- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Israrla bizi beraber doğurtacaklar ani bişe olmasa tabiKızlar nereye bayılayım doktorum 10 gün sonra diyor. Yangın vaaar diye bağırasım var.Doğurtacak doktora ihtiyacım var.
İyi hoş da 10 gününü de orda geçirme yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Israrla bizi beraber doğurtacaklar ani bişe olmasa tabiKızlar nereye bayılayım doktorum 10 gün sonra diyor. Yangın vaaar diye bağırasım var.Doğurtacak doktora ihtiyacım var.
Doktorum şimdi döndü canım 10 gün sonra diyor ve bu cümle sonrası bana bir şeyler oluyorKuzum moralini bozma çok zor biliyorum keşke insanlar karşısındaki insanlarla empati yaparak konuşabilse ama günümüzde artık bu tarz insanlara rastlamak çokta mümkün değil peki doktorun ne söylüyor yanına geldi mi konuşabildin mi?
Burada geçirmezsem almak zorunda kalacak. Doğurtmuyor almıyor. Ben şu an ne diyeceğimi bilemiyorum.Israrla bizi beraber doğurtacaklar ani bişe olmasa tabi
İyi hoş da 10 gününü de orda geçirme yaa
Öyle sadece merak tan soruyorum kuzum içeride kı işleyıstenDevletten aldıkları parayı bırak bak sen bunları düşünme yine bunaltcaksın kendini.
Aman boşver Benşm şu şöyleydi kuzenimin çocuğu böyleydi her çocuk farklı bunu sen de iyi bilirsin aslında. Tekrar için rahat etsin doktoruyla irtibat kurma şansın varsa kurarsın ama vardır elbet Bi bildikleri. Ya da sorumluluk almamak için imza alıp çıkarırlar çok şey değil onlar için. Ama hayırlı vakitte çıksın sen aceleye getirmiş olma yine de sabır kuzucum
Peki açıklaması ne cnm..Kızlar nereye bayılayım doktorum 10 gün sonra diyor. Yangın vaaar diye bağırasım var.Doğurtacak doktora ihtiyacım var.
Yani srn şimdi ben eve çıkmak istiyorum dediğinde. Ozamn şimdi sezeryanla alıcaz mı diyo bu mudurBurada geçirmezsem almak zorunda kalacak. Doğurtmuyor almıyor. Ben şu an ne diyeceğimi bilemiyorum.
Yok her doktor değil de yabrum takip eden doktoruna detaylıca sor bakalım. Aklında kalacağına. 2kilonun üstünde ya hocam bundan sonraki tutma sebebimiz nedir diye sorabilirsin mesela. Yok elbet düşünür de hani psikolojini biraz zor toparladın yine bu kez bunları düşünerek bunaltma kendini diye diyorumÖyle sadece merak tan soruyorum kuzum içeride kı işleyısten
Sımdı gereksız se her dr un yonlendırmesı de bır degıl ya orda tutmamak daha mı ıyı oyuzden sana sorayım dedım tabıkı en saglıklı sekılde olsun
Insan ıste herseyı dusunuyor
Yaa kızımm emojılerden yazdıgına adapte olamadımKızlar nereye bayılayım doktorum 10 gün sonra diyor. Yangın vaaar diye bağırasım var.Doğurtacak doktora ihtiyacım var.
Ewet haklısınYok her doktor değil de yabrum takip eden doktoruna detaylıca sor bakalım. Aklında kalacağına. 2kilonun üstünde ya hocam bundan sonraki tutma sebebimiz nedir diye sorabilirsin mesela. Yok elbet düşünür de hani psikolojini biraz zor toparladın yine bu kez bunları düşünerek bunaltma kendini diye diyorum
Bebekler için gelişimini tamamlasın diyorPeki açıklaması ne cnm..
Neden bekletiyor seni
Yoo gidemezsin düzenli takip altında olman lazım diyor. Doğurtmuyor anacım yok doğurtmuyor.Yani srn şimdi ben eve çıkmak istiyorum dediğinde. Ozamn şimdi sezeryanla alıcaz mı diyo bu mudur
Ben böyle de doğurtmayan doktor duymadım. Bilsem başıma bunlar gelecek en baştan başka doktor arardım. Bizim için yarım saatlik iş yarım saatte alırız. Bebeklerin gelişimi için bekleyeceğiz diyor.Yaa kızımm emojılerden yazdıgına adapte olamadım
Imza atıp cıksan samcın olunca baska hastaneye gıtsen orda sancın cıkınca senı alsalar
Yaa bişe diyim mi bunda Bi hayır var bence bişe var yaniYoo gidemezsin düzenli takip altında olman lazım diyor. Doğurtmuyor anacım yok doğurtmuyor.
Valla dicek söz kalmadı kuzum benim ya Allah a emanetsiniz biraz daha sıkcan dişini çok sürdü ama güvenmek zorundasın doktora napıcaksınBen böyle de doğurtmayan doktor duymadım. Bilsem başıma bunlar gelecek en baştan başka doktor arardım. Bizim için yarım saatlik iş yarım saatte alırız. Bebeklerin gelişimi için bekleyeceğiz diyor.
Öyle muhakkak her yaşananda vardır bir hikmet. Benim doktorum doktorunuz olsaydı 40 haftayı buldururdu kızlar sizi. Vay anasını ya. Adam trolledi resmen benim bugün yarın derkenYaa bişe diyim mi bunda Bi hayır var bence bişe var yani
İşte bende öyle aksiyonlar olmasın diyordum vay be 10 gün dedi resmen hala şoktayım.
Biz de seninle birlikte şoktayız canım.İşte bende öyle aksiyonlar olmasın diyordum vay be 10 gün dedi resmen hala şoktayım.
Öyle kuzum bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Elinden gelse 40 haftaya zorlayacak resmen ya çok fena kandırıldım. Birkaç gün denilerek başladık konu nerelere geldi. Bir ay burada kalmış olacağım. İnşallah kuzularım iyidir İnşallah sağlıkla doğarlarValla dicek söz kalmadı kuzum benim ya Allah a emanetsiniz biraz daha sıkcan dişini çok sürdü ama güvenmek zorundasın doktora napıcaksın
Bu kadara sıkıntıya inşallah küvöz görmeden bebelerinle çıkıcaksın çok inanıyorum Allahım çok büyük kuzum kaldırmicağı yükü vermez kulunaÖyle kuzum bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Elinden gelse 40 haftaya zorlayacak resmen ya çok fena kandırıldım. Birkaç gün denilerek başladık konu nerelere geldi. Bir ay burada kalmış olacağım. İnşallah kuzularım iyidir İnşallah sağlıkla doğarlar