- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
Ccnmm o korkular kucağımıza alana dek sürecek iyi düşün Allah'ın izniyle iyi olsunAmiin kuzum var da ne bileyim korkuyorum eşimde yok üzerini ört dursun diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ccnmm o korkular kucağımıza alana dek sürecek iyi düşün Allah'ın izniyle iyi olsunAmiin kuzum var da ne bileyim korkuyorum eşimde yok üzerini ört dursun diyor
Şifa olsun ins sorunsuz geçerKızlar bu arada bugün insallah 3.doz hatırlatma asımı olucam biontech dua edin insallah hic bir sıkıntı cıkmaz
Öyle yavrum hiç bitmeyecek bence İnşallah güzel olur her şey hepimiz içinCcnmm o korkular kucağımıza alana dek sürecek iyi düşün Allah'ın izniyle iyi olsun
Çok güzel bi duygu ya benm de dışarıdan görünmeye 22. Haftada başladı sürekli çekiyorumKızlarrrr bu aradaa ben ilkkezz sımdı uzanırken bebegımın dısardan oynamasının goruntusunu vıdeoya aldım
Çok güzel canım cibinliği de varmışş üstünde güle güle kullansın bebişlerin. Bu arada kaça almıştınEki Görüntüle 2909840 Kızlar park yatak geldi. Mecburen eksiği yırtığı var mı diye kontrol etmek için kurduk. Sökelim diyorum eşim uğraşmak istemiyor. Böyle ben rengini duruşunu beğendim umarım kullanışlı olur Umarım Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin karnımdaki bebelerime
Cok güzelmiss canım güle güle kullanın insallahEki Görüntüle 2909840 Kızlar park yatak geldi. Mecburen eksiği yırtığı var mı diye kontrol etmek için kurduk. Sökelim diyorum eşim uğraşmak istemiyor. Böyle ben rengini duruşunu beğendim umarım kullanışlı olur Umarım Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin karnımdaki bebelerime
Amiiin Alt değiştirme ünitesi de var takmadık kuzum. Umarım kullanışlı olur 1300 civarı idi.Çok güzel canım cibinliği de varmışş üstünde güle güle kullansın bebişlerin. Bu arada kaça almıştın
Amiin kuzum amin Rabbim hepimize aldıklarımızı sağlıkla kullanmayı nasip etsinCok güzelmiss canım güle güle kullanın insallah
İnşallah kuzum sorunsuz sıkıntısız geçsin şifa olsunKızlar bu arada bugün insallah 3.doz hatırlatma asımı olucam biontech dua edin insallah hic bir sıkıntı cıkmaz
Biz de kurmuştuk iyi yapmışsınız. Benim eşimde dursun dedi de ben istemedim. Allahım hayırlıca sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Tülünü falan ütülersin sonraki kurulunda. Rengi de güzel benimki de bundan bir koyuEki Görüntüle 2909840 Kızlar park yatak geldi. Mecburen eksiği yırtığı var mı diye kontrol etmek için kurduk. Sökelim diyorum eşim uğraşmak istemiyor. Böyle ben rengini duruşunu beğendim umarım kullanışlı olur Umarım Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin karnımdaki bebelerime
Ayyy kızlarımmm şimdi geldim eveee araba kullanıyodum hiç yazma fırsatım olmadıı
Amiin kuzum amiin Aynen öyle bakalım o zamanlar gelsin hayırlısı ileBiz de kurmuştuk iyi yapmışsınız. Benim eşimde dursun dedi de ben istemedim. Allahım hayırlıca sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Tülünü falan ütülersin sonraki kurulunda. Rengi de güzel benimki de bundan bir koyu
Kuzum sorunsuz bir şekilde geçmesine sevindim. Hoş gelsin küçük prensesKuzularımmm doktora girdim çıktım eve dönmemiz falan anca buldu cinsiyet için üç doktor girdi ikisi prof veee kesin KIZ dedi çok ama çoook mutluyum
Ayy doktor bakmadı ki hiç bişeye sadece arkasına baktı yüzünü bile görmedim sadece cinsiyet için gitmiş oldumKuzum sorunsuz bir şekilde geçmesine sevindim. Hoş gelsin küçük prenses
Hadi gözünüz aydın canım çok sevindim bir sorun olmamasınaKuzularımmm doktora girdim çıktım eve dönmemiz falan anca buldu cinsiyet için üç doktor girdi ikisi prof veee kesin KIZ dedi çok ama çoook mutluyum
Saol şekerrrrr çok şükürrrHadi gözünüz aydın canım çok sevindim bir sorun olmamasına
Kuzucum anca yazabildim eve dönünce Herşey yolunda çok şükür senin ki gibi kızım olcak benimde