mısın demedi, karnıma ufak ufak vurdum, kahvaltımı ettim, hiç hareket yoktu nerdeyse. Bi de böyle bi durumda ben de ne yapacağımı bilmiyordum
Sonra annemi arayıp anlattım, niye hala duruyorsun, hastaneye gitsenize dedi. Özellikle gece deliksiz uyumamdan şüphelendi çünkü bebek uyutmuyordu normalde. Eşimi arayıp nst için hastaneye gittik. Hemen bağladılar. Kalp atışını gördük ve derin bi ohh çektim
doktoruma yazdım, son haftalarda yeri daraldığı için hareketleri kısıtlanmıştır dedi. Ufak bi kalp çarpıntısı yaşattı bize ama sonu iyi geldi çok şükür
Telaşlanma sen de, belki uyuyodur bebişin, onun da yeri daralmıştır. Ama için rahat edecekse bi nst çektirebilirsin
Çok geçmiş olsun canım, içini ferah tut