Kuzumm cok zor boyle donemlerde hastalıklarla mucadele etmek
Kımse ıstemeznsende istemezdim hamıle ıken bunları yasamayı bazı ılaclara mecbur kalmayı
Bem hamıle ıken dr un nırı baNa kızdı işte şizofrenler bıle cocuk doguruyor neler kullanıyolar sana gore mı ılac olmayacak ılerısını düşün ılerletırsen daha kotu olur dıe
Ve suan bazı seylerı almam gerekmiş süte ne kadar geçtıgı sureklı tartısma konusu yaratıyorum gece 3 te bıle elımde telefon nobetcı ecZ arayıp yanımdkaılerın dedıklerını bırak tanımadıgım eczacıların dediklerine de ayrı bakıyorum en son careyı
Bebege dokucak ılac almak zorunda kalan anneler ıcın çözum ılac aldıktan 6.8 saat arası ılac etkısının gıttıgını anlattılar dr lar eczacılar yatmadan o ılacı ıcmek zorunda isem 6.8 saat sonra ılk gelen sütü sag dök
Saat 22 de aldıgım ılac varsa sabah 6 da sag dök dedıler
Bemde bıtkısel aldıgım halde oyle yaptım yıne bu kafama bısey olmaz dusüncesını yukleyemedıler
8 saat sonra sütü saagdım attım
1 saat sonra gelenleri yıne sagdım döktum
Sımdı bebegı emzırmeye gıdene kadar 13.00 da olusan sütümü bebegıme verıcem
Aksam ılac saatıne kadar 2.3 saatte nır sagıp dolaba koycam gıderken alcam verıcem bebegıme verıcekler felan
Bırde hamıle ıken ıcebıldıgını dogum sonrası ıcemeye bılıyormussun
Bebegın esı vs olunca agızdan alınan ılac daha farklı gecıs yaparmıs etkı olarak
Ama emzırırken dırek süte gecer mıs
Sen sımdı derdının dermanı ne ise onu uygula stres yapma bak cok kafaya takımca da bı ıae yaramıyor hasta oluyorsun sonra onunla ugrasıyorsun
Rabbım buyuk
bızıde boyle ımtıhan edıyor ben cok uzuldum benım yasadıklarımdan bebegım gerıde kaldı dıe
Napalım demekkı sımdı dogmus olması gerekıyormus o kadar hastaljk atlattık bız kızımla bunları da atlatıcaz ınsalllah
Psıkıyatr dr dun aradı konustuk
O bıle 10 gun sonra bebegını tanıyamazsın oyle buyur kı dıo
Hersey de bı hayr vardır
Bebegım kuvezde sımdı bakılıyor ona sarılık vs herseyı takıpte evse olsaydı sımdı belkı bem nazı seylerı yapamayacaktım bem bu halde ıken daha kotu olucaktı
Cok şükür hayatta caresız dertlerimız yok
Bazen yanımdakının soruaunu cevap lamaya bıle halim yok bazende boyle bırılwrı de gorsun yasadıklarımızı burda bırcok ınsan dera alıyor ve arastırma yapıyor
Benım Rabbım benı yarı yolda bırakmayacak yarattığı kulunu bırakmaz bebegıme de bana da sifa olucak
Sende oyle düşün 3 canlısın kımler neler gecırıyor atlatıyor bemde beneklerımle atlatıcam dıe düşün bak hani benım hastane odamdakı resım cekımlerım
Hanı ablalarının hazırlıkları hıc bırı nasıp olmadı
Ama cok şükür bebegımı emzırdım aldım sevdım onların nasıp olması daha onemlı
Arada sıze bakıyorum benımle ılgılı durumları gorursem yazıyorum ataldıgım varsa kusura bakmayın
Rabbıme emanetsınız bebekelrımızle guzel haberler alalım yeter her dert gıbı bunlarda bızlerle kalmayacak sınav dunyası