- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Yok kız ben bu konuda kendime teselli vermem ama takmam da okadar amaanBıze tesellı olsun dıe demiyorsun dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız ben bu konuda kendime teselli vermem ama takmam da okadar amaanBıze tesellı olsun dıe demiyorsun dimi
Yaa sen yok musun senPankek dünden kalmaydı simit poğaça fırıncılar sağ olsun sigara böreğini de insta da haftasonu kahvaltısı atanlar kanıma girmek suretiyle harekete geçirdi. Ne var yani dedim kahvaltıcıya gidemiyorsak ben yaparım hem de koca tabakla sizin gibi üç dört tane değil instagram kanıma girdi sabahta eşim benim canım kahvaltı çekmiyor gidip bir şeyler alacağım dedi. Yapma etme dediysem de tutamadım yani aynı şurada olduğu gibi çoook uğraştım yapma etme diye Eki Görüntüle 2908382
Ben gittim ama gerçekten maske olayı olmuyor. Daha gitmem heralde. Hani kesim boya olur onda maskeni çıkaramazsın da öbürü yokEn son 7 ay olmuştur gideli
Kendıne ne vercen tesellı bıze hanı benım gıbı full yiyenlere takıp ettıgım ınsta da ıkız annesı de var bı ona bakıyorum m bı kendıme ben onun yanında 3 üz tasıyorum mubarek benden de 2 bucuk ay ılerdeYok kız ben bu konuda kendime teselli vermem ama takmam da okadar amaan
Olsun amaan ben valla çok takıntı yapmam onları siz de yapmayın. Bak boncuklar içerde şimdi kıpır kıpır kurban olduğumun yarattıklarıKendıne ne vercen tesellı bıze hanı benım gıbı full yiyenlere takıp ettıgım ınsta da ıkız annesı de var bı ona bakıyorum m bı kendıme ben onun yanında 3 üz tasıyorum mubarek benden de 2 bucuk ay ılerde
Bemım tırnak batması oluyor bırde koca gobek oldugumdan pedıkur mecbur gıdıyroum 1 kere de sacımı kestırdım sarı uzundu bakım yapamıyordum yattogım yerden omuzlara kadar nerdeyse kısalttım 2 kere de hemen agda ıle bıyık aldırdımEn son 7 ay olmuştur gideli
Yaa ewet masallahh cok hareketlendırler artık ikiz annelerıne sunu sormak ıstıyroum ben mesela bebek sagda dıyorum orda toplanıyır oynuyor sız nasıl nerde hıssedıyrousnuz Kilya be dıger okız annelerı karnınızın heryerıınde mı yoksa tek taraflı mıOlsun amaan ben valla çok takıntı yapmam onları siz de yapmayın. Bak boncuklar içerde şimdi kıpır kıpır kurban olduğumun yarattıkları
Kesim ihtiyacımda var ama gitmedim artık nasipse doğumdan sonra. Şaka bir yana hazır ağda bantları kullandım ara ara kötü olsa da idare ediyorum ZEYNEPP5555Ben gittim ama gerçekten maske olayı olmuyor. Daha gitmem heralde. Hani kesim boya olur onda maskeni çıkaramazsın da öbürü yok
Ağdaya gitmeyi düşünüyorum aşı olduktan sonra kuzum onun dışında cesaret edemedimBemım tırnak batması oluyor bırde koca gobek oldugumdan pedıkur mecbur gıdıyroum 1 kere de sacımı kestırdım sarı uzundu bakım yapamıyordum yattogım yerden omuzlara kadar nerdeyse kısalttım 2 kere de hemen agda ıle bıyık aldırdım
Benim karışık genelde yerleri belli ama hep oralardalar. Büyüsünler az daha her yerde hissederiz inşallah 4 kol 4 bacak 2 kafaYaa ewet masallahh cok hareketlendırler artık ikiz annelerıne sunu sormak ıstıyroum ben mesela bebek sagda dıyorum orda toplanıyır oynuyor sız nasıl nerde hıssedıyrousnuz Kilya be dıger okız annelerı karnınızın heryerıınde mı yoksa tek taraflı mı
Genelde aynı anda hareket hissetmiyorum kuzum ama karnımın her yerinde hemen hemen kıpırtı oluyor. Ayrıca hala çok yoğun değil yatarken filan oluyorYaa ewet masallahh cok hareketlendırler artık ikiz annelerıne sunu sormak ıstıyroum ben mesela bebek sagda dıyorum orda toplanıyır oynuyor sız nasıl nerde hıssedıyrousnuz Kilya be dıger okız annelerı karnınızın heryerıınde mı yoksa tek taraflı mı
Ya bana dediler ki hamileyken saç kesilmezmis ne kadar batıl olsa da ben buna cok inandim zaten kapalıyım az daha dursun dedmKesim ihtiyacımda var ama gitmedim artık nasipse doğumdan sonra. Şaka bir yana hazır ağda bantları kullandım ara ara kötü olsa da idare ediyorum ZEYNEPP5555
Ben ağdaya gideceğim sanırım . Genital bölgeyi göremiyorum artık. Pis olsun da istemem ani durumlarımız olabilir diyeKesim ihtiyacımda var ama gitmedim artık nasipse doğumdan sonra. Şaka bir yana hazır ağda bantları kullandım ara ara kötü olsa da idare ediyorum ZEYNEPP5555
Duydum ama hastalık olmasa uçlardan alırdım çok kırıldı baya kötü tiftik oldu…Ya bana dediler ki hamileyken saç kesilmezmis ne kadar batıl olsa da ben buna cok inandim zaten kapalıyım az daha dursun dedm
Aynen ben de göremiyorum jilet kullandım mecbur korka korka ama olmuyor içime sinmiyor benim deBen ağdaya gideceğim sanırım . Genital bölgeyi göremiyorum artık. Pis olsun da istemem ani durumlarımız olabilir diye
Ayyy cok zordu tatile gitmisti valla perisandi ev iyi ki varlar insallah dogumdan sonra biraz gun sayisinida arttircaz dlye seviniyom kadina prenses gibi davraniyorumSelam bebeğim. Kolay gelsin ben aylarca pislik içinde oturmuş biri olarak iyi ki ablalar var
Valla bende kendimi cok bakımsız hissediyorum ama yapacak bisey yok birkac ay daha beklerim galibaDuydum ama hastalık olmasa uçlardan alırdım çok kırıldı baya kötü tiftik oldu…
Ben kendim aliyom evdeYaa siz bu kaş bıyık isini nasıl yapıyorsunuz felaket durumdaym
Ya evet görünmüyor cok zorluyor beni gitsen bi dert gitmesen bi dertBen ağdaya gideceğim sanırım . Genital bölgeyi göremiyorum artık. Pis olsun da istemem ani durumlarımız olabilir diye
Valla hic oyle yeteneklerim yoktur benimBen kendim aliyom evde