- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh şükür bırınden haner alabıldıkkizlar yeni yazabiliyorum cok sukur cikti ama bebegi gordum kuveze aldilar solunumu icin sut sagip veriyorum
Kuzucum gözünüz aydın olsun sağlıkla kavuş minnoşuna evinize gidin inşallahkizlar yeni yazabiliyorum cok sukur cikti ama bebegi gordum kuveze aldilar solunumu icin sut sagip veriyorum
Çok şükür canım gözünaydınLabellaaa canim dedigin gibi bebegin pozisyonu ters olunca zor cikti ilk basta aglamadi korktum baya sonradan yikti ortaligi cok sukur bugune allahim bekleyem herkesi saglikla kucagina almayi nasip etsin
En güzel zamanda gelsin yavrum gönlünce olsun inşallahGittiğim hastane pandemi hastanesi değil, pozitifken doğum yaparsam sezeryana alacaklar. Dr um bunu istemediğimi bildiği için sancılarım gelene kadar vakit kazanmaya çalışıyor bir ihtimal negatife dönersem normal doğum yapabilseydim diye. Bi de ben sezeryan da olsam bebek kendi istediği zaman gelsin istedim. O yüzden sancı bekliyoruz her iki koşul için de
Gozun aydin kuzum benim saglikla evinize donersiniz insallah allahim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallahkizlar yeni yazabiliyorum cok sukur cikti ama bebegi gordum kuveze aldilar solunumu icin sut sagip veriyorum
Hadi cnm gözün Aydın olsun..kizlar yeni yazabiliyorum cok sukur cikti ama bebegi gordum kuveze aldilar solunumu icin sut sagip veriyorum
5 li al bnce ben cantaya 3 tane 5 li 1 tane de tulum koydum kıyafet olarak hepsine de birar zıbın koydum icine ekstra eldiven sapkada koydum nolur nolmaz dieZEYNEPP5555 kuzu kac hastane cikisi koycam ben ya basmio kafam hic almadim annem isimli yaptircak on lu galiba o, ben 5li mi alcam napcam ekstra bilmiorum
Ben bu mantığı anlamadım canım yaa, Covid açısından normal doğum daha risksiz değil mi?Gittiğim hastane pandemi hastanesi değil, pozitifken doğum yaparsam sezeryana alacaklar. Dr um bunu istemediğimi bildiği için sancılarım gelene kadar vakit kazanmaya çalışıyor bir ihtimal negatife dönersem normal doğum yapabilseydim diye. Bi de ben sezeryan da olsam bebek kendi istediği zaman gelsin istedim. O yüzden sancı bekliyoruz her iki koşul için de
Çok şükür canım, gözünüz aydın olsun.kizlar yeni yazabiliyorum cok sukur cikti ama bebegi gordum kuveze aldilar solunumu icin sut sagip veriyorum
Zibin dedigin alttan citcitli olan dimii ? 5li aliim o zaman iki takim yeter belki, bi de onlu isimli olan onla foto cekeriz falan dedim kiyafet icin bi bunlar kaldi benim de.5 li al bnce ben cantaya 3 tane 5 li 1 tane de tulum koydum kıyafet olarak hepsine de birar zıbın koydum icine ekstra eldiven sapkada koydum nolur nolmaz die
Evet evet icine giydirilen cıtcıtlıdan koydum aralarina 1 er tane 10 lu cok kalabalik 5 li ideal bence 3 takimda yeter diye dusunuyorm zaten minnaciklar hemen büyüyorlarZibin dedigin alttan citcitli olan dimii ? 5li aliim o zaman iki takim yeter belki, bi de onlu isimli olan onla foto cekeriz falan dedim kiyafet icin bi bunlar kaldi benim de.
Yaa evet hem kısa oldugu icindir bence hemde maskeylede olsa ıkinma felan olcak tükürük nefes vs ful tulumla dogum yaptirmaktansa ki kac saat sürer belli degil kisa yol sezaryen seciyorlardir diye dusunuyormBen bu mantığı anlamadım canım yaa, Covid açısından normal doğum daha risksiz değil mi?
Daha kısa sürdüğü için mi öyle istiyorlar acaba?
Ay inşallah geçer kalıcak gibi geldi banaEvet evet ilk hafta aynısı oldu bende de. Ama ikinci hafta geçti hepsi. Sanki karın egzersizi yapmışım da hamlamışım gibi çok şiddetli ağrı oluyordu yataktan kalkarken ya da dönerken. Geçti gitti hepsi.
Ay kuzummm hadi gözünaydınnn o an çok kötü bir his gibi oluyor ama kısa sürüyor allahtan ben dr ağlamadı neden flan oldm sonra çığlık çığlığa ayy rüya gibiydi şükür kurtulmuşsun kuzummLabellaaa canim dedigin gibi bebegin pozisyonu ters olunca zor cikti ilk basta aglamadi korktum baya sonradan yikti ortaligi cok sukur bugune allahim bekleyem herkesi saglikla kucagina almayi nasip etsin
12 gün oldu kuzum, pozitifken sezaryen olursa yanıma kimseyi almıyorlar ondan istemiyorum biraz daAyy insallah dönmüssndür negatife ama kendini kasma hic dönmesende yine sezaryenle olur hayirlisiyla siz iyi olunda cok sükür hafif atlatıyorsn kac gün oldu bu arada
Ben de anlamadım ki kuzum kalabalık giriyoruz normal doğuma riske atamam o kadar insanı demiş neden bilmemBen bu mantığı anlamadım canım yaa, Covid açısından normal doğum daha risksiz değil mi?
Daha kısa sürdüğü için mi öyle istiyorlar acaba?
Sezaryene tek başına giriyo sanki.12 gün oldu kuzum, pozitifken sezaryen olursa yanıma kimseyi almıyorlar ondan istemiyorum biraz da
Ben de anlamadım ki kuzum kalabalık giriyoruz normal doğuma riske atamam o kadar insanı demiş neden bilmem