- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Valla e bebek civil bunlar ne sitede ne magaza bisey kalmıyor cok ilginc millet hemen nasıl alıyor ogrenicez insallah bizdeAy bu e bebeklerde avrnt niye kalmamış kız kurumuş ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla e bebek civil bunlar ne sitede ne magaza bisey kalmıyor cok ilginc millet hemen nasıl alıyor ogrenicez insallah bizdeAy bu e bebeklerde avrnt niye kalmamış kız kurumuş ya
Sordum kuzum başka e bebeğe geçtik de. herkes elindekileri tüketiyor hiçbiryete gelmiyor dedi kız sanırım trendyoldan alcazValla e bebek civil bunlar ne sitede ne magaza bisey kalmıyor cok ilginc millet hemen nasıl alıyor ogrenicez insallah bizde
Güzel günlerde kullansın yavruların canım benimmm Allahım ödeme kolaylığı versin inşallah, bereketiyle gelir bebişlerin merak etmeÇok günaha girdik çok Allahım sağsalim kullanmalarını nasip etsin de ödeme kolaylığı da versin inşallah kredi kartı olmasa bişe yapamazdık hiç bişe
Aminn canım inşallah hepimiz içinGüzel günlerde kullansın yavruların canım benimmm Allahım ödeme kolaylığı versin inşallah, bereketiyle gelir bebişlerin merak etme
Huzurla kullanmak nasip olsun canım. Neler aldın neleeerÇok günaha girdik çok Allahım sağsalim kullanmalarını nasip etsin de ödeme kolaylığı da versin inşallah kredi kartı olmasa bişe yapamazdık hiç bişe
Neler aldn bakalım at bize deÇok günaha girdik çok Allahım sağsalim kullanmalarını nasip etsin de ödeme kolaylığı da versin inşallah kredi kartı olmasa bişe yapamazdık hiç bişe
Atayım mı Bi resimHuzurla kullanmak nasip olsun canım. Neler aldın neleeer
Atıyom durNeler aldn bakalım at bize de
At at at atAtayım mı Bi resim
Amaa cok güzeller masallah Allah güle güle kullandrsn insallahSağda solda dağınıklımı yajalarsanız kusura bakmayın haa
Amin canım inşallah. Hepimiz yavrularımıza sağlıkla kullanalımAmaa cok güzeller masallah Allah güle güle kullandrsn insallah
Güzel günlerde kullanmak nasip olsun hayırlı olsun canım Park yatak hangisinden aldınız ?Sağda solda dağınıklımı yajalarsanız kusura bakmayın haa
Oyyyyy yerim ben onlarıı maşalllah ağız tadıyla kullanınSağda solda dağınıklımı yajalarsanız kusura bakmayın haa
Aminnn canım hepimiz için inşallah valla baby plus aldık yaa e bebekten o da yatakla birlikte 1360a malettik işte az daha makul geldiGüzel günlerde kullanmak nasip olsun hayırlı olsun canım Park yatak hangisinden aldınız ?
Aminn canım hepimiz içinOyyyyy yerim ben onlarıı maşalllah ağız tadıyla kullanın
Hadi ağız tadıyla kullansın minikler hayırlı olsun kuzum iyi yapmışsınAminnn canım hepimiz için inşallah valla baby plus aldık yaa e bebekten o da yatakla birlikte 1360a malettik işte az daha makul geldi
Çook geçmiş olsun Canım 20.haftadan sonra belki ikiz olduğu içindir ben zaten nefes alamıyorum gece resmen midemde hareket etti sanki kuzulardan bir tanesi. Grip aşısını da gebelerde rutin öneriyorlarlardı abartı diyordum artık o kadarı. Ay resmen en ufak hastalığı kaldıracak gücü olmuyor insanın tez vakitte geçer inşallahKızlar felaket bogazim agrıyor yanıyor ya esimden gecti galiba dr ilac veremeyiz dedi ılık seyler tüketmeye calısıyorum zor yutuyorm ama naoym aman dikkat edin kendinize valla hastalık zor