Kiz odumuzu kopardin iyisin dimiAy ama ne güldm ya dr a söylemedm rezillik diye dedm hocam devam etmedi tmm bi daha olursa hemen ara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz odumuzu kopardin iyisin dimiAy ama ne güldm ya dr a söylemedm rezillik diye dedm hocam devam etmedi tmm bi daha olursa hemen ara
Korkma korkma 2 hafta kadar sürmüstü benim yastigi itemiyordum kalkarken cıglık cıgligaydm resmenama anlamadm gecti sonra sürekli yattm bide bacak arama hep yastık koydum duzeldi sonra insallah seninde gecer hemencecikKizlar ben sanirim cati kemigi agrisi yasiyorum kasigin alt kismi tek tarafli ama bisey olmaz herhalde bugun ve dun ilk kez agrimaya basladi sizinde oluyodu diye hatirliorum yoksa korkuyim mi
Korkma canım, bebiş büyüdükçe yer açıyor kendine, ondan o ağrılar.Kizlar ben sanirim cati kemigi agrisi yasiyorum kasigin alt kismi tek tarafli ama bisey olmaz herhalde bugun ve dun ilk kez agrimaya basladi sizinde oluyodu diye hatirliorum yoksa korkuyim mi
İyiym askm yaa bi an ben de korktm o an düşündüğm şey direk eyvah jilet nerde saçım kötü böyle bi durumda kendi dertlerimi düşüncem dmeekkiKiz odumuzu kopardin iyisin dimi
Oyyy maaşallah sanaEvet hemen gelmişti, bebiş doğar doğmaz ben ameliyathaneden çıkana kadar 20 dk. falan beklerken çok acıkmıştı. Odaya geldiğimde beni bekliyordu. Hemen meme verdiğimde yarım saat birini, 20 dk. birini emip uzunca bir süre uyumuştu.
Evet oluyordu şimdi hat safhadaKizlar ben sanirim cati kemigi agrisi yasiyorum kasigin alt kismi tek tarafli ama bisey olmaz herhalde bugun ve dun ilk kez agrimaya basladi sizinde oluyodu diye hatirliorum yoksa korkuyim mi
Ben anlamadim iki gundur artti ayyy son aylar cok zorr AllahimmKorkma korkma 2 hafta kadar sürmüstü benim yastigi itemiyordum kalkarken cıglık cıgligaydm resmenama anlamadm gecti sonra sürekli yattm bide bacak arama hep yastık koydum duzeldi sonra insallah seninde gecer hemencecik
Neysee safak 5 senin bugun de bittiEvet oluyordu şimdi hat safhada
Ahaha delisin yaaa ben de bunlari dusunurdum buyuk ihtimal panikk olup ahahah neyse kuzum sakin sakin gidersin insallah cumartesiden hazirlanip aksiyon yaratmaİyiym askm yaa bi an ben de korktm o an düşündüğm şey direk eyvah jilet nerde saçım kötü böyle bi durumda kendi dertlerimi düşüncem dmeekki
Ay inşallah cumrtsi ağdaya gitme kararı verdim bu arada jilet istemiyorm yaa sonrasında kaşıntı oluyo bende diye umarım sorun yaşamam yasşasamda ertesi gün her türlü doğum zatenAhaha delisin yaaa ben de bunlari dusunurdum buyuk ihtimal panikk olup ahahah neyse kuzum sakin sakin gidersin insallah cumartesiden hazirlanip aksiyon yaratma
Ay dur kız deme öyle korkuyorumNeysee safak 5 senin bugun de bitti
Mantikli kuzum ya son dk islerini halledersin sacti oydu buydu aksamina zaten uyku muyku yokAy inşallah cumrtsi ağdaya gitme kararı verdim bu arada jilet istemiyorm yaa sonrasında kaşıntı oluyo bende diye umarım sorun yaşamam yasşasamda ertesi gün her türlü doğum zaten
Korkma korkmaaa geliyor gelmekte olanAy dur kız deme öyle korkuyorum
İnan o an hıc korku felan gelmıyor Rabbım oyle bır ferahlık verıyır kıAy dur kız deme öyle korkuyorum
Ben çabuk Geçcek gör bak demiştim eşme o da aksine geçmicek dedi. Bence çok çabuk geçiyor vallaKorkma korkmaaa geliyor gelmekte olan
Ayy inşallahhh be derya yaa yaa her hangi bir komplikasyon ya da başka bi şeyden mi anlamadım korkularım var. Yoksa ben de bir sürü ameliyat geçirdim.İnan o an hıc korku felan gelmıyor Rabbım oyle bır ferahlık verıyır kı
Normalde ben safra kesesı ameliyatına bıle gırerken sakinleştirici yapmıslardı
Her ameliyat a gırene yaparlarmıs
Ama sezeryanda hıc yapmadılar bıle
Bırde spınal oldum düşün
Dr da korkutarak goturdu benı
Genel yapmak ıatedı ben istemedim
Yok bagırırsın felan dedı bana
Dedım yok ben bagırmam merak etmeyın
Kızlara dedım nıe oyle dedı bagırılcak bısey mı kı
Hayyırr acı hıssetmıyorsun ama yapılan hareketlerı hıssedıyırsun dedı
Bırde benı bosuna genel anestezı ye alcaktı
Bebeegımın ılk cıktıggı anı ve dogdugu andaki ılk yanagıma degen sıcacık temasını kacırmıs olcaktım
Hıc bısey yok işlemde sadece uyusukluk gıdınce aggrın oluyor okadar ı normal
2 kere agrı kesıcı yapılınca gectı
Sen meleklerıını gorunce ohh dıyeceksın nerde oldugunu bıle anlamayacaksın
Kuzumm bunda annelik duygularıAyy inşallahhh be derya yaa yaa her hangi bir komplikasyon ya da başka bi şeyden mi anlamadım korkularım var. Yoksa ben de bir sürü ameliyat geçirdim.
Mememden kitle alıyorlar cevizden büyükçe. Sadece lokal uyuştuurldu. Bütün kesileri, katmanları, hani kurbanda deri yağdan ayrılır ya onun gibi kitleyi temizlemelerini, bir de sıcak kanın boynuma doğru aktığını hissettim düşün işlem sonrası da 10 dk dinlenip çıkış yaptım. Bunda farklı şeyler devreye giriyor sanırım farklı bir bilinmezlik ne bileyim. İnşallahh sorunsuz sıkıntısız alırım yavrularımı kucağıma. En önce onlar sağlıklı olsun sonra ben ki en iyi şekilde yetebileyim onlara