- 30 Nisan 2021
- 590
- 196
- 18
- Konu Sahibi Kafamdaki sesler
-
Ben yedinci günümde test yaptım silikte olsa bir çizgi var yarın kan vereceğim duramıyorum yerimde.Merhaba kızlar. 3 yıllık evliyim en baştan beri bebek istiyoruz ilk defa 12 nisan pazartesi aşılama oldum. Bugün 9.günüm hiç bir belirti yok göğüs ağrısı hariç bu ger adet öncesi oluyo... sizler ne durumdasınız, bu ay aşılama yaptırıp belirtileri olanlar varmı ☺☺
Ben yapmaya korkuyorum ya 8. Günüm benimdeBen yedinci günümde test yaptım silikte olsa bir çizgi var yarın kan vereceğim duramıyorum yerimde.
Ben gittim bugün sağlık ocağında kan idrar verdim ama hala sistemde yok bekliyorum saatler geçmiyor kiBen yapmaya korkuyorum ya 8. Günüm benimde
Nırmalde 15. Gün değil mi kan vermekBen gittim bugün sağlık ocağında kan idrar verdim ama hala sistemde yok bekliyorum saatler geçmiyor ki
8. Gün zaten kanda iğne etkisi ile çıkabilir kan en erken 12. Gün baktıran lazım..Ben yapmaya korkuyorum ya 8. Günüm benimde
Öyle ama idrarda silikte olsa çıktı üç teste daha adetime de altı gun var doktor hem kan hem idrar aldı ben kendim bekleyemedimNırmalde 15. Gün değil mi kan vermek
Hadi inşALLAH hayırlı haberler alırızÖyle ama idrarda silikte olsa çıktı üç teste daha adetime de altı gun var doktor hem kan hem idrar aldı ben kendim bekleyemedim
Ben geçen ay olmuştum tutmadıBana fitil verdi işte durumlar nasış peki şuan kaçıncı gün
Durumlar neGeçmiş olsun demekki vakti var daha bende de durumlar aynı korktuğum için test yapmıyorum 12.gunum çok merak ediyorum ama hasta olacakmışım gibi tüm belirtileri yaşıyorum hakkımızda hayırlısı
İnşallahhh hepimizHadi inşALLAH hayırlı haberler alırız
Valla canım ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum benim geçen ki tedavimde 3 kere yaptım üçündede çift çizgi çıktı kanda negatif bence en sağlılsı beklemekHanimlar ne dersiniz olsa daha belirgin olurdu di mi silik cizgi aşilamnin 10.gününde buarada yanliş yazmişim. 28 nisanda oldum aşilamami.
Ben de 29 Nisan da yaptırdım bugun evde test yaptım belirgin iki çizgi çıktı iki farklı test sizin durum nedir kanda baktırdınız mıHanimlar ne dersiniz olsa daha belirgin olurdu di mi silik cizgi aşilamnin 10.gününde buarada yanliş yazmişim. 28 nisanda oldum aşilamami.
Gözün aydınBen de 29 Nisan da yaptırdım bugun evde test yaptım belirgin iki çizgi çıktı iki farklı test sizin durum nedir kanda baktırdınız mı
Teşekkürler ama reglime daha üç dört gün var yedinci günümde kan verdiğimde 1.44 çıkmıştı şuan araftayımGözün aydın
Gözün aydıBen de 29 Nisan da yaptırdım bugun evde test yaptım belirgin iki çizgi çıktı iki farklı test sizin durum nedir kanda baktırdınız mı
Hamilesin İNŞALLAH sevinmeye başla benceTeşekkürler ama reglime daha üç dört gün var yedinci günümde kan verdiğimde 1.44 çıkmıştı şuan araftayım
Ayyyy inşaallah ilaç etkisiyle böyle çıkabilir mi asılamadan yedi gün sonra kan vermiştim 1.44 çıkmıştı o nedenle korkuyorum çok mu erken verdim yükselmiş olabilir miGözün aydı
Hamilesin İNŞALLAH sevinmeye başla bence
Bidahaki kan tahlilinde yine haber ver birde bizlerede dua etmeyi unutma lütfen
Testin baya belirgin olmuş amaAyyyy inşaallah ilaç etkisiyle böyle çıkabilir mi asılamadan yedi gün sonra kan vermiştim 1.44 çıkmıştı o nedenle korkuyorum çok mu erken verdim yükselmiş olabilir mi
Bilmiyorum ki korkuyorum aynı anda iki farklı marka test yaptım işte bu şekildeTestin baya belirgin olmuş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?