- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Zannetmiyorum kuzum bebek büyüdükçe gerginlik artıyor ya bence ondan oluyor ince ağrılar. Benim de oluyorKizlar dünden beri kasık ve bel agrım var tehlikeli bir durum mu şiddetli değil ama ağrıyor inceden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zannetmiyorum kuzum bebek büyüdükçe gerginlik artıyor ya bence ondan oluyor ince ağrılar. Benim de oluyorKizlar dünden beri kasık ve bel agrım var tehlikeli bir durum mu şiddetli değil ama ağrıyor inceden
Yaaa hiç paylaşmıyorsunuz aşk olsunChico nun gocuğumsu femuarli bir kundagini aldım ben dışarı için ev içinde yelek örüyorum onun dışında aldiklarim klasik tulum,takim
Akşama atayim canimYaaa hiç paylaşmıyorsunuz aşk olsun
Canim iki gün önce bende öyleydim batma gibi bi agrı vardı siddetli degildi ama gecmiyordu simdi iyiyim gecti 16 17.haftalarda olabiliyormus sen kac tasn bilmiyorm amaKizlar dünden beri kasık ve bel agrım var tehlikeli bir durum mu şiddetli değil ama ağrıyor inceden
Ya civilde cok güzel.bir mont gördm mont dedigim triko ceket gibi 0 3 ay da var demmek ki giydiriliyor diye düsündm ilk etapta yün kundak almayı düsünüyorm ama 3 6 ay bir kışlik alabilirm dur fotoda bulayimHerkes bir köşede ağlıyor sanırım konu başlatıyorum kışın doğacak ya nasipse bebeler yeni doğan bebeye mont olmaz demi ya nasıl giydirilir ki ince kat kat giydirin deniliyor da ne bileyim değişik geliyor
Atın atınYa civilde cok güzel.bir mont gördm mont dedigim triko ceket gibi 0 3 ay da var demmek ki giydiriliyor diye düsündm ilk etapta yün kundak almayı düsünüyorm ama 3 6 ay bir kışlik alabilirm dur fotoda bulayim
19.hafta 20 ye girdim bugün yat kalk yemegi zor pişirdimCanim iki gün önce bende öyleydim batma gibi bi agrı vardı siddetli degildi ama gecmiyordu simdi iyiyim gecti 16 17.haftalarda olabiliyormus sen kac tasn bilmiyorm ama
Valla benim arkadaşın bebeği olmuştu bize gelmişlerdi bebek 2 3 aylık falan puserren çıkarttı cırt cırt çıkartıp montunu hemen bitti gitti. Sanmam zor olacağını ya tek parça. Kat kat soğuktan korumaktansa o daha iyi bence yani az Bi tık büyük alırız onu da. Düşüncem öyle de bakalımAaa evet kardeşimin vardı ama yenidoğanda zor olmaz mı ya onlar
Yolla gelsinAkşama atayim canim
Cok kokoş cok hosuma gitti 1 3 aydan baslıyor bu demekki giydiren varYaaa hiç paylaşmıyorsunuz aşk olsun
Benimde vardı ama cok rhatsız etmedi istersen bi dr sor o zaman canım19.hafta 20 ye girdim bugün yat kalk yemegi zor pişirdim
Yaa normalde sevmem ama bu baya tatlıymışCok kokoş cok hosuma gitti 1 3 aydan baslıyor bu demekki giydiren var
Aa bu cok güzelmis nerden almıstn canımHenuz dışarı için kollu bişey almadim
Eki Görüntüle 2899208
Baby mall var ankarada ordan aldim çoğu alışverişi ordan yapıyorum. Hastane çıkışı falan da aldim insallah kullanmak nasip olurAa bu cok güzelmis nerden almıstn canım
Amin insallah Allah ım agız tadiyla güle güle kullandırsn insallahBaby mall var ankarada ordan aldim çoğu alışverişi ordan yapıyorum. Hastane çıkışı falan da aldim insallah kullanmak nasip olur
Yaaa çok tatlı güle güle kullansın minikHenuz dışarı için kollu bişey almadim
Eki Görüntüle 2899208
Insallah canim Allah saglikla kullanmayi nasip etsin Bi yandan alıyor bi yandan korkuyorumYaaa çok tatlı güle güle kullansın minik
O his bendede varInsallah canim Allah saglikla kullanmayi nasip etsin Bi yandan alıyor bi yandan korkuyorum
Maalesef o oluyor kuzum. İnşallah Rabbim aldığımız niyetle kullanmayı nasip etsinInsallah canim Allah saglikla kullanmayi nasip etsin Bi yandan alıyor bi yandan korkuyorum