- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Genel olarak ıslak mendil yaparmı diyosun bu yaparmı diye soruyorsunKızlar sizce ıslak mendil pisik ya da alerji yapar mı bunun 12lisi 80 tlye geliyor alsam mı bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genel olarak ıslak mendil yaparmı diyosun bu yaparmı diye soruyorsunKızlar sizce ıslak mendil pisik ya da alerji yapar mı bunun 12lisi 80 tlye geliyor alsam mı bilemedim
Aaa evet ben her perşembe gittiğimde genelde sende cumartesi Gidiyordun ya Bu cumartesiyede sana randevu oluşturdum kafamdaBu arada ben daha bu Cumartesi gittim canım.
İkili test istiyorsan 2 hafta sonra, istemiyorsan 3 hafta sonra gel dedi bana.
İstemiyorum aslında ama burun kıkırdağına, ense kalınlığına falan baksın diye haftaya gitmeyi düşünüyorum.
Yani 12+3’te gidicem canım.
Senin bugündü dii mi kontrolün?
Saat kaçta gidiyorsun?
Islak mendil yapar mı aceba diyorum bez alerjisi olani cok duydum o yuzden hic stok yapmadm elimde 40 li bir pk bez var nolur nolmaz diye ama islak memdillerde de oluyor mu onu merak ettmGenel olarak ıslak mendil yaparmı diyosun bu yaparmı diye soruyorsun
Bez gibi aslında Deneyimlemek lazım biliyomusun her bebeğe aynı olmuyor. Bir de ıslak bırakmamak lazım. Ama hiç birinden emin olamıyorsan ben şunu aldım öneri üzerine. Senin gönderdiğinle aynı adet ama çok öok daha uygun, bence bunu dene 0 6 aylığı Mavi paket olanIslak mendil yapar mı aceba diyorum bez alerjisi olani cok duydum o yuzden hic stok yapmadm elimde 40 li bir pk bez var nolur nolmaz diye ama islak memdillerde de oluyor mu onu merak ettm
https://ty.gl/ee6uyhs3s8Islak mendil yapar mı aceba diyorum bez alerjisi olani cok duydum o yuzden hic stok yapmadm elimde 40 li bir pk bez var nolur nolmaz diye ama islak memdillerde de oluyor mu onu merak ettm
Eklenmemis ki foto kuzu hangisi ben simdi 3 lü yenidogan sleepy almistim e bebekten kendime kullandm yumusacikmis cok islakta degilBez gibi aslında Deneyimlemek lazım biliyomusun her bebeğe aynı olmuyor. Bir de ıslak bırakmamak lazım. Ama hiç birinden emin olamıyorsan ben şunu aldım öneri üzerine. Senin gönderdiğinle aynı adet ama çok öok daha uygun, bence bunu dene 0 6 aylığı Mavi paket olan
Eklenmemis ki foto kuzu hangisi ben simdi 3 lü yenidogan sleepy almistim e bebekten kendime kullandm yumusacikmis cok islakta degil
Kararsiz kaldim bunun yorumlarida cok iyiymis bezden korktm stok yapmadm bunuda yapmasam mi aceba bilemedm
Aaa evet ben her perşembe gittiğimde genelde sende cumartesi Gidiyordun ya Bu cumartesiyede sana randevu oluşturdum kafamda
Evet cnm yoldayım.14.30 da randevum
Bende burun ve ense kalınlığına baktıracağım sadece testleri yaptırmayacağım..
Çok heyecanlıyım
Bez biraz daha ciddi bişe geliyo bana ama buna bişe olmaz yaa illaki kullanılır. Sen bilirsin tabi düşün bakalımKararsiz kaldim bunun yorumlarida cok iyiymis bezden korktm stok yapmadm bunuda yapmasam mi aceba bilemedm
Ben zeytinyağı stoğu yapmıştm başka yağ kullanmadıgım için 4 tane 5lt teneke aldım 165 tl den. Şuan 280 den satılıyor indirimli fiyatı şok oldum kayınpeder de neden haber vermedin diyor. E dedm sizde vardı ne bileyim. Bu konuda benm seçtiğim şeyleri alırlar kesin çok araştırmışım diye aynısını aldı ama pahalıdanAaa suya da mı15 e aliyoruz damacanayı suan Allah ım zam zam nolcak böyle bilmiyorum 15 inde 83 ten aldigim yag suan 106 lira olmus şok oldum valla bu millet evine yagda alamazsa ne yapsin gercekten Allah herkesin yardimcisi olsun
Ayy cok iyi yapmissin valla ya bizim burasi kucuk sehir yanlis bilmiyorsam istanbuldasn abimler getir indiriyor ordan yaglari 55 60 liraya hep ucuza aliyorlar buyuk sehrin avantajini kullanin sizdeBen zeytinyağı stoğu yapmıştm başka yağ kullanmadıgım için 4 tane 5lt teneke aldım 165 tl den. Şuan 280 den satılıyor indirimli fiyatı şok oldum kayınpeder de neden haber vermedin diyor. E dedm sizde vardı ne bileyim. Bu konuda benm seçtiğim şeyleri alırlar kesin çok araştırmışım diye aynısını aldı ama pahalıdan
145ten aldm bnde sen baya kullaniyormussun ya ben cok usengecim valla yag felan useniyorum sürmeye bi lierac suruyorm oda hemen emiliyor diye kendi kuyumu kendim kazmis olabilirim yani catlaktaZEYNEPP5555 ben 3. Lieracı aldım şimdi canım aynı zmanda bio oilde kullanıyorum doğal yazanı ve gün ortasında bazen zeytinyağı, bazen badem yağı, bazen Hindistan cevizi yağı sürüyorum henüz çatlama olmadı şükür. Lierac indirmde şuan 153 e aldm az önce
Sen benim canım! Bütün dualarım seninle kuzucumGüzel anneler
Hergün yazışmalarınızı okuyorum ve kalbim pır pır atıyor, siz böyle heyecanlı oldukça bende burda heyecanlanıyorum her biriniz çok tatlı anneler olacaksınız biliyorum
Benim sürecime gelirsek, 15 gün önce opu oldum 24 yumurta toplandı 4 tanesi şükür 5. Güne geldi ve 2 tanesini genetige gönderdik çok şükür ikiside sağlıklı geldi
Bugün histereskopi oldum ve rahme cizik atıldı (rahimde bişi yok ama Dr çizik gebelik ihtimalini artırır dedi)
İlaç verdi 28 gün sonra filan regl olacakmisim sonra transfer sürecine gireceğim ve cd56 serumu vericek. İnsallahhh bu sefer bende gebe kalabilirim bana da dualarınızda yer verin fistiklarim
Benimde seninle kuzumSen benim canım! Bütün dualarım seninle kuzucum
Benim süreçlerde bi gelişme olmadığından burayı sadece okuyup mutlu olmakla yetindim kuzum şimdi bakalım başlıyorum yavaş yavaş inşallah pesinize takılırım bende aysunayy kuzumla birlikteYaaa, çok sevindim canım.
Önceki gün eski mesajlara baktım biraz, görünce aklımdan geçtin ne yapıyo acaba diye.
Çok mutlu oldum şimdi güzel haberlerini alınca.
Hadi bakalım, tupaaaaa ve benim peşimden bekliyoruz seni.
Bir de aysunayy var senin gibi transfer bekleyen.
İkiniz de muhakkak haber verin transfer zamanı, bol bol dua edelim.
Foto yokKızlar ne dicem. Şimdi annem şunlardan getirdi son gelişinde yandakiler ağız mendili diye var dedim ama almış işlemiş kenarını işte o tamam ağız mendili bol kullanılır okey de. Şu mavi ve pembe olanlar bunlar ne anne dedim yüzüne örtülüyo ya dedi hani ana kucaklarının falan anne boğulur çocuk ben örtmem bunları kız eskidendi onlar dedim genişçe de bişe. Ne olarak kullanabilirim sizce bunları deyin bakem
Allahımmmm 1 gün giremedim vee 2. Kez teyze olmuşum gözünüz aydın kuzum çook geçmiş olsun çok sevindim iyi olmanızaBir tanesi 1990 gr bir taneside 2245 kuzum tedbir amaçlı yinede yoğun bakıma aldılar iyi olsunlarda önemli olan o