2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Başınız sağ olsun canım Allah geride kalanlara sabırlar versin ☹️ İnsan işte böyle bir var bir yok. Hayat o kadar hızlı akıyor ve o kadar anlaşılmaz son buluyor ki ☹️ Rabbim acısız hayırlı ölümler versin genç ölüm yaşatmasın. Hepsi hayattan işte kuzum düğünde ölüm de doğumda…
Öylee canımm rabbım den hepsı herseyın hayırlısı 🤲😔

Offyaa yıne moralim cokk bozuldu😢
Amcamız ın gelini vardı 40 lı yaslarda neyın tumoru cıktı bı anda 1 tane aldılar dıferı kalmıstı gecmısle gelecek arası karıstıryordu tekrar ameliyat olcaktı sımdı haber geldı vefat etmıs 😭😭🥺🥺 persembe yehenımın Nişanı var uarın ıstemesı
Bı taraf cenaze bı taraf nişan oldu ne olacak bılmıyorum hıc bıseyjn tadı yok gıbı ne kadar yalan bı dunyada yasıyoruz
Nırde kadın boyle at gibi derler ya guclu kuvvetli felan hastalıgı bıle duyunca ınanamamıstık şimdide şokk olduk ☹️🥺
Başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin

Rastgele gideceğim kuzum bakalım o da aynını söylerse iletirim kadın doğum doktoruna. Artık o ne derse. Hiç içime sinmiyor ama bakalım kısmet. Ben anlamıyorum acaba çıkmıyor mu evde şeker ölçümü yapsam. Madem ara değer dikkat etsem yetmez mi düzenli gidip kan versem aç tok yani bu adam da alanında iyi bir doktordu aslında ama hamile olunca insan yapamıyor kaç kere düşünüyor.
En iyisini yaparsın canım belki gideceğin doktor başka birşey önerir ikinci bir görüş almakta fayda var

Amcamız ın gelini vardı 40 lı yaslarda neyın tumoru cıktı bı anda 1 tane aldılar dıferı kalmıstı gecmısle gelecek arası karıstıryordu tekrar ameliyat olcaktı sımdı haber geldı vefat etmıs 😭😭🥺🥺 persembe yehenımın Nişanı var uarın ıstemesı
Bı taraf cenaze bı taraf nişan oldu ne olacak bılmıyorum hıc bıseyjn tadı yok gıbı ne kadar yalan bı dunyada yasıyoruz
Nırde kadın boyle at gibi derler ya guclu kuvvetli felan hastalıgı bıle duyunca ınanamamıstık şimdide şokk olduk ☹️🥺
Basinsagolsun cnm hiç ne tat ne tuz kaldı gebeliğimiz bile korkuyla geçiyor yok virüs bulaşmasın dışarı çıkma evde oturunca kilo alırsın yürü tatlı yesen şeker tuzlu yesen albüm olursun hep bı karmaşa kargaşa Allah sonumuzu hayretsin

Yasamademek123 Yasamademek123 canım benim, çok üzüldüm. ☺😔
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
Ölüm zor, genç ve ani ölüm de daha zor.
Eşine, ailesine sabırlar versin Rabbim.

Basinsagolsun cnm hiç ne tat ne tuz kaldı gebeliğimiz bile korkuyla geçiyor yok virüs bulaşmasın dışarı çıkma evde oturunca kilo alırsın yürü tatlı yesen şeker tuzlu yesen albüm olursun hep bı karmaşa kargaşa Allah sonumuzu hayretsin
Aynenn yaa valla araba ıle gıttım geldım yattım dırek fenalardayım kemık agrılarım benı öldürüyor soneada basım tuttu 🥴

Başınız sağolsun canım 😔😔😔

başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin

X