- 20 Nisan 2021
- 56
- 7
- 3
- 24
- Konu Sahibi Kafamdaki sesler
-
Aşılama nasıl oluyor canım yani içerik tam olarak neMerhaba kızlar. 3 yıllık evliyim en baştan beri bebek istiyoruz ilk defa 12 nisan pazartesi aşılama oldum. Bugün 9.günüm hiç bir belirti yok göğüs ağrısı hariç bu ger adet öncesi oluyo... sizler ne durumdasınız, bu ay aşılama yaptırıp belirtileri olanlar varmı ☺☺
Canım test yaptın mı durumlar ne sende?Merhaba kızlar. 3 yıllık evliyim en baştan beri bebek istiyoruz ilk defa 12 nisan pazartesi aşılama oldum. Bugün 9.günüm hiç bir belirti yok göğüs ağrısı hariç bu ger adet öncesi oluyo... sizler ne durumdasınız, bu ay aşılama yaptırıp belirtileri olanlar varmı ☺☺
Aynı gün aşılama yaptırmışız canım. Benim 2. Aşılamam. İlkinden daha umutluyum ama okadar çokta düşünmemeye çalışıyorum. Kafami sadece buna yordugumda sonunda hayal kırıklığı cok büyük oluyor. Birbirimizden haberdar olalim canım. Bende şu anlık hic belirti yok ilk gün ağrım vardi 2. Gün arada kramp tarzı ağrılar oldu. Bugun pek bisey yok. Gecen ay daha fazlar kramplar ağrılar yaşamıştım.Meraba arkadaşlar bende 21 nisanda aşılama yaptirdim sağda 2 tane yumurtam vardı solda yok umarım tutar çok heycanliyim sizler ne durumdasiniz
Bende hafif kasık agrilari hafif de bel agrilari oluyo insallah hakkimizda hayirlisi olurAynı gün aşılama yaptırmışız canım. Benim 2. Aşılamam. İlkinden daha umutluyum ama okadar çokta düşünmemeye çalışıyorum. Kafami sadece buna yordugumda sonunda hayal kırıklığı cok büyük oluyor. Birbirimizden haberdar olalim canım. Bende şu anlık hic belirti yok ilk gün ağrım vardi 2. Gün arada kramp tarzı ağrılar oldu. Bugun pek bisey yok. Gecen ay daha fazlar kramplar ağrılar yaşamıştım.
Test yaptırdınız mi sonuç inşallah gönlünüze göre olmuşturMerhaba kızlar. 3 yıllık evliyim en baştan beri bebek istiyoruz ilk defa 12 nisan pazartesi aşılama oldum. Bugün 9.günüm hiç bir belirti yok göğüs ağrısı hariç bu ger adet öncesi oluyo... sizler ne durumdasınız, bu ay aşılama yaptırıp belirtileri olanlar varmı ☺☺
Eşinin spermlerini alıp enjektörlü bir aparatla senin rahmine koyuyorlarAşılama nasıl oluyor canım yani içerik tam olarak ne
Test yaptırdınız mi sonuç inşallah gönlünüze göre olmuştur
Test yapmaya korktum negatif çıkıcak diye bugun 15. Günümdü hastalandim kızlarCanım test yaptın mı durumlar ne sende?
Bendede vardı kasık ağrısı belki hamile kaldim o yuzden diye düşündüm ama sonuç hüsran siz ne durumdasinizBende hafif kasık agrilari hafif de bel agrilari oluyo insallah hakkimizda hayirlisi oluryinede modunu yüksek tut
Aynı gün aşılama yaptırmışız canım. Benim 2. Aşılamam. İlkinden daha umutluyum ama okadar çokta düşünmemeye çalışıyorum. Kafami sadece buna yordugumda sonunda hayal kırıklığı cok büyük oluyor. Birbirimizden haberdar olalim canım. Bende şu anlık hic belirti yok ilk gün ağrım vardi 2. Gün arada kramp tarzı ağrılar oldu. Bugun pek bisey yok. Gecen ay daha fazlar kramplar ağrılar yaşamıştım.
Ben hastalandım sende durumlar nasılAynı gün aşılama yaptırmışız canım. Benim 2. Aşılamam. İlkinden daha umutluyum ama okadar çokta düşünmemeye çalışıyorum. Kafami sadece buna yordugumda sonunda hayal kırıklığı cok büyük oluyor. Birbirimizden haberdar olalim canım. Bende şu anlık hic belirti yok ilk gün ağrım vardi 2. Gün arada kramp tarzı ağrılar oldu. Bugun pek bisey yok. Gecen ay daha fazlar kramplar ağrılar yaşamıştım.
Meraba arkadaşlar bende 21 nisanda aşılama yaptirdim sağda 2 tane yumurtam vardı solda yok umarım tutar çok heycanliyim sizler ne durumdasiniz
Geçmiş olsun demekki vakti var daha bende de durumlar aynı korktuğum için test yapmıyorum 12.gunum çok merak ediyorum ama hasta olacakmışım gibi tüm belirtileri yaşıyorum hakkımızda hayırlısıTest yapmaya korktum negatif çıkıcak diye bugun 15. Günümdü hastalandim kızlar
Canım bende bu ay bi belirti yok ya. Çok seyrek kramp giriyo yumurtaliklarin olduğu bölgeye baskada bisey yok şuan. Bel ağrısı bende her zaman oldgu için belirtiden saymiyorum onu sabahlari sakat gibi uyanıyorum artik nasil yatiyorsamBen hastalandım sende durumlar nasıl
Zaten bir ay sağ bir ay sol taraftaki yumurta çatlar önümüzdeki ayda sağ tarafınizdaki yumurta catliyck inşallah aşılama iz tutarda bunları düşünmek zorunda kalmazsınızMeraba arkadaşlar bende 21 nisanda aşılama yaptirdim sağda 2 tane yumurtam vardı solda yok umarım tutar çok heycanliyim sizler ne durumdasiniz
Canini sıkma vakti gelince tutar insallah. İnsallah bugun 1 hafta oldu test yapsam acaba cıkarmi var veya yokBende tutmadı bugün hastalandım INŞALLAH seninki tutar
3 -4 gün daha bekleCanini sıkma vakti gelince tutar insallah. İnsallah bugun 1 hafta oldu test yapsam acaba cıkarmi var veya yok
Bekleyeyim bakalım çok heycanlıyım3 -4 gün daha bekle
Nasıl canım belirti var mı??Bende hafif kasık agrilari hafif de bel agrilari oluyo insallah hakkimizda hayirlisi oluryinede modunu yüksek tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?