İnşallah güzel sonuclar alırsınız bende suan tedavi sürecindeyim hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba canım. Yol zorlu umarım sonu güzel olsun Hayırlı olsun inşallah tedavin

İnşallah güzel sonuclar alırsınız bende suan tedavi sürecindeyim hakkımızda hayırlısı olsun
Çok heyecanlıyım yıllardır hep deneyenleri yazılanları okudum hep bir umudum oldu ama kendiliğinden olmadı nasip değilmiş. Siz nerede tedaviye başladınız şehir neresi

Çok heyecanlıyım yıllardır hep deneyenleri yazılanları okudum hep bir umudum oldu ama kendiliğinden olmadı nasip değilmiş. Siz nerede tedaviye başladınız şehir neresi
Ben istanbuldayım burda rüştü hoca var medamerikan da ona basladım cumartesi toplama işlemim olucak bir aksilik cıkmazsa siz hangi ildesinizz

Kizlar bu testler beni öldürecek yaa simdid de cizgi yok denecek kadar az yeni yaptim gec mi cikiyor ki cizgi o yuzden mi ...5 dk bekledim 10 olsun bari

Cizgi gitmis Oldurecek beni bu is Ben de birdeyler var ama saglikli değil sanırım kizlar...gittikçe koyulasmasi gerek

Kizlar bu testler beni öldürecek yaa simdid de cizgi yok denecek kadar az yeni yaptim gec mi cikiyor ki cizgi o yuzden mi ...5 dk bekledim 10 olsun bari
Gunaydinn aysun sabahın köründe teste kalktım bende kaset test çok silik diğeri de aynı koyulukta fazla koyu değil yani canim sıkıldı biraz

Senin cok yeni cnm 24 sat gecmedi bile üzerinden...benimkinde kesin bir tuhaflık var siliniyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…