- 20 Şubat 2010
- 9.456
- 9.737
Tamam canim yazarim ara ara .listeyi degisterecek sanirim sonra. ama olay bol meyve bol yoğurt bi de öğlen de düzenli yemek yemek
Ayy bızıde uyar canımmm yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bızıde uyar canımmm yaaa
Gunaydın canım ne igmesıydıGünaydın kızlar… Bir iğne gününden sevgilerle. Canımı pek acıtmaya başladı bu iğneler ayaklar geri geri gidiyor
Okk tatlımm saggolTamam canim yazarim ara ara .listeyi degisterecek sanirim sonra. ama olay bol meyve bol yoğurt bi de öğlen de düzenli yemek yemek
Günaydın canımm cidden zor bir durum ben hergün gidiyorum hemşireler artık yaparken yer bulmakta zorlanıyor her yerin sertleşmiş diyorlarGünaydın kızlar… Bir iğne gününden sevgilerle. Canımı pek acıtmaya başladı bu iğneler ayaklar geri geri gidiyor
Proluton canım hala devam haftada birGunaydın canım ne igmesıydı
Ben proluton için gidiyorum kuzum. Oksapar evde devam… Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsinGünaydın canımm cidden zor bir durum ben hergün gidiyorum hemşireler artık yaparken yer bulmakta zorlanıyor her yerin sertleşmiş diyorlar
Amin canım amin Bende progestan için gidiyorum gitmişken oksaparıda yaptırıyorum. Bu cumartesi kontrolüm var progestanı kesebilir öyle söylemişti ama artık bir umudum kalmadı kesmesinden yana sanki hep devam edecekmişim gibi yine onlar sağlıklı olsunlarda ben çekerim diyorumBen proluton için gidiyorum kuzum. Oksapar evde devam… Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
Hmmm ewett o yakan bıseydı ama eve gelınce ıgne yerıne kolonyalı pamuk ıle ovala yoksa cok sertlesiyorProluton canım hala devam haftada bir
Her gün mü senin progesteron iğnen.. benimkinden yana da umudum yok doğuma kadar sürecek sanırım. İkiz gebelikte öyle yapıyorlarmış rahim kendini sıkı tutsun diye. Bazı doktorlar ise bununla alakası olmadığını düşünüyor. Öyle yavrum şu günlere kadar ne ilaçlar iğneler kullandık hala da devam. Rabbim kuzulara sağlıkla kavuşmamızı sağlasın inşallahAmin canım amin Bende progestan için gidiyorum gitmişken oksaparıda yaptırıyorum. Bu cumartesi kontrolüm var progestanı kesebilir öyle söylemişti ama artık bir umudum kalmadı kesmesinden yana sanki hep devam edecekmişim gibi yine onlar sağlıklı olsunlarda ben çekerim diyorum
Gebelik ilerledikçe cilt daha hassaslaştı ondan acısına artıyor yavrum bezeleşmesi ayrı konuHmmm ewett o yakan bıseydı ama eve gelınce ıgne yerıne kolonyalı pamuk ıle ovala yoksa cok sertlesiyor
Ayy ewett haklısın bende sandalyede bıle oturuken kenarına denk gelse tahtaya metal e felan sanki dıyorum etlerım morarmıs ta degdıkce acıyor gıbıGebelik ilerledikçe cilt daha hassaslaştı ondan acısına artıyor yavrum bezeleşmesi ayrı konu
Öyle kuzum göbeği bıraktım zaten dört beş aydan sonra doktorlarda önermiyor pek çok gergin oluyor göbüşlerAyy ewett haklısın bende sandalyede bıle oturuken kenarına denk gelse tahtaya metal e felan sanki dıyorum etlerım morarmıs ta degdıkce acıyor gıbı
Benım ıgnelerım allahtan artık kollardan devam masallah onlarda koldan ıyı gıdıyor
Unsılın ve kan sulandırıcı
Gobek ve kalca ıgnelerı cok can yakıyır
İlk başlarda 100 mg da 12.haftadan sonra 50 mg a düşürdü inan o bile rahatlattı hem bezeler çok büyük oluyordu hemde ağrısı çok daha fazla oluyordu doktorumda ikiz gebelik olduğu için devam ediyorum dedi iki hafta daha kullanalım dedi ama bu seferde keserse ben kendimi kötü hissedecem hep bir tedirginlik yaşarım kesinHer gün mü senin progesteron iğnen.. benimkinden yana da umudum yok doğuma kadar sürecek sanırım. İkiz gebelikte öyle yapıyorlarmış rahim kendini sıkı tutsun diye. Bazı doktorlar ise bununla alakası olmadığını düşünüyor. Öyle yavrum şu günlere kadar ne ilaçlar iğneler kullandık hala da devam. Rabbim kuzulara sağlıkla kavuşmamızı sağlasın inşallah
Bana keselim filan lafı etmedi ama bilemiyorum kuzum. Her gittiğimde yine sen buna devam et diyor. Nasipse 8 Eylül de muayenem bakalım ne diyecek bir yönden fitilden iyi diyorum. Enfeksiyon riski oluyor akıyor filan bu temiz iş diyorum. Bazı doktorlar fitil olarak devam ettiriyor gebelik boyuncaİlk başlarda 100 mg da 12.haftadan sonra 50 mg a düşürdü inan o bile rahatlattı hem bezeler çok büyük oluyordu hemde ağrısı çok daha fazla oluyordu doktorumda ikiz gebelik olduğu için devam ediyorum dedi iki hafta daha kullanalım dedi ama bu seferde keserse ben kendimi kötü hissedecem hep bir tedirginlik yaşarım kesin
Valla geçen hastaneye sorduk 6 bin doğum ekstra gecelik yatak ücreti de var şimdi unuttum onu not almıştım da. Yani biz de ekstra kalacağımız için. Çok fena olcak yaniKızlar selamlar doğumunuz ortalama ne kadara mal olacak ? Benim doktorumun özel muayenehanesi var bir hastanede çalışmıyor hastaneye ayrı doktora ayrı ücret ödeyeceğim ve bayaa masraflı oluyor. Dr umu da değiştirmek istemiyorum sinirlerim bozuldu yine
O senin için kötü olmuş nasıl ve nerde olucak doğumun o zmanKızlar selamlar doğumunuz ortalama ne kadara mal olacak ? Benim doktorumun özel muayenehanesi var bir hastanede çalışmıyor hastaneye ayrı doktora ayrı ücret ödeyeceğim ve bayaa masraflı oluyor. Dr umu da değiştirmek istemiyorum sinirlerim bozuldu yine
Dr un anlaşmalı hastaneleri var onlar da acıbadem memorial gibi pahalı hastaneler. Sadece dr 6.500 istiyor. Normal doğum olursa 9-10.000 tutar dedi asistan. E sezaryen olursa 15.000 i bulacak mı yaniO senin için kötü olmuş nasıl ve nerde olucak doğumun o zman