Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy Allah seni azaldı sesin soluğun biri yazmayınca korkuyoruz. Düzenin değişti demek. Kartın mükemmel olmuş tamam mıııEvde yatıyorum birkaç tasarım işi geldi onları çizdim pc den. Bi de bu anahtarlıkların kartını tasarladım bi baktm akşam olmuş yemektir kahvedir derken şimdi girdim de okudm vlla gece uyumadıgım için gündüz kestiriyorum siz buralarda konusurken ben uyuyo oluyorm sanırm bu da kızceğzimin anahtarlığının kartısıı
Ay boşver balım daha yeter bu saatten sonra kakao yağı hindistan cevizi yağı al. Onlar en azından elinde kalsa bile kullanabileceğin şeylerYaa sormaa nasil bitti anlamadm son aldigimla dogururum artik diyodum 1.5 ay gitmedi simdide ona o parayi vermek istemiyorum ama ortada kaldm ne sürcem diye
Gece 3 te boomerang çekmeye çalıştım ben yatağın ortasında oturuyordum da onlar da ahenkle bana eşlik ediyorlardı. Umarım o denilen doğru değildirBen geceleri neden uyuyamıyorum acaba bebek de ful uyanık gece bi kıpraşmalar bi yumruklar bi kafayla midemi itmeler kızım bu saatler uyku saatleri sen beni örnek alma uyu bebeğim diye konusuyorum ama nafile ben konuştukça oynuyor doğumdan sonra da aynı saatte uyanık oluyorlar diye söyleyenler inşallah uyduruyordur yoksa gece buradan bildirirm size yine gündüz görüşemeyiz
Kuponla 145 e geliyor sepete ekledim bekliyorum 1 kere daha kıysam mı kıymasam mı diyeaslinfa evde hindistancevizi yagi var sacima kullaniyordum o olur mu kiAy boşver balım daha yeter bu saatten sonra kakao yağı hindistan cevizi yağı al. Onlar en azından elinde kalsa bile kullanabileceğin şeyler
Kız ben yine sürmeye devam ediyorum mix leyip ama 2 hafta önce çatladım ya bütün umutlarım tükendi. Herşey içerdenKuponla 145 e geliyor sepete ekledim bekliyorum 1 kere daha kıysam mı kıymasam mı diyeaslinfa evde hindistancevizi yagi var sacima kullaniyordum o olur mu ki
Bakim az daha düsüneyim ayyy una büyük zam geliyormus dostlarrr kilosu 12 küsüre cıkıyormus suan 7 civari stogunuzu yapınKız ben yine sürmeye devam ediyorum mix leyip ama 2 hafta önce çatladım ya bütün umutlarım tükendi. Herşey içerden
Kakao yağı hindistan cevizi yağı Bi de noombutter mix Bi yapım vardı elime hangisi geçerse rast gele sürüyorym şimdi bazen.lierac ı Bi yatarken Bi de dışarı çıkarken sürüyodum emiyor hemen yağlı kalmıyo diye.
Ay ne bilim sen bilirsin istiyorsan da al tabi de
Ay teşekkür ederim yaparım kuzucummm ne demekk 1 aralıkta doğum tarihim belli olur gibi bakalım sanırm erken tehdidden sonra gelmeyen bi kız olcek buAyy Allah seni azaldı sesin soluğun biri yazmayınca korkuyoruz. Düzenin değişti demek. Kartın mükemmel olmuş tamam mııı
Bak yarın doktora gitcem yatrmazsa belki bende yaparım ozamn Bi kart tasarımı da ben isterim
Bende öyle düşünüyorum cnm.en azından 3 ayı burada tamamlayayımİnşallah kanama alanı tamamen bitmiş olur canım.
Ay yalnız kalsın biraz, bir şey olmaz.
Rahatsan orda hiç bozma keyfini.
Şu ilk 3 ayı atlatınca bakarsın duruma.
Bu arada ben daha bu Cumartesi gittim canım.Yaa cumartesi günü tamamen bitmiş olurda rahat edersin
Valla normalde evimi arardım ama şu zamanda hiç aramıyorum Rahatlığım gözünü seveyimbiraz eşime üzülüyorum yalnız kalıyor diye neyse geçici günler bunlar
Ayy töbe o nasıl zam ne zman geliyormuşBakim az daha düsüneyim ayyy una büyük zam geliyormus dostlarrr kilosu 12 küsüre cıkıyormus suan 7 civari stogunuzu yapın
Valla aralik ayi diyordu makarna ve una büyük zam diye gidiyim bime de efsane un alamAyy töbe o nasıl zam ne zman geliyormuş
Ay olsun yaa vallahi ilk korkutan sendin hastaneye yatan ama maşallah bak daha duruyo Allah ne derse o oluyor işte yaaAy teşekkür ederim yaparım kuzucummm ne demekk 1 aralıkta doğum tarihim belli olur gibi bakalım sanırm erken tehdidden sonra gelmeyen bi kız olcek bu
Hastaneye yatmadım kız evde dinlendm valla çok şükür bu haftayı da bitirirsem 37 bitmiş olacak dr sonra ne zman doğurursan doğur dedi insallah 37 yi de atlatayım hayırlısıylaAy olsun yaa vallahi ilk korkutan sendin hastaneye yatan ama maşallah bak daha duruyo Allah ne derse o oluyor işte yaa
Al al efsane iyidir suya da geliyormuş eşim demişti. Ben damacana söylüyorum o 17 oldu da eşime dedim sen ordan 4lü 5lt al daha karlı bu ne dedim. Tamam ama bize de gelicek zam dediValla aralik ayi diyordu makarna ve una büyük zam diye gidiyim bime de efsane un alam
Ay neyse bizi ilk korkutan işteHastaneye yatmadım kız evde dinlendm valla çok şükür bu haftayı da bitirirsem 37 bitmiş olacak dr sonra ne zman doğurursan doğur dedi insallah 37 yi de atlatayım hayırlısıyla
Aaa suya da mı15 e aliyoruz damacanayı suan Allah ım zam zam nolcak böyle bilmiyorum 15 inde 83 ten aldigim yag suan 106 lira olmus şok oldum valla bu millet evine yagda alamazsa ne yapsin gercekten Allah herkesin yardimcisi olsunAl al efsane iyidir suya da geliyormuş eşim demişti. Ben damacana söylüyorum o 17 oldu da eşime dedim sen ordan 4lü 5lt al daha karlı bu ne dedim. Tamam ama bize de gelicek zam dedi
Fena fena yavrum ne olacak bilmiyorum Allah yardım etsinAaa suya da mı15 e aliyoruz damacanayı suan Allah ım zam zam nolcak böyle bilmiyorum 15 inde 83 ten aldigim yag suan 106 lira olmus şok oldum valla bu millet evine yagda alamazsa ne yapsin gercekten Allah herkesin yardimcisi olsun