- Konu Sahibi Kafamdaki sesler
-
Neden bukadar umutsuzsun ki canım. Sıkıntı nedir? Allah hiç ummadığın anda müjdeler böyle düşünmeMerhaba kizlar bende 27 nisanda 2.aşilamami oldum. Üzmek ist3miyorum ama tutma orani o kadar düşük ki. Çatlatma ignesinin etkileri gebelik belirtileriyle ayni. İlk aşılamamda öyle umut etmistm belirtilerim vardi. Ama olmadi şimdi sadece adet olmayi bekliyorum. Prosedür için. Doktor tüp bebeege geçebilirz dedi cnkü. Hepimiz icin hayirlisi olsun.
Umudunu kesme ALLAH geciktiriyorsa daha iyisini vereceği içindirMerhaba kizlar bende 27 nisanda 2.aşilamami oldum. Üzmek ist3miyorum ama tutma orani o kadar düşük ki. Çatlatma ignesinin etkileri gebelik belirtileriyle ayni. İlk aşılamamda öyle umut etmistm belirtilerim vardi. Ama olmadi şimdi sadece adet olmayi bekliyorum. Prosedür için. Doktor tüp bebeege geçebilirz dedi cnkü. Hepimiz icin hayirlisi olsun
Sagolasin canim insallah h3pimiz icin. Oruc tutuyorum canım.Bu arada oruç tutuyormusunuz kızlar
Neden bukadar umutsuzsun ki canım. Sıkıntı nedir? Allah hiç ummadığın anda müjdeler böyle düşünme
Anladım canım. Ama umutsuzluk yapma neyin ne olacagi hic belli değil. Bizde de bi sıkıntı yok ama 1. Aşılama tutmadi. 2. De bilmiyorum suan adet olucakmisim gibi karnım ağrıyor sanki. Yani herşey kısmet canimTek sıkintimiz sperm hızı, sayısi biraz dusuk. Onun disinda bi problemimiz yok. Ilki tutmadi. 2.de olumsuz ki. Tüp bebege gecelim dedi doktor yine olmazsa dedi. O yuzden umutsuzum yine.
ALLAH tan ümit kesilmez bi bakmışsın olu vermişTek sıkintimiz sperm hızı, sayısi biraz dusuk. Onun disinda bi problemimiz yok. Ilki tutmadi. 2.de olumsuz ki. Tüp bebege gecelim dedi doktor yine olmazsa dedi. O yuzden umutsuzum yine.
Amin canim. Şu mubarek günde Rabbim gonlumuzden geçenleri kabul etsin. Hayirlı evlatlar versin insallah..Anladım canım. Ama umutsuzluk yapma neyin ne olacagi hic belli değil. Bizde de bi sıkıntı yok ama 1. Aşılama tutmadi. 2. De bilmiyorum suan adet olucakmisim gibi karnım ağrıyor sanki. Yani herşey kısmet canimAllah çabalarımızı boşa çıkarmasın dualarımızı kabul etsin
Ben ilk aşilamamda 17gun sonra adet oldum. Ama 29.günüme denk geliyordu .Kızlar aşılamadan ne kadar sonra adet oldunuz
Ben asilamadan 21 gun sonra adet olmuştum. 40. Gune denk geliyordu. Zaten hep geç gelirKızlar aşılamadan ne kadar sonra adet oldunuz
Benim kasıklarım ağrıyor ayakta durduğumda daha çok sızlama var ve adetliyken başlayan göğüs ağrılarım hala devam ediyorBugün aşılamanın 12. Günü kızlar kasıklarım da sürekli bi sancı var. Goguslerimde bugün hafiften ağırmaya başladı. Ama adet öncesi hep ağrır zaten. Ne sancıları bunlar hiç ayırt edemiyorum.Sizde durumlar nedirr??
Bende de aynı ayaktayken daha çok. İşte bende ayırt edemiyorum ki beklemekten baska care Yok .Benim kasıklarım ağrıyor ayakta durduğumda daha çok sızlama var ve adetliyken başlayan göğüs ağrılarım hala devam ediyor
Bana progestan hap verdi 30 tane var içinde ama fitil olarak kullan yatmadan once bitane diye. 14 gun boyuncaKızlar bişi sormak istiyorum doktoruma sormayı unuttum progestan fitil kullanmına nekadar devam edicez bana verdiği kutu 10 günlük sonrasında alıp devam edeyim mi bilgisi olan var mı
Yok bana progesran ilaç verdi ağızdanMerhaba bende 30 nisan yani bugün ilk aşılamamı oldum 15 gün sonra
bende 1.5 yıllık evliyim pcos hastasıyım bugün ilk aşılamamı yaptırdım ama kasık ağrılarım çok fazla doktor birde progestan verdi fitil olarak kullanmaya başladım sizlerede böyle bişi verdi mi
Bana fitil verdi işte durumlar nasış peki şuan kaçıncı günYok bana progesran ilaç verdi ağızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?