- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
Alıyorlar kuzum en azından biz verecez biliyorumAma sadece kilo olarak bakmamak lazım yavrum. Beslenmesi de Bi düzene oturması gerekebilir ve miadını yani haftasını bekleyebilirler. YB lar para almıyordu orası alıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alıyorlar kuzum en azından biz verecez biliyorumAma sadece kilo olarak bakmamak lazım yavrum. Beslenmesi de Bi düzene oturması gerekebilir ve miadını yani haftasını bekleyebilirler. YB lar para almıyordu orası alıyor mu
Niye o kadar erteliyo canım nst de sancıda çıkıyorDoktorum şimdi döndü canım 10 gün sonra diyor ve bu cümle sonrası bana bir şeyler oluyor
Yaa ben senı nıee unuttummmmAlıyorlar kuzum en azından biz verecez biliyorum
Aaa 6 ocak 24ten sonra doğur bnle aynı gün doğsunCiktım simdi kuzuu cok sukur bebegimiz iyi saglikli hamd olsun suyu gayet iyi dedi 6 ocaga da gun verdicorasprin kestik digerleri devam haftalik kontrol dedi nst de 20 25 sanci cikti cok onemsemedi simdilik aklima gelenler bunlar
İnsallah yavrum daha 36+5 aslında erken yani en az bi 10 gün var 39 u görmek isterim bi 2 hafta daha kalsa iyi bakalım neler olcekSana da tarih verir baby bu gidişinde inşallah rahat rahat gidersiniz doğumaaa
Senin hangi Hastanede kuzum?Biz fiyat almamiz lazim dedik yoksa ekran actirmazsan yilbasindan sonra zamli fiyat oluyormus 6 ocak dedi zam gelsede anlastigimiz fiyat gecerli olacak
Ayy bakalim zaman ne göstericek ama kontrolleri cok erken haftada bire düstü bisey gördü de söylemedi mi diye düsunmüyor degilimAaa 6 ocak 24ten sonra doğur bnle aynı gün doğsun
Acıbadem canim önceden konusunca not aliniyormus zam gelsede buna anlastik diyormusuz sorun olmuyormusSenin hangi Hastanede kuzum?
Rahim ağzı iyi diye sancı da düzenli değil diye takmıyor sanırım. Ellerinin altında olmam daha doğrusu onu rahatlatan. İmkan varsa bekle taraftarı anlamadım canım bende. İstiyorum ki sağlıkla gireyim doğuma ama o erteledikçe erteliyorNiye o kadar erteliyo canım nst de sancıda çıkıyor
Kuzum şişlikleri indiktikten sonra 2145 gr olan 1960 gr oldu 1990 gr olan 1800 küsür oldu ama küsüratını hatırlamıyorumYaa ben senı nıee unuttummmm
Bebeklerı juvezde ılan bı anne daha var karsımda
Kuzu senınkıler şişlik vs dır kılodan kayıp oldu mu?
Hergun gidip emzırebılıyır musun?
Bırde suankı kıloları kac gunluk detylı bılgı verıyorlar mı
Ayy nolur cevapla
Tamam kuzum sağol bende sorayım gittiğimde gerçi benim özel sigortam var ben ücret ödemeyeceğim yine de konuşmak lazımAcıbadem canim önceden konusunca not aliniyormus zam gelsede buna anlastik diyormusuz sorun olmuyormus
Yaa bızımkı hıc cıkması konusunda bısey demiyorKuzum şişlikleri indiktikten sonra 2145 gr olan 1960 gr oldu 1990 gr olan 1800 küsür oldu ama küsüratını hatırlamıyorum
Bugün sağdığım sütü götürdüm vermek için yanlarına gidip küvözin dılından bakabiliyordum bugün içeri girip girmez kıyafetini çıkarıp önlüğü tersten giyki emzirmeye başlayalım dedi hemşire çok mutlu oldum ilk tensel temasımızı kurduk böylelikle
Sadece birini emzirebildim diğer kuzum sabah ve öğlen kusmuş o yüzden onu vermediler emzirmem için ama onuda eşimin kucağına verdiler yatağını düzenleyene kadar kucağınızda kalsın dediler onada dokunabildim
Doktorumuzda hafta sonuna doğru çıkarabiliriz dedi ama yinede kesin birşey diyemem sadece ihtimal dahilinde diye söyledi sağolsun her gittiğimizde yapılan testleri bakılacak olan şeyleri söylüyor kafamda bir soru işareti olmadan dönüyorum eve
Yok yok vesvese hanım bu saatten sonra hep haftada 1 e 10 günde 1 e düşer korkma hepimizi öyle yaptılarAyy bakalim zaman ne göstericek ama kontrolleri cok erken haftada bire düstü bisey gördü de söylemedi mi diye düsunmüyor degilim
Hastanede olman onları rahatlatan kuzum inşallah seninde sağlığında bir sıkıntı olmayacak bebişlerinde sizleri riske atacak birşey yapmazlar az kaldı biraz daha sabırRahim ağzı iyi diye sancı da düzenli değil diye takmıyor sanırım. Ellerinin altında olmam daha doğrusu onu rahatlatan. İmkan varsa bekle taraftarı anlamadım canım bende. İstiyorum ki sağlıkla gireyim doğuma ama o erteledikçe erteliyor
Ayri ayri paketleri var standart vip bide king ne hizmetler varmis bacim esime demisler ki bi gösterin esinize hangisini isterse en ucuz olani ister diyormusozel sigorta isi cok mamtikli burda paketler 9 12 15 bin diye gidiyor valla Allah yardimcimiz olsnTamam kuzum sağol bende sorayım gittiğimde gerçi benim özel sigortam var ben ücret ödemeyeceğim yine de konuşmak lazım
Valla kendime illa ki.bisey buluyorum Allah tan sey dedi 1 hafta bana gel 1 haf bulundugun sehirdekine git bana haber ver yoksa her hafta o yol cekilmez haftaya onun muayene ucreti bitmeden bi kere daha ona gidiyim.bariYok yok vesvese hanım bu saatten sonra hep haftada 1 e 10 günde 1 e düşer korkma hepimizi öyle yaptılar
Ayynen öyle kontrol randevusu olsun. Kız sen d e geldin ya peşimizden pıtı pıtıValla kendime illa ki.bisey buluyorum Allah tan sey dedi 1 hafta bana gel 1 haf bulundugun sehirdekine git bana haber ver yoksa her hafta o yol cekilmez haftaya onun muayene ucreti bitmeden bi kere daha ona gidiyim.bari
Aynen yavrum. İnşallah inşallah Rabbim inşallah sağlıkla kavuştursunHastanede olman onları rahatlatan kuzum inşallah seninde sağlığında bir sıkıntı olmayacak bebişlerinde sizleri riske atacak birşey yapmazlar az kaldı biraz daha sabır
Valla kenardan kıyıdan yetistimAyynen öyle kontrol randevusu olsun. Kız sen d e geldin ya peşimizden pıtı pıtı