- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Ya sen öylr yaş cevizi nerde buldunValla ya ben de çok güldüm leke olsa bir anda gelip sonra niye azalsın durduk yere şimdi yok gibi nerdeyse ellerim hala siyah bence yüzüme de dokunmuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sen öylr yaş cevizi nerde buldunValla ya ben de çok güldüm leke olsa bir anda gelip sonra niye azalsın durduk yere şimdi yok gibi nerdeyse ellerim hala siyah bence yüzüme de dokunmuşum
Annem gönderdiYa sen öylr yaş cevizi nerde buldun
Ey Allahım yaa neyse hadi ucuz yırttınAnnem gönderdi
Nasıl etkili mi peki yavrum kitap mı daha iyi olur seminer mi kitabı ile aynı çünkü başlıkları ve kitap daha ucuzLogin • Instagram
Kızlar ilk yardım semineri. Ben katılmıştım bir öncekine. İsteyeniniz varsa yorum yapın katılın henüz çok yorum yapılmamış çıkıcaktır
Ama seminer ücretsiz yani zoomdan Bi seminer hani istediğiniz soruları da aralarda yazabiliyosunuz o yönden de güzelNasıl etkili mi peki yavrum kitap mı daha iyi olur seminer mi kitabı ile aynı çünkü başlıkları ve kitap daha ucuz
Bunun sonu tatlıyla biter ben deyimVe bunu ne bulduysam koydum yulaf lapasıyla kutluyorum
Benım saatte aldıgım kılolalr onlar1 haftada 30 gr almış olarak başlıyorum haftaya
Ama ama içinde tatlı var işte muz var kendi yaptığım fıstık ezmesi varBunun sonu tatlıyla biter ben deyim
Bu hafta nolduysa yemeğe abandığım halde az almışım yoksa bu kadar az almıyorum yavrumBenım saatte aldıgım kılolalr onlar
Hmmm öylee öyyllee neysee napalım canım herkesın vucudu bır degıl saglıkla annesı ınsallah kucagınaBu hafta nolduysa yemeğe abandığım halde az almışım yoksa bu kadar az almıyorum yavrum
Kız Bi hafta 30 gr aldım 6 ayı sildin vücuda girdin aman takma gülelim diye paylaştımHmmm öylee öyyllee neysee napalım canım herkesın vucudu bır degıl saglıkla annesı ınsallah kucagına
Yok ya 100 TL imiş öyle yazıyor ondan dedimAma seminer ücretsiz yani zoomdan Bi seminer hani istediğiniz soruları da aralarda yazabiliyosunuz o yönden de güzel
Vayy helal olsun kız1 haftada 30 gr almış olarak başlıyorum haftaya
Az önce simit poğaça pankek yedim hem de çiklatlı bir haftada bir kiloVe bunu ne bulduysam koydum yulaf lapasıyla kutluyorum
Ben onu görmedim kuzum aaYok ya 100 TL imiş öyle yazıyor ondan dedim
Kızım sen bedava dedın bende yazdım paraa ıstersen ıbanlarını sana atarımBen onu görmedim kuzum aa