- 12 Nisan 2021
- 2.896
- 5.712
Ahhaha sağol kuzm yollarım hatta getirirm arabayla 5 dkAyyy cok guzel olmusss kuzummm bize de yollaa saklayalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhaha sağol kuzm yollarım hatta getirirm arabayla 5 dkAyyy cok guzel olmusss kuzummm bize de yollaa saklayalim
Ben de ara ara yiyordm şimdi 1 hafta boyunca ful tüketicem hepsni bakalm kaç doğacak en son 3.300 bırakmıştm faydası ne kdr olck söylerm haftaya pazar ne haftaya pazar mı benim dilim ne söyliirrYaa ben ceviz muz süt kasar tüketiyorum digerlerini sevmiyorm kilosunuda merak ediyorum sanki ihmal ettim gibi
Kesin et artık herkesi diken üstünde bekliyoruzBitti sayılır her şeyim cok sukur, artik ben de eli kulağında moduna girdim yarin dr cikisi haber ederim durumumu
Sağol kuzuucmmmçok güzel..
Sağol canımssÇok hoş
Bizim aramızda 1 gün varmış bak şimdi farkettm seninle kapışçaz sanırm biz heheŞimdilik düzenli değil, bakayım bi
Kaşar yiyorum her sabah muzlu süt yerine muzlu magnolya yaptım şimdi yulaf cıksssSon haftalarda olan kızlarım yulaf ezmesi, muzlu süt, avokado, tahinpekmez, kaşar tüketimi yapıyosunuz dimi son haftalarda iyice büyüsünler aşkilotolar
Ne pedikürü anacım tırnağımı kessem yarabbi şükürYaaa kızlar size bişi sorcam bu göbekle pedikür nasıl yapıodunuz ağlıcam eğilemiyorum artik kuafor harici olmicak galiba bu is sinirim bozuldu
Hahha ben de gecen hafta sipariş verdm 3 gündür yemeye basladm anca olgnlştılar aynı şeyi dedim doğurmadan yesem diye poşede muz elma koy hemen yumuşuyor onların gazıylaKaşar yiyorum her sabah muzlu süt yerine muzlu magnolya yaptım şimdi yulaf cıksss
Avakadoyu da ne zamandır yemiyodum koca akşam gelirken almış umarım doğurana kadar olgunlaşır
Kiz iste ondan bahsediyorum kibar oluyim dedim kesemiyorum ben de sinirim bozulduNe pedikürü anacım tırnağımı kessem yarabbi şükür
Bizim aramızda 1 gün varmış bak şimdi farkettm seninle kapışçaz sanırm biz hehe
Ay benm de bi tırnak kesişim vardı gülmekten öldm parmaklarımın bu kdr esnek oldgnu bilmezdim 180 derece döndürebildiğimi farkettmNe pedikürü anacım tırnağımı kessem yarabbi şükür
Ama o bende hep var bence depildirKizlarrr karın ağrısı ve sırt ağrım var
Sanırım bu sancı oluyo
Sana tarih verdimi doktor ben şuan son 8Ha haaa
Aaa sen benden 1 gün önceymişsin
Bakalım nolcek
Dur koyim petek üstüne koymuştumHahha ben de gecen hafta sipariş verdm 3 gündür yemeye basladm anca olgnlştılar aynı şeyi dedim doğurmadan yesem diye poşede muz elma koy hemen yumuşuyor onların gazıyla
Ayy cok az kaldiii lutfen artik planli dogumlar olsun kimsr surpriz yapmasnn hatun hatun gidelim cıkalimBen de ara ara yiyordm şimdi 1 hafta boyunca ful tüketicem hepsni bakalm kaç doğacak en son 3.300 bırakmıştm faydası ne kdr olck söylerm haftaya pazar ne haftaya pazar mı benim dilim ne söyliirr
Ben de ara ara yiyordm şimdi 1 hafta boyunca ful tüketicem hepsni bakalm kaç doğacak en son 3.300 bırakmıştm faydası ne kdr olck söylerm haftaya pazar ne haftaya pazar mı benim dilim ne söyliirr
Kız Allah yardım ediyo heralde her taraf kaskatıyken parmakların böyle sünmesinin başka Bi açıklaması olamaz çünküAy benm de bi tırnak kesişim vardı gülmekten öldm parmaklarımın bu kdr esnek oldgnu bilmezdim 180 derece döndürebildiğimi farkettm
Dr en az 3.5 doğar dedi ama bakalm her zmn tutmuyo sanırm kilo tahminleri ben hep tosbik bebek doğurmak isterdm böyle 4.200 flan yumuk yumuk oluyolar ya böyle ama hayırlısı bakalm sağlıklı olsun da aşkım benmKız maaşallah 3. 300
Seninde bebiş tosbik haa
Daha da alırsa normal doğmaz heralde