- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
Oy oyyyyyyyy, hayal etmesi bile çok güzel.22 ler 32 ler derken doğum gelecek inşallah grubun minik kuzusu doğacak bile annesi Rabbim in izni ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy oyyyyyyyy, hayal etmesi bile çok güzel.22 ler 32 ler derken doğum gelecek inşallah grubun minik kuzusu doğacak bile annesi Rabbim in izni ile
Anne yüreği dayanmaz o şekilde görmeye En ufak bir baş ağrısında bile kaç sefer ararlar kuzum biz ne kadar büyüsekte onların gözünde hala çocuğuzPek emin değilim ne zaman doğacaklar ne zaman doğacaklar diye beni darlıyor sanki ben biliyorum doktor bile bilmiyor. Bana üzülüyor. Mahvoldun diye.
Maşallah kuzum sağlıkla sıhhatle ilerlesin inşallahÇok şüküüüüüüüüüüür, gördük bebeğimizi.
SAT’a göre 10+3 bugün, haftasıyla uyumlu dedi doktor.
Gümbür gümbür atıyordu kalbi.
Hareket etmiyordu ama çok büyümüş.
Kolları bacakları çıkmış baya.
Ne zaman kucağımıza alırsak o zaman rahatlayacağız canım yoksa endişelerimiz hiç bitmiyor dün benimkiler sanki hiç hareket etmiyorlardı bayağı kafama taktım eşim geldi yine neyi kafana taktın dedi sanki bugün hareket etmiyorlar dedim elini koydu karnıma yoo ediyorlar ya hissetmiyor musun dedi meğerse çok yavaş hareket ettikler için benim kuzular hissetmiyormuşumÇok şükür canım yaa, ohhhhhhh rahatladım yine.
Evet çok az kaldı 12’ye.
İnşallah sağlıkla ilerler.
Öyle yavrum bizde öyle olacağız belki daha fazlaA
Anne yüreği dayanmaz o şekilde görmeye En ufak bir baş ağrısında bile kaç sefer ararlar kuzum biz ne kadar büyüsekte onların gözünde hala çocuğuz
İnşallah canım benim.Maşallah kuzum sağlıkla sıhhatle ilerlesin inşallah
Gerçekten öyle, hatta kucağa alınca bile bitmiyo galiba endişeler.Ne zaman kucağımıza alırsak o zaman rahatlayacağız canım yoksa endişelerimiz hiç bitmiyor dün benimkiler sanki hiç hareket etmiyorlardı bayağı kafama taktım eşim geldi yine neyi kafana taktın dedi sanki bugün hareket etmiyorlar dedim elini koydu karnıma yoo ediyorlar ya hissetmiyor musun dedi meğerse çok yavaş hareket ettikler için benim kuzular hissetmiyormuşum
Gözün aydın kuzucummmm maşallahhhÇok şüküüüüüüüüüüür, gördük bebeğimizi.
SAT’a göre 10+3 bugün, haftasıyla uyumlu dedi doktor.
Gümbür gümbür atıyordu kalbi.
Hareket etmiyordu ama çok büyümüş.
Kolları bacakları çıkmış baya.
Çok teşekkür ederim canım.Gözün aydın kuzucummmm maşallahhh
Ayy benzesin sağlıklı olsunlarda inşallah lokumlarr ben de diyorum kim daha çok severse ona benzer derler ya demekki ben çok seviyomuşumGözünaydın kuzucmmm
İlk kız çocukları aynı babası olur dedi dr bize ve gercekten çevreme baktım şöyle bi çok doğru bizim kız da aynııı babası eşimin kız hali köfte dudaklım benim
Saol fıstığımmGözün Aydın kuzum. Hadi sağlıkla gelişsin
Saol kuzummmm aminn inşallah sağlıkla gelsin o günlerMaşallah kızına sağlıkla ilerlersin inşallah.sende ikili sayılara düştün sarısı başımıza
Saol kuzum benim ya valla ben de geçen ki kan vakasından sonra aşırı sevindim kramp falan işte bir iki kere oldu öyle devamlı ağrılarım sızılarım yok ne söylesem çok normal dedi korkma dediHadi gözünüz aydın cok süküraramızda oksapardan kurtulan birisinin olmasına sevindimkramp vs sıkintın yoksa ondan vermemistir ben 18 den beri kullaniyorum cunku cok bas agrisi ve kramplarim oluyor
Yaa sorma derısındekı kızarıklık agızdan kı kuruluk daha nelelr neler sükür ler olsun o canı bagıslayan rabbımeİnşallah canım benim.
Gerçekten öyle, hatta kucağa alınca bile bitmiyo galiba endişeler.
Yasamademek123 nasıl endişeli görüyoruz, beslenebildi mi yeterince, sarılığı oldu mu, kilosu arttı mı...
Annelik böyle bir şey heralde.
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Zaten hastalıklar da hep gece azar neyse kan verince görcez.Gündüz pek olmuyor ama yinede bu ayırıcı değil yavrum alerji uyuz bilmem ne hepsi gece azıyormuş. Belki geçer sen tahlil verirsin doktoruna danışırsın devam ederse bir şey söyler muhakkak. Ben kapatmamıştım annem geldi işte ona söyledim de. Makyaj malzemesi imiş düzleştirici imiş onları gözden çıkardım zaten hiç biri ile uğraşacak halim kalmadı.
Çok sağol kuzumKazayla elim ayağıma gitse kaşınıyo diye kendimi alamıyorum valla. O yüzden hiç elimi sürüyorum çok zorluyor. Kayınvalidem de yolda çıktılar geliyorlar kocişle. Kocamı özledimnurselek kuzum nasıl oldun ? Kardeşine de çok geçmiş olsun geldi mi kaynanan
Benim annem şimdiden diyorki nasıl bakacağıma sesini çıkarmayasın yoksa hiç karışmam abin olsun ablan olsun hiç birşey demedilerÖyle yavrum bizde öyle olacağız belki daha fazla
En erken gelen kv seninki oluyor bu durumda Benimkide ptesi muayeneden sonra belli olacakÇok sağol kuzumKazayla elim ayağıma gitse kaşınıyo diye kendimi alamıyorum valla. O yüzden hiç elimi sürüyorum çok zorluyor. Kayınvalidem de yolda çıktılar geliyorlar kocişle. Kocamı özledim
Yok yavrum bulur da artık hiç o şekilde hevesim yok yoksa koyar annemZaten hastalıklar da hep gece azar neyse kan verince görcez.
Koyamaz mı annen onları da. Ben açıkçası düzleştirici falan hiç düşünmedim açıkçası öyle Bi fırsat yaratabilecepimizi düşünmüyorum. Hatta diş fırçasını falan da boşverim diyorum ama yine de aklımda kalmasın dersen annen bulur yaa Bi görüntülü aramana bakar valla