- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
He ya oraya iyi umut baglamistim benOzamn hepten uçar. Ama o moli iyi olsaydı kolonya şişesi de hediyeydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He ya oraya iyi umut baglamistim benOzamn hepten uçar. Ama o moli iyi olsaydı kolonya şişesi de hediyeydi
Valla elinde atmaya yakın malzeme varsa yap valla. Malzeme alıp yapmanın maliyeti ne olur bilmem ama ben evdekileri değerlendiriyorum. Ama tabi yapamıyorum kaldı işte maalesefGörünce bende mi yapsam dedim maşallahın var ellerine sağlık
Ben de internetten biraz araştırdım, bebek çikolatası diye yazınca divan pastanesi çıktı, orda da tanesi 30 TL civarındaydı bi de bind’e baktım, orda daha uygun ama yine de üzerinde küçük bi bebek figürü olan çikolatanın tanesine 12-15 TL vermek hiç mantıklı gelmiyor onun yerine hediyelik yaptırırız diye düşünüyorumAynen yavrum eşimin arkadaşı orada yönetimde çalşıyor onu aradık dediki ben kendi cocugum olsa asla burdan almam tanesi 30 küsür gibi bişi dedi çok gereksiz dedi
Az baksana tiny miracle çikolata atokyesi yazdı şimdi. İnstadan buldum Bi baksana uygun gibi orası güvenilir de duruyor ama bilemedim. Eğer o verdiyse siparis soralımHe ya oraya iyi umut baglamistim ben
Ayy Allahım nst ye girene bişe oluyoKızlar ben geldim nst ye girdim ve yoğun sancı çıktıdoğum yaklaşmış bebek yola çıkmış dedi bir iki hafta daha dursa iyi olur dedi hemen iki tane bugün iki tane yarın ciğer gelistirici verdi ikisini vuruldum ciğer iğnesi bebeğin hareketlerine etki eder korkma dedi rahim genisliyormus bebeğin hareketlerini az hissedermisim 4 gun onde gözüküyor günü boyu kilosu güzel dedi Perşembe kontrol nst ve muayene dedi belki Perşembe doğum için yatış bile olabilir dediler oyy heyecan bastı istirahat et kalkma dinlen dedi iki gündür gece susuyordum onun için şekere gene bakalım dedi şükür şeker çıkmadı kanda kızlar araligin 15 ininbulmaz benim dogum bu gidişleheyecan dorukta
Kız ne 12 15 ne 30u Bi çikolata bu fiyat mı olur nereden baktınız onlara. 2 olsun olsun da 3 tl verilir en fazla benceBen de internetten biraz araştırdım, bebek çikolatası diye yazınca divan pastanesi çıktı, orda da tanesi 30 TL civarındaydı bi de bind’e baktım, orda daha uygun ama yine de üzerinde küçük bi bebek figürü olan çikolatanın tanesine 12-15 TL vermek hiç mantıklı gelmiyor onun yerine hediyelik yaptırırız diye düşünüyorum
Herşeyin hazır olsun kuzum ben sancıdan dolayı bir iki gün kalacaktım üçüncü gün doğuma aldılar Eşim bana kıyafet almaya gelirken doğum için hazırladığımız valizide alayım demiş iyikide almış Hayırlısıyla doğru zamanda gelsin bebişin inşallahKızlar ben geldim nst ye girdim ve yoğun sancı çıktıdoğum yaklaşmış bebek yola çıkmış dedi bir iki hafta daha dursa iyi olur dedi hemen iki tane bugün iki tane yarın ciğer gelistirici verdi ikisini vuruldum ciğer iğnesi bebeğin hareketlerine etki eder korkma dedi rahim genisliyormus bebeğin hareketlerini az hissedermisim 4 gun onde gözüküyor günü boyu kilosu güzel dedi Perşembe kontrol nst ve muayene dedi belki Perşembe doğum için yatış bile olabilir dediler oyy heyecan bastı istirahat et kalkma dinlen dedi iki gündür gece susuyordum onun için şekere gene bakalım dedi şükür şeker çıkmadı kanda kızlar araligin 15 ininbulmaz benim dogum bu gidişleheyecan dorukta
Bana hastanede yatarken yaptılar kuzum ama vurulunca ağrısı birazcık oluyoAaa sasirmissindir sende baya valla insallah hersey yolunda gider bebis 2 hafta daha sabreder bu igneleri bulmak kolay oluyor mu peki kızlar
1 tane kolony sisesi yolluyomus orasi oyle yazmis kizda isterseniz deneyin herkesin kendi agiz tadi ama bilemem kuzucumOzamn hepten uçar. Ama o moli iyi olsaydı kolonya şişesi de hediyeydi
Ben kendi sitesinden bakmıştım canım ama almadım trendyolda da vardı yorumları gayet iyiydi ben yaptırmadım kimsede yanımızda yok dağıtacak kimsede yok bu kadar masrafın içinde başka birşeye harcarım diye düşündümNerde instada mı canım. Sen ordan mı aldın
Ayy tiny miracle Bi sayfa dedi orası da kolonya şişesi veriyo alcak olanlar Bi bakın da karar verelim hadiiii1 tane kolony sisesi yolluyomus orasi oyle yazmis kizda isterseniz deneyin herkesin kendi agiz tadi ama bilemem kuzucum
Bak orasi iyiymiss yaa bilemedim ki sence nasildir bide trendyoldan aratalim yorum var mi ordaAyy tiny miracle Bi sayfa dedi orası da kolonya şişesi veriyo alcak olanlar Bi bakın da karar verelim hadiiii
Gerçi bize de olmaz gelen ama Bi 50tanelik düşündüm ben deBen kendi sitesinden bakmıştım canım ama almadım trendyolda da vardı yorumları gayet iyiydi ben yaptırmadım kimsede yanımızda yok dağıtacak kimsede yok bu kadar masrafın içinde başka birşeye harcarım diye düşündüm
https://ty.gl/a31v703kp1 bak bunu buldum sadece 3 yorum var bunda daAz baksana tiny miracle çikolata atokyesi yazdı şimdi. İnstadan buldum Bi baksana uygun gibi orası güvenilir de duruyor ama bilemedim. Eğer o verdiyse siparis soralım
Hadi bakalım ordaki yorumlar iyi dedi tiny bakalım bi. Bu arada 50 adetliğin metal kutusunun çapı da küçülüyor baktım içinde az durmaz yani ona bile baktımBak orasi iyiymiss yaa bilemedim ki sence nasildir bide trendyoldan aratalim yorum var mi orda
Esime 50 mi alsam dedim 10 tanesini sadece ben yerim dediinstagramdan yazdim bi du bakalim ne zaman cevap verecekler bu önemli bir kriter benim icinHadi bakalım ordaki yorumlar iyi dedi tiny bakalım bi. Bu arada 50 adetliğin metal kutusunun çapı da küçülüyor baktım içinde az durmaz yani ona bile baktım
Kuzucum baktim iyi gozukuo da hic bilemem ki vallaHadi bakalım ordaki yorumlar iyi dedi tiny bakalım bi. Bu arada 50 adetliğin metal kutusunun çapı da küçülüyor baktım içinde az durmaz yani ona bile baktım
Ayy az mı kız 50.ama tek bebeğe çok güzel seçenekler vaaaarEsime 50 mi alsam dedim 10 tanesini sadece ben yerim dediinstagramdan yazdim bi du bakalim ne zaman cevap verecekler bu önemli bir kriter benim icin
Ne dert ettim ama dimi Bi yerini tutamıyor düşmüş çikolata peşine diyebilirsiniz diyin diyinKuzucum baktim iyi gozukuo da hic bilemem ki valla
Yya kizim cok dogal sacmalamaaa bi kere oluyo bunlar elinden geleni yapiyosun iste hee olmazsa cok mu onemli degil ama olsunn icinde kalmasin bisiNe dert ettim ama dimi Bi yerini tutamıyor düşmüş çikolata peşine diyebilirsiniz diyin diyin