Saol kuzucum yok sifonyer niyetiyle aldim odada gomme dolap vardi sadece ama bebiste gelince dolap sıkıntımız olcak diye kendi odamızı hallediyoruz önceHayırlı uğurlu olsun yavrum. Makyaj aynası mahiyetinde mi aldın yoksa şifonyer mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol kuzucum yok sifonyer niyetiyle aldim odada gomme dolap vardi sadece ama bebiste gelince dolap sıkıntımız olcak diye kendi odamızı hallediyoruz önceHayırlı uğurlu olsun yavrum. Makyaj aynası mahiyetinde mi aldın yoksa şifonyer mi
İzlenecek başka birşey yok ki canım el mahkum bende eşime diyordum senin elinden gelir yapsana diye pandemiden beri dışarıdan yemediğim için artık evde ne kadar olursaKızlar MasterChef seyreden var mı?
Hamile de değilim ama bu saatte canım nasıl tantuni çekti anlatamam.
İzlemiyorsanız hiç bulaşmayın.
Ben izliyorummm gerçektenn çektii yanii hamhum yiyo şeflerr yazık biz hamişlere de yaaaKızlar MasterChef seyreden var mı?
Özetinde görmüştüm ben önce yedimKızlar MasterChef seyreden var mı?
Yaaa bişi sorcamm tantuni kokoreç çiğköfte falan yasak değil mi hamilelereÖzetinde görmüştüm ben önce yedim
Biliyorum çünkü ister iyi ki de yemişim bu saatte yerdim herhalde
Ozamn oraya ayna yaptır bence çok şık duruyo hem boş olmasından iyidir. Ah yavrum ben gardırobumu satıyorum yer yokluğuna. Küçük giyinme odası vardı eşim oradaydı. Garsrobumda da benim eşyalarım ve yatak yorgan bir sürü şey. Söktük depoya indirdik ben de giyinme odasına geçtim. Ama yatak yorgan ortada kaldı o yüzden kapalı balkonuma yüklük gibi bişe yaptırmayı düşünüyorum.Saol kuzucum yok sifonyer niyetiyle aldim odada gomme dolap vardi sadece ama bebiste gelince dolap sıkıntımız olcak diye kendi odamızı hallediyoruz önce
Tantuni ve etsiz çiğköfte yasak değil canım ama kokoreç sakatat grubuna giriyo sanırsam o yüzden yasak olabilirYaaa bişi sorcamm tantuni kokoreç çiğköfte falan yasak değil mi hamilelere
Master chef mi izliyon sen ben tantuni yedim 3 beş çiğ köfte de. Ama kokoreç yemedim önceden de yemezdim o daha pis geliyor banaYaaa bişi sorcamm tantuni kokoreç çiğköfte falan yasak değil mi hamilelere
Yaa buraya da hemen at başlarsan ben eşimin 100 TL verdim deme sakın dediği ürünü atıyorum fiyatını söyleyemedim ne saçma bir şey diyorYaa yerim güzel kalbini senşn de bunu demen içimi cızlattı yok negatif olarak demedim Allah sağlık versin güzel bişe yanında insanların olması.
Ama ben örgü battaniyeyi deneyeceğim aha yazdım buraya
Bir ara izliyordum bıraktım kuzumKızlar MasterChef seyreden var mı?
Sakatat da temizliğinden eminsen yeniliyor yavrum çiğköfte de etsiz serbest etli ise etten eminsen yine yeniliyorYaaa bişi sorcamm tantuni kokoreç çiğköfte falan yasak değil mi hamilelere
Bu şifonyeri bende beğenmiştim gayet güzel görünüyor yavrumSize dekorasyon fikri sorayımm ikea dan şu dolaptan aldım yatak odasına, üstüne yuvarlak ayna koyuyim dedim diğer fotodaki gibi nasıl olur sizcee ??
Aynen kuzum bana da öyle geliyorBen de hem anlatıyorum hem de bir sürü fikir alıyorum bişeyler öğreniyorum her topic böyle değil ama burdaki samimiyet yok ya da bana öyle geliyor
Yok ya tatlıya tepki vermiyorlar tuzlu seviyorlar sanırımKızz benım kı tattlı yıyıncede oynuyorda özellıkle cıgkofte yedıgımde fırıl fırıl ben gıbı sanırım eşit agırlık sevıyor hem acı hem tatlı
Yaaa yiyim bari çok sevindm en sevdiklerim geceleri eşimle çok yerdik öncedenSakatat da temizliğinden eminsen yeniliyor yavrum çiğköfte de etsiz serbest etli ise etten eminsen yine yeniliyor
Kuzum yuvarlak ayna işte daha hoşuma gitti üstüne koymalık böyle metal aynalar oluyo ya, bizim ev kiralık duvara bişi asmak falan herşey sıkıntı off işte bizim de bi oda boş orda da gömme dolap vardı bebiş için boşaltmam lazım orayı tek dolaba sığcaz işte bu lazım oldu en azından iç çamaşırı tsgirt nevresimler için falan kurtarır. Yorganlarım vakumlu poşette baza altında sen neden öyle yapmıyorsun ben tam da bildiğim işler değil belki yanlıştır benimki, yarın annem yardıma geliyor düzenimi ayarlamaya inşallah gönlüne göre olur kuzucum ya dediğin gibi kendimizi ayarlıyoruz işte yavaş yavaş Allahım kolaylık versin maddi maneviOzamn oraya ayna yaptır bence çok şık duruyo hem boş olmasından iyidir. Ah yavrum ben gardırobumu satıyorum yer yokluğuna. Küçük giyinme odası vardı eşim oradaydı. Garsrobumda da benim eşyalarım ve yatak yorgan bir sürü şey. Söktük depoya indirdik ben de giyinme odasına geçtim. Ama yatak yorgan ortada kaldı o yüzden kapalı balkonuma yüklük gibi bişe yaptırmayı düşünüyorum.
İnşallah satılır da onu da ordan karşılarız Bi şekilde.
Çocuklara yeni düzen kurmamız gerekiyor yapacak bişe yok. Herşey onlar için
Yaa vallahi içimi rahatlattınız yarın yicem direkTantuni ve etsiz çiğköfte yasak değil canım ama kokoreç sakatat grubuna giriyo sanırsam o yüzden yasak olabilir
Bu silverlar inşallah işe yarar ben almayı düşünmüyorum şu anlık ama yararsa işinize son ay alırım sizden okuyupYaa buraya da hemen at başlarsan ben eşimin 100 TL verdim deme sakın dediği ürünü atıyorum fiyatını söyleyemedim ne saçma bir şey diyor Eki Görüntüle 2908582
Afiyet olsun kuzumYaaa yiyim bari çok sevindm en sevdiklerim geceleri eşimle çok yerdik önceden