Kıyamam sana yaaa herkesin başına gelebilir sen canını sıkma kuzum benim yaa senin sinirlerin bozulması çok normal artık az kaldı sabır sabır güzel günler yakınOdamdaki klozet taştı. Ama ne olur ya ne olur kabus gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam sana yaaa herkesin başına gelebilir sen canını sıkma kuzum benim yaa senin sinirlerin bozulması çok normal artık az kaldı sabır sabır güzel günler yakınOdamdaki klozet taştı. Ama ne olur ya ne olur kabus gibi
Aaa aç olmaz kaşarlı tost ta tutabilir biraz kuzum ama patates te iyi zorla kendiniAyy halim kalmadi bisey yapmaya desemleblebi yedim biraz
Oo şanslısın baby gönlüne göre olmuş ne güzelBen hastaneden izin aldım 2 kişi covid testi yaptırmış olursa kalabilirler dedi annem ve eşim kalıcak inşallah biri kv ye sadece 5-10 dk girebileceğini söylesin artık ya hastanede öğrencek ya eşim bi ara söylicek o da söylemiyor doğum tarihi belli olsun da bakalm
Bızdede 2 kişi kaldı eşim ve ablam ama bencede oyle olması lazım ınsan amleuaytlı oluyır bası dönuyor kaldırıkıyor yürütülüyor felan ancak 2. Gunde iki kızım kaldıOo şanslısın baby gönlüne göre olmuş ne güzel
Hmm piki o haldeYok kız çocuk doktoru reflüsü varsa alırsın dedi ona öyle söyledi de
Oldu artık kuzum kendimi okulda altına kaçırmış ilkokul bebesi gibi hissettim neyse iyiyimCanım olur öyle şeyler bu sen kaynaklı bişey değil. Ki kimse de ayıpsamaz seni. Asıl onlar zamanında gelselerdi onlarla alakalı bişe bu yani. Üzülme sıkılms utanma da sen
Tamam o da olur. Yordunmu bugün kendiniAyy halim kalmadi bisey yapmaya desemleblebi yedim biraz
Yerim seni sakinleş. Doğumda büyük abdestini yapanlar var demek öyle bişe olsa kendimi izole etcen utancındanOldu artık kuzum kendimi okulda altına kaçırmış ilkokul bebesi gibi hissettim neyse iyiyim
Sakinledim yavrum Allah razı olsun. Olaylar üstüne uzun süredir görüşmediğim sevdiğim biri aradı da. Durum üzerine konuşmadık ama onunla konuşmak iyi geldi öncesi biraz ağladım filan yoruldum sakinleştimKilya kuzuu sakinledın mı? Nasılsın
İyi bari amann dıkkat et psıkoljıne sonra cok lazım olcakSakinledim yavrum Allah razı olsun. Olaylar üstüne uzun süredir görüşmediğim sevdiğim biri aradı da. Durum üzerine konuşmadık ama onunla konuşmak iyi geldi öncesi biraz ağladım filan yoruldum sakinleştim
Ay ne bileyim yavrum valla yaşadıkça her iş geliyor insanın başınaYerim seni sakinleş. Doğumda büyük abdestini yapanlar var demek öyle bişe olsa kendimi izole etcen utancından
Gelir herşey insanlar içinAy ne bileyim yavrum valla yaşadıkça her iş geliyor insanın başına
Hep lazım valla da lohusalığı var daha bu işin diyorum azıcık o zamana kalsaydı hepiciğini şimdi tüketiyorumİyi bari amann dıkkat et psıkoljıne sonra cok lazım olcak
Çoook tatlı sağlıkla giydir yavrum güzel fotiler çekKızlar bakın size ne atıyorum eşimin halası yapıp kv ile göndermiş. Ben bunlara bayıldım desemmm
Yok valla bi bebisin esyalarini hazirladim kapadim kendime gecmedim bile esimde nöbetci yattm bütün günTamam o da olur. Yordunmu bugün kendini
Yerim simdi atıyım bi patates tencereye saol kuzumAaa aç olmaz kaşarlı tost ta tutabilir biraz kuzum ama patates te iyi zorla kendini
Aminnn at inşallah inşallahÇoook tatlı sağlıkla giydir yavrum güzel fotiler çek
Anladım canım. İshal den halsizlik yaşıyor da olabilirsinYok valla bi bebisin esyalarini hazirladim kapadim kendime gecmedim bile esimde nöbetci yattm bütün gün