Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah sübhanallah çok şükürKızımı gördm geldim şükür
22+5 haftalık
30 cm 650 gr olmuş maşallahh. Herşeyi iyiydi çok şükür
Amiin kuzum amin de azıcık özlem de iyidirKıyamam kız hayatta yollamam o da beni bırakmaz ayrı yatalım deidm diye trip atıo şu an düşünn çok aşığız Allahım ayırmasın
canım iyyim yatıyorum hastanede kanama azaldı lekeye döndü damar yolu elimden açtılar serum takılıydı okudum burayı ama hiç yazamadım inşallah sabah taburcu olucam gece kanama biterse bebeğin hareketlerini hissediyorum ama ağrımda var dualarınızı eksik etmeyin yazan herkese çok teşekkür ederim
Canımm insallah sabaha hersey düzelmis olarak evine gidersin cok gecmis olsncanım iyyim yatıyorum hastanede kanama azaldı lekeye döndü damar yolu elimden açtılar serum takılıydı okudum burayı ama hiç yazamadım inşallah sabah taburcu olucam gece kanama biterse bebeğin hareketlerini hissediyorum ama ağrımda var dualarınızı eksik etmeyin yazan herkese çok teşekkür ederim
Çok şükür ins o lekede kalmaz sağlıkla geçer ve eve dönersin bebeğinle duamizdasin cnm bu günler geçsin gitsin ..canım iyyim yatıyorum hastanede kanama azaldı lekeye döndü damar yolu elimden açtılar serum takılıydı okudum burayı ama hiç yazamadım inşallah sabah taburcu olucam gece kanama biterse bebeğin hareketlerini hissediyorum ama ağrımda var dualarınızı eksik etmeyin yazan herkese çok teşekkür ederim
Darısı bekleyenlere inşAllahMaşallah sübhanallah çok şükür
Bu tarz şeyleri gebelik boyunca yaşayanlar var. Hiçbirşey olmaz Allahın izniyle içini ferah tut kuzum bol bol oku biz de burdan dua gönderiyoruzcanım iyyim yatıyorum hastanede kanama azaldı lekeye döndü damar yolu elimden açtılar serum takılıydı okudum burayı ama hiç yazamadım inşallah sabah taburcu olucam gece kanama biterse bebeğin hareketlerini hissediyorum ama ağrımda var dualarınızı eksik etmeyin yazan herkese çok teşekkür ederim
canım iyyim yatıyorum hastanede kanama azaldı lekeye döndü damar yolu elimden açtılar serum takılıydı okudum burayı ama hiç yazamadım inşallah sabah taburcu olucam gece kanama biterse bebeğin hareketlerini hissediyorum ama ağrımda var dualarınızı eksik etmeyin yazan herkese çok teşekkür ederim
Sağ işaret parmagını göbegıne koyup 40 defa fatıha oku canımcanım iyyim yatıyorum hastanede kanama azaldı lekeye döndü damar yolu elimden açtılar serum takılıydı okudum burayı ama hiç yazamadım inşallah sabah taburcu olucam gece kanama biterse bebeğin hareketlerini hissediyorum ama ağrımda var dualarınızı eksik etmeyin yazan herkese çok teşekkür ederim
Ay öyle yapmadım da canım aşırı tatlı çekiyor aşırı ama. Ne yapsam bilemiyor haldeyim. Şeker yüklemesi yakınlaşıyor korkuyorum ailem de var zaten normalde, bende de çok düşük değildir. Tamam hasta değilim şükürler olsunda şekeri de çok düşük olan biri de değilim. Meyve yiyorum hiç gidermiyorOff kızllarr yaa benım gıbı midesini karıstıranlar var mı bu saatte
Makarna salatası
Cokoprens
Ve kornıson
Uzerıne de bolll su ınsallahh alıskanlık yapmaz mıdem bıanda bosalmıs gıbı oluyor yemezsem mıdem bulanıyor azcık şundan azıcık bundan derken bı tuzlu bıttatlı bı eksı 3 ü bi arada oldu
Benimde ailemde var annem şeker hastalığından bir gözünü kaybetti ve vefat etti babam da şeker var anne tarafımda var yememege dikkat ediyorum bende neyseki tatlı istemiyor cnm ama şeker yüklemesi den de korkuyorum Dr ne dicek ona göre yapicam..Ay öyle yapmadım da canım aşırı tatlı çekiyor aşırı ama. Ne yapsam bilemiyor haldeyim. Şeker yüklemesi yakınlaşıyor korkuyorum ailem de var zaten normalde, bende de çok düşük değildir. Tamam hasta değilim şükürler olsunda şekeri de çok düşük olan biri de değilim. Meyve yiyorum hiç gidermiyor
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım. Başta canım istemiyordu ama son günlerde çok çekiyor. Ailede olunca istiyorlar rutin olarak testi keşke hiç gerek kalmasa ama maalesef…Benimde ailemde var annem şeker hastalığından bir gözünü kaybetti ve vefat etti babam da şeker var anne tarafımda var yememege dikkat ediyorum bende neyseki tatlı istemiyor cnm ama şeker yüklemesi den de korkuyorum Dr ne dicek ona göre yapicam..
Amin cnm saolAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım. Başta canım istemiyordu ama son günlerde çok çekiyor. Ailede olunca istiyorlar rutin olarak testi keşke hiç gerek kalmasa ama maalesef…
Allah rahmet eylesin, sana da sabırlar versin canımBenimde ailemde var annem şeker hastalığından bir gözünü kaybetti ve vefat etti babam da şeker var anne tarafımda var yememege dikkat ediyorum bende neyseki tatlı istemiyor cnm ama şeker yüklemesi den de korkuyorum Dr ne dicek ona göre yapicam..
23 ten bildiriyorum hala devam ediyor gün içinde çarpıntı. Sırt üstü uzandığımda omuzlarım aşağıda mı kalıyor nedir daha sık oluyor...Evet bu 20.hafta baslangicinda carpintisi ve nefes darlıgı olanlar kimlerdi baya rahatsız ediyormus gecti mi sizlerde