- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Aynen kuzum bakalımTüh ona da kötü olmus gecmis olsn dur bakalim icini ferah tut pzt tahlil verirsn Allah korusn bi isaret verir zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzum bakalımTüh ona da kötü olmus gecmis olsn dur bakalim icini ferah tut pzt tahlil verirsn Allah korusn bi isaret verir zaten
İnşallahhh valla canımCnm geçmiş olsun..inşallah geçici bir durumdur..
Aa öylemi oldu mu sende de. İnşallah geçer Bi şeydir benimki de yaagruba nazar degdi resmen gecmis olsun canim iki gun kasindi benimde ayaklarim ve ellerimin ici hatta kana bakildi birsey cikmadi gecti insallah gecici birseydir
Gündüz pek olmuyor ama yinede bu ayırıcı değil yavrum alerji uyuz bilmem ne hepsi gece azıyormuş. Belki geçer sen tahlil verirsin doktoruna danışırsın devam ederse bir şey söyler muhakkak. Ben kapatmamıştım annem geldi işte ona söyledim de. Makyaj malzemesi imiş düzleştirici imiş onları gözden çıkardım zaten hiç biri ile uğraşacak halim kalmadı.Evet ellerimde sıkıntı var ya benim karıncalanamayı ona vurdum önce. Allah yardımcın olsun senin de.
Bakalım hayırlsı yavrum. Gündüz geceki gibi Bi kaşıntı yok onu da anlamadım.
ben hazır değilim çantamın eksiklerini kapatim bari
Annenin gelmesi çok iyi olmuş canım en azından sanada moral olurGündüz pek olmuyor ama yinede bu ayırıcı değil yavrum alerji uyuz bilmem ne hepsi gece azıyormuş. Belki geçer sen tahlil verirsin doktoruna danışırsın devam ederse bir şey söyler muhakkak. Ben kapatmamıştım annem geldi işte ona söyledim de. Makyaj malzemesi imiş düzleştirici imiş onları gözden çıkardım zaten hiç biri ile uğraşacak halim kalmadı.
Pek emin değilim ne zaman doğacaklar ne zaman doğacaklar diye beni darlıyor sanki ben biliyorum doktor bile bilmiyor. Bana üzülüyor. Mahvoldun diye.Annenin gelmesi çok iyi olmuş canım en azından sanada moral olur
Ben yanarim yavruma yavrum yanar yavrusuna hesabı valla dogruymusPek emin değilim ne zaman doğacaklar ne zaman doğacaklar diye beni darlıyor sanki ben biliyorum doktor bile bilmiyor. Bana üzülüyor. Mahvoldun diye.
Ayy sorma o sorularıPek emin değilim ne zaman doğacaklar ne zaman doğacaklar diye beni darlıyor sanki ben biliyorum doktor bile bilmiyor. Bana üzülüyor. Mahvoldun diye.
Gözünaydın kuzucmmmKızlar ben de çıktım Çok şükür kızım iyi poz vermedi maalesef ama yandan gördüğümüz kadarıyla aynı babası ve vee oksapar ı kestii coraspirin devam , demir hapı magnezyum falan vermedi , şeker ve idrar testi istedi
Aynen o lafı söyledi bir lokma kalmışsın mahvetmişler seni bilmem ne bir lokma kaldığımda yok. Kilo almamış oldum o. Konuşmak istemiyorsun psikolojin bozulmuş diyor. Aylardır evdeyim yani doğal olarak gelişti konuşmak gelmiyor içimden psikolojimin bozulduğunu düşünmemiştim ay dedim doktor sanki benimle uğraşmaya meraklı mı her gün tahlil takip. Özelde olsam para için mi dersin. Demek ki olurunu gözlüyor ne yapalım. Bende en sağlıklı zamanda şekilde gelsinler istiyorum bende istemiyorum elbette sürüneyim böyle ama işte hepimiz için en iyi noktada olur inşallah bakalım Rabbim ne nasip etmişBen yanarim yavruma yavrum yanar yavrusuna hesabı valla dogruymus
Babam bile bu çocuklar yeter onlara daha da gerek yok demiş öncesi de beni darlıyorlardı yine doktora gitmiyor musun diye. Memnun olmuyorlar bir türlü sanki altın tepside sunuluyor. Öyle işte meşakkatli işler bunlar. Herkes bir türlü sıkıntı çekiyorBen yanarim yavruma yavrum yanar yavrusuna hesabı valla dogruymus
İş uzakta olmama kadar gitti. Dizlerinin dibinde olsaymışım işte uzaktan evlenmeseymişim. Anam zaten iş dolayısıyla bile orada olacağımın garantisi yok yani. Onlar da üzülüyorsa. Bu sözlerin bana desteği olmuyor.Ayy sorma o soruları
Anlamazlar bacım bana bu kafa ıle neler dıyolarİş uzakta olmama kadar gitti. Dizlerinin dibinde olsaymışım işte uzaktan evlenmeseymişim. Anam zaten iş dolayısıyla bile orada olacağımın garantisi yok yani. Onlar da üzülüyorsa. Bu sözlerin bana desteği olmuyor.
Çok şüküüüüüüüüüüür, gördük bebeğimizi.hayrunnisa85 ne yaptın kuzum ?
Masaallah daha o eller o ayaklarla ne tekmeler aticak sana uykularından uyandıracak seni insÇok şüküüüüüüüüüüür, gördük bebeğimizi.
SAT’a göre 10+3 bugün, haftasıyla uyumlu dedi doktor.
Gümbür gümbür atıyordu kalbi.
Hareket etmiyordu ama çok büyümüş.
Kolları bacakları çıkmış baya.
Oyyy mercimek çok şükür hayırlısı ile 12 ye bir şey kalmadı. Sağlıkla ilerlesinÇok şüküüüüüüüüüüür, gördük bebeğimizi.
SAT’a göre 10+3 bugün, haftasıyla uyumlu dedi doktor.
Gümbür gümbür atıyordu kalbi.
Hareket etmiyordu ama çok büyümüş.
Kolları bacakları çıkmış baya.
Ay inşallah kuzum, valla tekmelerle uyandırmasına razıyım.Masaallah daha o eller o ayaklarla ne tekmeler aticak sana uykularından uyandıracak seni ins
Çok şükür canım yaa, ohhhhhhh rahatladım yine.Oyyy mercimek çok şükür hayırlısı ile 12 ye bir şey kalmadı. Sağlıkla ilerlesin
22 ler 32 ler derken doğum gelecek inşallah grubun minik kuzusu doğacak bile annesi Rabbim in izni ileÇok şükür canım yaa, ohhhhhhh rahatladım yine.
Evet çok az kaldı 12’ye.
İnşallah sağlıkla ilerler.