- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Oluyor canım hatta bu ara hep yumusak arada sertlesiyorKızlar karnı gergin ve sertken yumuşaklaşan varmı oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyor canım hatta bu ara hep yumusak arada sertlesiyorKızlar karnı gergin ve sertken yumuşaklaşan varmı oldu mu
Yok kuşumm çocugun babası söyledii bunuÇocuklar yetişkinlerin bilinç ve bilinçaltına yerleştirdik leri ile yaşarlar. O çocuk o cümleyi emin ol kendiliğinden kurmadı hangi çocuk saflığı bunu der ki bizim ağzımız va rdilimiz yoktu. Muhakkak ki yanında ortamında konuşuldu. Allah hepsine hidayet versin
Ya benim 2 gündür yumuşak büyük küçüklüğü değil de yumuşak baya. İğnemi vururken şimdi daha da iyi anladım çok gergindi yağlardım hep düşün. Neden oldu şimdi böyle anlamadımHer akşam kocaman her sabah dümdüz oluyor canım, daha bu haftalarda çok rutin bir düzen yok bence olabiliyor yani
Valla garip geliyor anlayamadım yaa inşallah normal bişeudirOluyor canım hatta bu ara hep yumusak arada sertlesiyor
Dur bakalım persembe normalsem normaldirrandevum 11 deydi aradilar 16.30 a cektiler valla meraktan catlıycam insallah hersey yolundadır bazen rahim agzında kasılma var gibi hissediyorum ufak bi böyle cekiliyor gibi oluyor mu sizlerde deValla garip geliyor anlayamadım yaa inşallah normal bişeudir
Ben çocuk dedi anladım nasıl öyle anladıysamYok kuşumm çocugun babası söyledii bunu
Ben haftaya pazartesiydi eşim izin ayarlayamadı yarına aldım yarın gidicem. Yok rahim ağzında kasılma falan en ufak bişeyim yok valla noluyo yaaaDur bakalım persembe normalsem normaldirrandevum 11 deydi aradilar 16.30 a cektiler valla meraktan catlıycam insallah hersey yolundadır bazen rahim agzında kasılma var gibi hissediyorum ufak bi böyle cekiliyor gibi oluyor mu sizlerde de
Olmasın zaten kuzu bosver benim transfer ömceside vardi nidicard kullandm biraktirdi 12.haftada simdi ondan korkuyorum yaa ne güzel erkene cekmissin benimde esim hep gün aşırı persembe gidicem mecburBen haftaya pazartesiydi eşim izin ayarlayamadı yarına aldım yarın gidicem. Yok rahim ağzında kasılma falan en ufak bişeyim yok valla noluyo yaaa
Yaa bana haftaya çarşambaya alsan diyo. tek de giderim dedim nereye tek gidiysun dedi tartışmaya yer arıyorus bu aralar zaten. Ben de uzatacağıma kısaltırım süreyi dedim yarın müsait aldım yarına napim. Zaten bu kez 3 hafta sonraya çağırmıştı yine öyle olmamış olduOlmasın zaten kuzu bosver benim transfer ömceside vardi nidicard kullandm biraktirdi 12.haftada simdi ondan korkuyorum yaa ne güzel erkene cekmissin benimde esim hep gün aşırı persembe gidicem mecbur
Bu arada eşim bahsettiğimYaa bana haftaya çarşambaya alsan diyo. tek de giderim dedim nereye tek gidiysun dedi tartışmaya yer arıyorus bu aralar zaten. Ben de uzatacağıma kısaltırım süreyi dedim yarın müsait aldım yarına napim. Zaten bu kez 3 hafta sonraya çağırmıştı yine öyle olmamış oldu
Anladm anladmolsun ya valla erkeklerde gergin heralde biz de onlarimı geriyoruz anlamadm bisey deyince esim diyo ki sen 2 can tasiyosn ben 3
Yok yaa ne 3 ü 4ü bzen çok çok çok düşüncesizlerAnladm anladmolsun ya valla erkeklerde gergin heralde biz de onlarimı geriyoruz anlamadm bisey deyince esim diyo ki sen 2 can tasiyosn ben 3
Valla ne deyim böyle böyle gececek bu sürec her ikimiz icin deYok yaa ne 3 ü 4ü bzen çok çok çok düşüncesizler
Teşekkür ederim canım. Sen nasılsın bu arada??Kızlar nasılsınız uamrım keyfiniz yerindedir çook uzun zaman oldu yine ben yazmayalıı, bayram girdi araya biraz da annem rahatsızdı bi de bi yakınımız büyük bi trafik kazası geçirdi falan psikolojim yerlerdeydi, çok özledim burayı ama mesajlarınızı okuyodum şimdi geri dönük çok şükür herkes iyi T Tsk06 çok geçmiş olsun kuzum seni de gördüm şimdi geç kaldım bile herhalde
Geçmiş olsun kuzum daha önce problemin var mıydı? Daha kalsiyum eksikliği için erken bence. Eskiden gelen bir şeydir diye düşünüyorumKızlar yaa, benim 2 dişim birden kırıldı biliyo musunuz şok oldum.. dişçiyede gidemiyorum karantina diye.. Zatem heralde 14. Haftayı beklerim yine de.. Acaba diyorum covid yüzünden mi oldu, bu kadar kalsiyum eksikliği olmaz daha şimdiden hamilelikte.. ya da tesadüf
Ben iyiyim çok şükür kuzum hiç bir belirtim yok mide bulantım yok bi hissim yok 1 ay sonraya randevu vermişti işte 3 ağustos ta gitcem onu bekliyorum inşallah herşey yolundadır sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizTeşekkür ederim canım. Sen nasılsın bu arada??
Git kız ben kaç kere gittim valla diş ihmale gelmez doktora gidiyoruz karantşne varken hep hastanedeyiz, dişçiye de git o da sağlıkKızlar yaa, benim 2 dişim birden kırıldı biliyo musunuz şok oldum.. dişçiyede gidemiyorum karantina diye.. Zatem heralde 14. Haftayı beklerim yine de.. Acaba diyorum covid yüzünden mi oldu, bu kadar kalsiyum eksikliği olmaz daha şimdiden hamilelikte.. ya da tesadüf