Hosgeldin canım bende 23 yasındayım Vücudun fazla yumurta ürettiği icin yoruluyor yıpranıyor, hersey düzene girsin diye bekletip dinlendiriyorlar öyle düsün. Benimde ilk denememde 34 yumurtam olusmustu olgun,bir ay bekledik transfer icin. Hatta cok zorlanmıstım yumurta toplamadan sonra insallah senin rahat geçer

8 yil sonra tup bebekle hamile kalani diyorsun degil mi o burada oldu bize cokk yakin arkadaşımın arkadaşı surekli soruyordum nasil oldu nasil oldu diye once bebegini kaybetti sobra da kendi Anne babasini da küçük yaşta kaybetmiş o garip gelmis garip gitmis

Cok üzüldüm ben de ona çok...

İlaçlarla doktorunuz yönlendirecektir canım benim yaklaşık 18. Günde oldu sanırım tam emin değilim ama ilaç kullanmadığım için dikkat etmedim tarihlere
Tamam canım. Çok sağ ol . Aşağı yukarı herkesin yakın. Bayramı atlatırım muhtemelen.

Aynen o kadarını söylemeyeyim dedim çok zor. Rabbim öbür tarafta mükafatını verecektir inşallah eşine sabırlar versin. Arkadaşınızın da başı sağ olsun. Etkisinden çıkamadım. Allah korusun herkesi Bitsin şu virüs ya azalsın en azından mahvolduk. Şu Brezilya mutantı mı nedir hamilelere baya kötü etki ediyormuş. Neyse off gece gece. Rabbim sonumuzu hayır eylesin sağlık sıhhat versin

İ
Yaa su foruma her girdiğimde pozitif görüyorum resmen masallahhh ikinci cizgi baya bellı kuzum hayırlı olsun yrın kan ver
İnşallah kuzum. Yinede çok sevinemiyorum. Her zaman kendimi negatife hazırladım. Doktoruma bu saatte yazdım bakalım ne diyecek. Yarın yap derse yarın yapacağım

Amin canim cok dikkat etmeliyiz asi da yok bize cift maske gidip bir yerlere dokunmadan gidip gelmeliyiz Allahim korusun sagliklica geçirelim su donemi insallah

İ

İnşallah kuzum. Yinede çok sevinemiyorum. Her zaman kendimi negatife hazırladım. Doktoruma bu saatte yazdım bakalım ne diyecek. Yarın yap derse yarın yapacağım
Bize haber vermeyi unutma içini ferah tut dualarım sizlerlee

Ahhh hala ağrısını hissediyorum benimde çok fena agrimisti acillik olmuştum ağrıdan bayılmıştım

Kızlar herkese merhaba, hepinizi çok tebrik ediyorum her gün sabah akşam takip ediyorum sizi. Sizlerin mutluluğuyla mutlu oluyorum
İnşallah benim de mayıs ayında transfer olacak cyclo ya başladım 7.günümdeyim ama tsh 7.70 çıktı transferim ertelenebilir çok stres oldum

Kuzum bende gördüm onu valla bende çok tedirgin oldum ayyy

Allah yardımcın olsun kuzum benim bu konuda fikrim.yok ama Allah bu yolda yardımcın olsun

Merhabalar kızlar. Öncelikle hepinize Rabbim yardımcı olsun inşallah herkes bu sefer ki denemelerinde hamile kalır . Bende bu ay adetimle tüp bebek tedavisine başlayacağım normalde ayın başında adet olmam gerekiyordu gecikti daha yeni oldum. Pkos ve eşimde de sğerm sayı düşüklüğü ve morfoloji sorunu var. Bu ikinci denemem olacak ilk denemiz 5 yıl önceydi sonra eşim böbrek nakli olmak zorunda kaldı ve bir daha denemeye fırsatımız olamadı, maddi sıkıntılar da cabası. Bu defa çok umutluyum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…