- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Yok iste dondurulmustu bizim subatta ası nisanda transfer oldum ama doktorum sorun olmayacagini söylemisti taze de olsaSen aşıdan hemen sonra mi transfer oldun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok iste dondurulmustu bizim subatta ası nisanda transfer oldum ama doktorum sorun olmayacagini söylemisti taze de olsaSen aşıdan hemen sonra mi transfer oldun canım
Cidden çok ikilemde kaldım kuzum ama en nihayetinde seninde iki ay varmış transferle arasındaYok iste dondurulmustu bizim subatta ası nisanda transfer oldum ama doktorum sorun olmayacagini söylemisti taze de olsa
Göriciğiz bakalm nasıl bi hismiş ama herkes doğurduktan sonra anlatıcam hissettiklermiYapmak ıstemıyrodu acele edıyordu cunku mesai sı bıtıyordu
İşte son dk nerde ne dr var derken denk geldiğim bı dr
Hemsırelere kızıyordu neden hasta halen hazır degıl dıe
Belkı daha tedırgın olanlar varsa bılmıyorum kadın kafasına gore bayıltıp bebegı cıkarıp gitmek ıstedı
Ama ben anestezılere de soyledım yenı covıd gecırıdm kalp etrafı sıvı ve cıgerlerde tutulma var dıe onlar zaten dırek spınal dedıler
Aman hamile ise anlatmaGöriciğiz bakalm nasıl bi hismiş ama herkes doğurduktan sonra anlatıcam hissettiklermi
Yani öyle tabi doktorunu dinlemek en iyisi bnceCidden çok ikilemde kaldım kuzum ama en nihayetinde seninde iki ay varmış transferle arasında
Lütfen anlat unutma bizi burdaGöriciğiz bakalm nasıl bi hismiş ama herkes doğurduktan sonra anlatıcam hissettiklermi
Aynen bir dene bakalım öyle baktın çok işe yarıyor alırsın sürekli telefonu bırakmak da zor olurTelden açmim radyasyon yemesinler de indiriyim bari
Aynen valla öylr yaparımAynen bir dene bakalım öyle baktın çok işe yarıyor alırsın sürekli telefonu bırakmak da zor olur
Cnm bu gerçekten zor bir karar. Seni çok etkilemekte istemem iyice düşünüp Kar zararı düşünüp karar vermen lazım kimseyi dinleme içinden geleni yapO zaman bende olmiyim ya cidden ben aşı karşıtı değilim ama tereddüt ediyorum transfer öncesi
Hemen anlatt kizz bekleme dogurmamizi benim cok var daha kuzu kuzu gircez o sez e yapcak bisey yok zaten iyi kotuGöriciğiz bakalm nasıl bi hismiş ama herkes doğurduktan sonra anlatıcam hissettiklermi
Kuzum nescafe galiba bede tam bilmiyorum amaKızlar sezeryan dan sonra kahve için diyorlar ya bugün alicaktim kafama takıldı Nescafe sade mi yoksa türk kahvesi mi içiliyor ona göre alayım dedim
Çok teşekkür ederim canım fikirlerin içinCnm bu gerçekten zor bir karar. Seni çok etkilemekte istemem iyice düşünüp Kar zararı düşünüp karar vermen lazım kimseyi dinleme içinden geleni yap
Ne demek cnm..Çok teşekkür ederim canım fikirlerin için
Biz nescafé için diyoduk kuzu ben hem ondan hem de küçük tek pakt Türk kahbeletinden koydum çantayaKızlar sezeryan dan sonra kahve için diyorlar ya bugün alicaktim kafama takıldı Nescafe sade mi yoksa türk kahvesi mi içiliyor ona göre alayım dedim
Ya ben bunu ilk. Kez duydum, kahve ne icin tatlim?Biz nescafé için diyoduk kuzu ben hem ondan hem de küçük tek pakt Türk kahbeletinden koydum çantaya
Tamm cnm bende her ikisinden de alayım dursun ben icmezsem içen bulunurBiz nescafé için diyoduk kuzu ben hem ondan hem de küçük tek pakt Türk kahbeletinden koydum çantaya
Sen de lokal mı istiyosunHemen anlatt kizz bekleme dogurmamizi benim cok var daha kuzu kuzu gircez o sez e yapcak bisey yok zaten iyi kotu
Sen de mi lokal düşünüyosunLütfen anlat unutma bizi burda