- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
İnşallah canımDogurunca geçiyor neyseki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımDogurunca geçiyor neyseki
İnşallah canım amiinÇok sağol canım her kafadan bir ses çıkıyo canım araştırmaya mecbur bırakıyorlar inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız bu süreci
Aldın mı alacak mısın kuzum anlamadım ama iyi günlerde inşallah gardrop ve şifonyeri sevdim bayaEki Görüntüle 2905386 Eki Görüntüle 2905387
Bu Beşiğimiz sonrasında da kullanabilecek gibi
Eki Görüntüle 2905389 Eki Görüntüle 2905390
Gardrop ve şifonyer bebek ürünleri almak istemedim sürekli kullansın
Eki Görüntüle 2905391 Eki Görüntüle 2905393
Alt açma ünitesi sonradan çalışma masası oluyor.
Eki Görüntüle 2905394 Eki Görüntüle 2905395
Bu da çift yönlü yatak ister normal ister ranza
Ya ana kucağı dediğiniz şey tam olarak ne ben bunları daha hiç bilmiyorumBen ana kucağını civilden alacam canım hem uygunda fiyat olarak ikiz bebek arabalarında tekli bebek arabalarında olduğu gibi yanında vermiyorlar bu seferde bayağı tuzluya geliyor araba olarakta dün e-bebeğe gittim ibiza prego marka vardı onu düşünüyorum koltukları falan katlanıyo arabaya sığması açısındanda oldukça kullanışlı
Kafamda tasarladıklarım bunlar kuzum yani listemde duruyor hepsi ,henüz alınmadı ekim kasım ayı gibi alırım.Aldın mı alacak mısın kuzum anlamadım ama iyi günlerde inşallah gardrop ve şifonyeri sevdim baya
şükürMasallahh canim benim
Bebek arabasını yaza doğru almayı düşünüyorum ayrı ayrı almak niyetindeyim açıkçası tek çıkmam zaten dışarıya. İkiz bebek arabaları nedense kullanımı zor geliyor. Araba işini en sona bıraktım kışın doğacaklar arabaya ihtiyaç duymam hem küçük bebekler açısından iyi değil bence. Puset işte o var kafamı kurcalayanBen ana kucağını civilden alacam canım hem uygunda fiyat olarak ikiz bebek arabalarında tekli bebek arabalarında olduğu gibi yanında vermiyorlar bu seferde bayağı tuzluya geliyor araba olarakta dün e-bebeğe gittim ibiza prego marka vardı onu düşünüyorum koltukları falan katlanıyo arabaya sığması açısındanda oldukça kullanışlı
Ya ana kucağı dediğiniz şey tam olarak ne ben bunları daha hiç bilmiyorum
Öyle yavrum maalesef. İlk başlarda tek park yatak içine yatacaklar ya iyi olur diye düşündüm açıkçasıBen almayı düşünmüyorum kuzum en fazla zaten 3 ay yada bilemedin 4 ay kullanacaklar
Aslında bende ilk başta tek tek almayı düşündüm ama sonra hadi birşey oldu eşim yanımda yer almadı tek başıma yapamam diye mecbur öyle alacam bide yürümeye başlayacaklar bir süre sonra arabada oturmak istemeyecekler hani iki ayrı araba olursa bayağı zor olur diye düşündük dün baktığım model bayağı hoşuma gitti dümdüzde oluyo o yöndende gayet iyiBebek arabasını yaza doğru almayı düşünüyorum ayrı ayrı almak niyetindeyim açıkçası tek çıkmam zaten dışarıya. İkiz bebek arabaları nedense kullanımı zor geliyor. Araba işini en sona bıraktım kışın doğacaklar arabaya ihtiyaç duymam hem küçük bebekler açısından iyi değil bence. Puset işte o var kafamı kurcalayan
Heh bu oto koltuğu olarak da kullanılan dimi. Dediğin gibi ikiz bebek arabalarında bu yok. Sen şimdi ikiz bebek arabası alıp bunu ayrıyeten mi almayı düşünüyorsun yoksa ayrı ayrı busu da içinde olan 2 tane be ek arabası mıEki Görüntüle 2905404
Fiyat olarakta gayet uygun
Ben şimdilik almayacağım sonrasında biraz büyürlerse inşallah böyle bir ürün bakıyorum inşallahKafamda tasarladıklarım bunlar kuzum yani listemde duruyor hepsi ,henüz alınmadı ekim kasım ayı gibi alırım.
Bende tek yatakta yatıracam canım başlarda üç ay birbirlerine bir zarar vermezler diye düşündüm sonrada yatağı diğer yatağın olduğu yere alıp ayrı ayrı yatırcamÖyle yavrum maalesef. İlk başlarda tek park yatak içine yatacaklar ya iyi olur diye düşündüm açıkçası
İşte bak senin ayrı 2 bundan alman daha sonradan iki bebek arabası alıcam ya daha zararlı olucak. Ben bunu çok düşündümBebek arabasını yaza doğru almayı düşünüyorum ayrı ayrı almak niyetindeyim açıkçası tek çıkmam zaten dışarıya. İkiz bebek arabaları nedense kullanımı zor geliyor. Araba işini en sona bıraktım kışın doğacaklar arabaya ihtiyaç duymam hem küçük bebekler açısından iyi değil bence. Puset işte o var kafamı kurcalayan
Eğer acil bir durum olursa küçükken biri arabaya diğeri kanguruya. Büyüyünce yürüsünler bilmiyorum en son bakacağım şey bebek arabası sizden alırım tecrübeleriniziAslında bende ilk başta tek tek almayı düşündüm ama sonra hadi birşey oldu eşim yanımda yer almadı tek başıma yapamam diye mecbur öyle alacam bide yürümeye başlayacaklar bir süre sonra arabada oturmak istemeyecekler hani iki ayrı araba olursa bayağı zor olur diye düşündük dün baktığım model bayağı hoşuma gitti dümdüzde oluyo o yöndende gayet iyi
Benim ilk aldığım şey babynest oldu bimde ucuza buldum diye aldm ama gereksiz mi olacak sanki emin değilim reflü yatağı alıcam kesin emzirip direk yatırıyormuşsun gazı mazı da orada çıkıp rahatlıyormuşBir diğer konu da reflü yatağımı babynest mi yoksa hiç biri mi
İkiz bebek arabası alıp bunlarıda ayrıyeten almayı düşünüyorum canımHeh bu oto koltuğu olarak da kullanılan dimi. Dediğin gibi ikiz bebek arabalarında bu yok. Sen şimdi ikiz bebek arabası alıp bunu ayrıyeten mi almayı düşünüyorsun yoksa ayrı ayrı busu da içinde olan 2 tane be ek arabası mı
Nasıl pusetten ayrı almak mı. Puset olanlar travel sistem zaten pahalı oluyorlar ve bence ağır kullanımı zor. Travel almayacağım zatenİşte bak senin ayrı 2 bundan alman daha sonradan iki bebek arabası alıcam ya daha zararlı olucak. Ben bunu çok düşündüm
Anladım canım hadi bakalım hayırlsı olsunİkiz bebek arabası alıp bunlarıda ayrıyeten almayı düşünüyorum canım Eki Görüntüle 2905410 baktığım bebek arabasıda bu içime en sinen bu oldu
Benim kafam yandı ben bu konudan çekiliyorum şuan çok muallakNasıl pusetten ayrı almak mı. Puset olanlar travel sistem zaten pahalı oluyorlar ve bence ağır kullanımı zor. Travel almayacağım zaten