Hosgeldin canım bende 23 yasındayımKızlarr merhaba o kadar cok mesaj yazılmıski okuyamadım yazılanları . Ben daha 23 yasındayım ama yasadıgım bi hastalıktan dolayı tüplerimde problem oldu ve tüp bebeğe başladım . Cumartesi yumurta toplama işlemim olucak . Ama bende fazla sayıda yumurta oldugu söylendi ve bu tarz şeylerde bir iki ay bekletiliyomus sanırım
Herkes için hersey çok güzel olsunEn iyisini doktorunuz bilecektir canım aşamalar geldikçe söyler size. Güzel olsun her şey
8 yil sonra tup bebekle hamile kalani diyorsun degil mi o burada oldu bize cokk yakin arkadaşımın arkadaşı surekli soruyordum nasil oldu nasil oldu diye once bebegini kaybetti sobra da kendiÇok gerginim zaten. Rahatlayamıyorum beyin dönüyor sürekli orda da değişik bir kaset dönüyorbaya koyu mübarek bir doktor üç ay dolmadan bu benim bebeğim demeyin demiş. Hatta çevrenizdekilere söylemeyin. Çünkü gerçekten sizin değil riskler yüksek filan demiş. Neyse haklı da bugün haberlerde gördünüz mü gebe kadın covidden dolayı çok dikkat edelim kızlar Rabbim korusun. Çok etkilendim eşim de dedi ki ölüm bu o şekilde yazıldıysa kaçışı yok virüs bahane . Evet öyle de ne bileyim bol dua edelim girdiğimiz çıktığımız yediğimiz içtiğimize dikkat edelim inşallah
Ohh ohh bayramı geçiyor o zaman. Çok rahatladim. Çok teşekkürlerBenim 20.güne tarih verildi . Ama 18 olan 23 olan var. Duruma gore degisiyor sanirim birazda doktora göre galiba
Tamam canım. Çok sağ olİlaçlarla doktorunuz yönlendirecektir canım benim yaklaşık 18. Günde oldu sanırım tam emin değilim ama ilaç kullanmadığım için dikkat etmedim tarihlere
Aynen o kadarını söylemeyeyim dedim çok zor. Rabbim öbür tarafta mükafatını verecektir inşallah eşine sabırlar versin. Arkadaşınızın da başı sağ olsun. Etkisinden çıkamadım. Allah korusun herkesi8 yil sonra tup bebekle hamile kalani diyorsun degil mi o burada oldu bize cokk yakin arkadaşımın arkadaşı surekli soruyordum nasil oldu nasil oldu diye once bebegini kaybetti sobra da kendiAnne babasini da küçük yaşta kaybetmiş o garip gelmis garip gitmis
Cok üzüldüm ben de ona çok...
İnşallah kuzum. Yinede çok sevinemiyorum. Her zaman kendimi negatife hazırladım. Doktoruma bu saatte yazdım bakalım ne diyecek. Yarın yap derse yarın yapacağımYaa su foruma her girdiğimde pozitif görüyorum resmen masallahhhikinci cizgi baya bellı kuzum hayırlı olsun yrın kan ver
Amin canim cok dikkat etmeliyiz asi da yok bize cift maske gidip bir yerlere dokunmadan gidip gelmeliyizAynen o kadarını söylemeyeyim dedim çok zor. Rabbim öbür tarafta mükafatını verecektir inşallah eşine sabırlar versin. Arkadaşınızın da başı sağ olsun. Etkisinden çıkamadım. Allah korusun herkesiBitsin şu virüs ya azalsın en azından mahvolduk. Şu Brezilya mutantı mı nedir hamilelere baya kötü etki ediyormuş. Neyse off gece gece. Rabbim sonumuzu hayır eylesin sağlık sıhhat versin
Bize haber vermeyi unutma içini ferah tut dualarım sizlerleeİ
İnşallah kuzum. Yinede çok sevinemiyorum. Her zaman kendimi negatife hazırladım. Doktoruma bu saatte yazdım bakalım ne diyecek. Yarın yap derse yarın yapacağım
Sağol kuzum kan testi sonrası yazacağım. Hepimiz için hayırlısi olsun.Bize haber vermeyi unutma içini ferah tut dualarım sizlerlee
Ahhh hala ağrısını hissediyorum benimde çok fena agrimisti acillik olmuştum ağrıdan bayılmıştımEvet canım doktorun tavsiye eder gerek görürse.. rahime kamera ve kesici uçlarla girip hem canlı kontrol ediyorlar rahim içini hem de gerek olursa müdahalr ediyorlar.. çizik atıyorlar, tutunmayı arttırıyor diyorlar baya övüyor literatür bu işlemi.. ama beni zorladı 1,5 aydır, bugün de dedim doktoruma ben hala hissediyorum histeroskopide müdahale ettikleri yerleri
inşallah haber ver kuzum muhakkak okurum bu ara giremedim ama girişimde direk bakıyorumCanim sabah testi tekrarlayacagiminsallah katlanmistir
İnşallah kuzucumminsallah ilk defa mi yaptin kuzum testi13.günümdü canım çook teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlere ve sağlıkla ilerlemesine olsun
Kuzum bende gördüm onu valla bende çok tedirgin oldum ayyyAynen o kadarını söylemeyeyim dedim çok zor. Rabbim öbür tarafta mükafatını verecektir inşallah eşine sabırlar versin. Arkadaşınızın da başı sağ olsun. Etkisinden çıkamadım. Allah korusun herkesiBitsin şu virüs ya azalsın en azından mahvolduk. Şu Brezilya mutantı mı nedir hamilelere baya kötü etki ediyormuş. Neyse off gece gece. Rabbim sonumuzu hayır eylesin sağlık sıhhat versin
Allah yardımcın olsun kuzum benim bu konuda fikrim.yok ama Allah bu yolda yardımcın olsunKızlarr merhaba o kadar cok mesaj yazılmıski okuyamadım yazılanları . Ben daha 23 yasındayım ama yasadıgım bi hastalıktan dolayı tüplerimde problem oldu ve tüp bebeğe başladım . Cumartesi yumurta toplama işlemim olucak . Ama bende fazla sayıda yumurta oldugu söylendi ve bu tarz şeylerde bir iki ay bekletiliyomus sanırım
Maşallah canım can olsun içinde rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bı evlat eylesin darısı bize olsun inşallahKızlarrr yaa dün ki yaptıgım testi ben atmamsım size yukarıdan asagıya
5.6. Ve 9. Gün testı yapıp yapıp ınanamayanlarda bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?