- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Maşallah yavrum vallahi ay bende yapıyorum eşime aman şöyle tut böyle tut annemde hepimize aman öyle yapma böyle bakma eşimle bir araya gelemedik ki doğru düzgün şimdide işe başladı ki hiç çekirdek aile olarak bir şey anlamadıkBenim eşim de kıyamam sevmeye alıyor on tane laf ediyorlar dikkat et başını tut kundaklamadan alma vs ben de hemen rahat bırakın ya babası o zarar vermez diyorum. Eşim de hayatm biz ne zman yalnız kalıcaz diyor bana sürekli gelip sabret aşkm insanların burda olmasına mecburuz alttan al görmezden gel diyor sağolsun dün mesela geldi sen uyu ben bakarım dedi ama nasıl yorgundu uyur diye guvenemedm yok dedm benm uykum yok sen yat 5 dk içinde uyudu dün beni yıkadı giydirdi saçımı kuruttu masaj yaptı koltuga yastıklar koydu ayağımı uzattı yanıma boza kuru meyve ceviz komposto getirdi yedirdi şimdi uyuman lazım dedi yok dedm bebeği alayım kucagıma ben. aşkm hayır uyu önce senin iyi olman lazm bebeğe bakıyoruz dedi ya kıyamam aşkıma benim gerçekten Allah razı olsunnn M A Ş A L L A H