2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kuzum valla kizimi saglikla kucagimiza alalim biraz buyutiyim ortaya ciksin dillensin 1,5 2 yasina gelsin oyle yaparim diye dusunuyorum. Sez. dusundugum icin de 2 yil ara verin diolar dedigin gibi ☺️ Daha fazla ara olursa daha zor olur gibime geliyor 🤷🏻‍♀️ Ama bir dahaki tup bebek denememi allah mani vermezse sonbahar gibi yapmayi planliyorum yaza gelmesini asla istemiyorum 😂 sen de kardes dusunuyomusun hmwen
Ben de biraz bebeme doyayım, ondan sonra planlayalım diyorum ama bi de yaş faktörü var. O yüzden çok da gecikmek istemiyorum. Şimdiye kadar hep vücuttaki rezervlerden beslendi yavrucak, artık depoları doldurmak lazım. İşte onun için de iki yıl beklenmesini öneriyorlar.
Tazesiyle, arayı çok açmadan planlamak lazım 👶🏻

Doğum yapan arkadaşlar 👋🏻
Bebeğin kimliği için nüfus idaresine gittiniz mi? Minnak civcivlere 🐣 nüfus cüzdanı aldınız mı 😍 Süreç nasıl işliyo, biraz bilgi verebilir misiniz?
RAAT RAAT Yasamademek123 Yasamademek123 Kilya Kilya tiny miracle tiny miracle
Benım esım 2.gun hallettı cunku hastaneden ıstedıler yogun bakıma gırdıgı ıcın sgk dan yararlanabilmek ııcn
Dogum raporunu almıs dırek gıtmıs nufus daıreısne canımm

Ben de biraz bebeme doyayım, ondan sonra planlayalım diyorum ama bi de yaş faktörü var. O yüzden çok da gecikmek istemiyorum. Şimdiye kadar hep vücuttaki rezervlerden beslendi yavrucak, artık depoları doldurmak lazım. İşte onun için de iki yıl beklenmesini öneriyorlar.
Tazesiyle, arayı çok açmadan planlamak lazım 👶🏻
Allah yazmıştır zamanını kuzucum hakkımzda hayırlısı olsun inşallah dediğin gibi doğsunlar da sağlıkla mis kokulularımıza kavuşalım öpelim koklayalım doya doya 🥰🧿🤲

Valla sana sunu soyleyim bi arkadasm 7 ay once dogum yapti sezaryen ay dedi hic yatmadm bile ilk gun zaten serum vardi agrim olmadi 2.gun biraz oldu ertrsi gun taburcu oldum arabada normal oturarak geldm yaklask 130 km eve geldm yatmadm normaldm dedi gece ben baktm.gunduz annem ilgilindi birkac saat hicte korkulacak bisey degilmis diger arkadasm gecen ay yapti hala agrim var diyo pek.cabuk toparlayamadi o yani kisiden kisiye degisiyor bence bu durum dr eline de cok inanirim.ben hafifligine tecrubesini hepsi bir etken bunlarn o yüzdne kimseyi kafaya takma senin vucudun bakalim nasil tepki verecek sen sade e bebegine odaklan aman Allah im orda yatan seyyy bebegmmm diyeceksn😅😍

Yahuu dr dan dr a hastaneden hastaneye
Kişinin bedenınden bedene bıle farkedıyor
Kötü hikayelerle bogma kendıni dınleme de
Ben ne. Hıkayeler dınlersem dınleyeyım
Bana tavsıye edilen dr hastane dogum sekli ne olursa olsun bırı memnun olur dıgeerı olmaz
Kısının hayalındekı beklentısındekı olanaklar bırbırıını tutmazsa mutsuz olur sen beklentıye vs ye gırme o kadar ınsan girip cııkıyorsa o dogumlara sen nıe yapamayasın en guzel yasamak ısteıdıgın hayalını sımdıdıen kendıne zehır edesın bossverr 🥰🥳

Kuzum yaa bugün ablam ve arkadaşıyla beraberdim ikisi de sezeryan 4 yıl önce oldular yani max 1 hafta hissedersin diolar ki zaten bebeğinle ilgilenmekten acı falan duymazsın dio ona adapte olcaksın vs. Eskisi gibi değil hiçbişey sen annene bakma kendi yaşamış olabilir ama artık herşey yeni teknoloji ee biz zaten yeni herşeyi biliyoruz vs ayrıca pozitif bi kızsın hepimizi biliyoruz artık bunu da atlatırsın ☺️ Ameliyat sonucta ama dikkat ettiğin sürece inşallah problem yaşamazsın herkesin hikayesi bambaşka ne desek boş yaşamadan bilemicez 😍
Doğru diyosunuz kızlar hepiniz herkesin hikayesi farklı ama yaklaşınca tuhaf bi şey oluyo insanda anlıcaksnz beni 🤣 ama bebişime kavuşmak herrrşeyee değerrr bi an önce ameliyattan çıkmış olmayı bekliyorum 🥰🥰🥰🥰

Benım esım 2.gun hallettı cunku hastaneden ıstedıler yogun bakıma gırdıgı ıcın sgk dan yararlanabilmek ııcn
Dogum raporunu almıs dırek gıtmıs nufus daıreısne canımm
Çok iyi etmişsiniz hemen hallederek 👧🏻 2 ay içinde alınması gerekiyo diye duymuştum ben de.
Demek ki bebeği götürmeye gerek yok. O aklıma takılmıştı. Babasıyla ben gitsem olur o zaman 🥰
Bi kaç gün içinde kavuşacaksın dünya tatlısı kızına 💖 en uzun ayrılığınız bu olsun 🙏🏻

Daha önceki olumlu örnekleri görmek için konu açtım 😳🥺 etrafımdaki herkes beni panikletiyor çünkü
Geçmiş olsun canım. Bebiş büyümüş, kocaman olmuş. Allah'ın izni ile bir şey olmaz. @yasamade
Doğum yapan arkadaşlar 👋🏻
Bebeğin kimliği için nüfus idaresine gittiniz mi? Minnak civcivlere 🐣 nüfus cüzdanı aldınız mı 😍 Süreç nasıl işliyo, biraz bilgi verebilir misiniz?
RAAT RAAT Yasamademek123 Yasamademek123 Kilya Kilya tiny miracle tiny miracle
Eşim ertesi gün kimlik için ilçe nüfus müdürlüğüne İnternet üzerinden randevu alıp gitti. Kimlik başvurusunu yapıp ismini yazdırdı, kimliği hemen vermediler, o hazırlanıp daha sonra kargo ile evimize geldi. Onun yerine bir kağıt verdiler, içinde kimlik bilgilerinin olduğu. Kimlik numarasını da daha kimlik gelmeden ezberledik gitti 😻

Pazartesi başvuru yaptık, kimlik cuma evimize geldi bu arada. 😊

Eşim doğum raporu ile gitmiş ama nüfus gerek yok, artık her şey sistemde görünüyor demiş.

Uyudu mu herkes. Dallas gibi Bi gece yaşıyom ben. Ay yattık yatağa sanırım ben Bi dönem olduğu gibi yine horlamaua başladım ama tam dalmadım. Yam dalıcam uykuya Bi horlama oluyo. Neyse benimki Bi iki yastığımı düzeltti. Ben de o uyusun sabah işe gitcek diye uykumu açtım horlamayım diye. Neyse o arada siren sesleri. Lav. kalkıcam dışarda yanıp sönüyor binanın dibi. Meraklı bir Türk olarak çıktık balkona tabi 😁😁. 4tane polis arabası sivilleri de var onlar kaç tane bilmiyorum yana yana birini arıyorlar bir sürü polis fenerlerle. karşımızdaki binaya hızlıca durdurup kaçmış biri bizim otoparkları faln arama yapıyolar. Kaçmakta ne varsa artık Bi de polislerin üzerine sürüp kaçmış.
Neyse ben onu izlerken balkon camı demirinde göbeğimi çizdim galiba Bi geldim odaya kıpkırmızı çok korktum. Merak kediyi öldürür benim neyime ekşın izlemek dimi 🤭😂😂

Çok iyi etmişsiniz hemen hallederek 👧🏻 2 ay içinde alınması gerekiyo diye duymuştum ben de.
Demek ki bebeği götürmeye gerek yok. O aklıma takılmıştı. Babasıyla ben gitsem olur o zaman 🥰
Bi kaç gün içinde kavuşacaksın dünya tatlısı kızına 💖 en uzun ayrılığınız bu olsun 🙏🏻
Kuzum senın gıtmene de gerek yok o halde sen bı daha gıtme
Ayy AMinnn insallah Rabbım gostermesın ayyrılık 🤲🤲

Kuzum herkesin bi hikayesi var. Benimki de şöyle, ben okuldu, kariyerdi derken yaş olarak biraz geç evlendim. Evlendikten sonra doğal yolla hamile kaldım ama 7. haftasında kaybettik 😢 Hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok etkilendik, tekrar aynı sıkıntıyı yaşamamak için doktorum tüp bebek yapmayı tavsiye etti. Özellikle bu yaşta aşılamayı da zaman kaybı olarak görüyorlar. Rabbime çok şükür 🙏🏻 bize nasip etti. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin 🤲🏻 Dualarınızı eksik etmeyin 🌸💖
Anladım canım.
Anlattıysan daha önce hatırlamıyorum, kusura bakma.
Rabbim bu evladınızı size bağışlasın, diğeri zaten cennetten sizi izliyo. 😉

Uyudu mu herkes. Dallas gibi Bi gece yaşıyom ben. Ay yattık yatağa sanırım ben Bi dönem olduğu gibi yine horlamaua başladım ama tam dalmadım. Yam dalıcam uykuya Bi horlama oluyo. Neyse benimki Bi iki yastığımı düzeltti. Ben de o uyusun sabah işe gitcek diye uykumu açtım horlamayım diye. Neyse o arada siren sesleri. Lav. kalkıcam dışarda yanıp sönüyor binanın dibi. Meraklı bir Türk olarak çıktık balkona tabi 😁😁. 4tane polis arabası sivilleri de var onlar kaç tane bilmiyorum yana yana birini arıyorlar bir sürü polis fenerlerle. karşımızdaki binaya hızlıca durdurup kaçmış biri bizim otoparkları faln arama yapıyolar. Kaçmakta ne varsa artık Bi de polislerin üzerine sürüp kaçmış.
Neyse ben onu izlerken balkon camı demirinde göbeğimi çizdim galiba Bi geldim odaya kıpkırmızı çok korktum. Merak kediyi öldürür benim neyime ekşın izlemek dimi 🤭😂😂
Çok geçmiş olsun. 🙈
Eee, yakaladılar mı en sonunda? 😂

Günayydıınnnnn 🌅

nurselek nurselek owliyi çıkarttı annem çantadan 😅 minicik cocuk kaybolur içinde battaniyeye sarıp çıkarırz sonra aşısına falan giderken owlini giydirirsin dedi iyi dedim çıkardım 😅 emzirme atletlerini de çıkarttı rahat likralı atlet koyduk onun yerine ilk zaman şakır şakır süt olmaz emzirme atletiyle ugrasmaya gerek yok dedi zaten sürekli memede olcak kasvetlenirsin o sıkı şeylerle dedi bu da mantklı geldi onları da cıkardm 😬bir de karbonat koydu çantaya göğsünü karbonatlı suyla silcez her emmeden önce ve sonra dedi yara olmaması için en iyi çözüm o dedi karbonat mikropları öldürüyor ya onun hiç yara olmamış size de söyliyim kızlarr 🥰

X