- 27 Nisan 2021
- 2
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi Kafamdaki sesler
Mrb kızlar bende 17 nisanda aşolaöa yaptım bugun 13. Gün yarın kan testi yapıcam ama 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yinede umdum olmalı mı bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Inşallah güzel haberlerini bekliyoruzSelam kızlar bende dü aşılama oldum umarım güzel herbler veririz
Allah büyüktürMrb kızlar bende 17 nisanda aşolaöa yaptım bugun 13. Gün yarın kan testi yapıcam ama 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yinede umdum olmalı mı bilmiyorum
İnşallah canım hep birlikteAmin Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Amiin..İnşallah canım hep birlikte
Bel agrım hafif var kasıklarımdada agrı var insallah iyi bir agrıdır :))Nasıl canım belirti var mı??
Aminn inşallah yarın haber vericem inşallah pozitif olur hepimizinkiAmin Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallahAminn inşallah yarın haber vericem inşallah pozitif olur hepimizinki
Seni üzmek istemem ama adet olmama bir iki gün kala kasıklarım belim ağrıyordu adet oldum. Seninki hamilelik sancılarıdır InşallahBel agrım hafif var kasıklarımdada agrı var insallah iyi bir agrıdır :))
Inşallah. InşallahAminn inşallah yarın haber vericem inşallah pozitif olur hepimizinki
Yarin 10.gün benim en bşından beri belimde agrı var rahatsiz etmeyecek derece ve en başından beri kasıgımda agrı var dedigin gibi umarım bebek tutunuyodur çok umutluyum insallah umutlarım suya düşmezSeni üzmek istemem ama adet olmama bir iki gün kala kasıklarım belim ağrıyordu adet oldum. Seninki hamilelik sancılarıdır Inşallah
InşallahYarin 10.gün benim en bşından beri belimde agrı var rahatsiz etmeyecek derece ve en başından beri kasıgımda agrı var dedigin gibi umarım bebek tutunuyodur çok umutluyum insallah umutlarım suya düşmez
İnşallah yavrum. İnşallahBel agrım hafif var kasıklarımdada agrı var insallah iyi bir agrıdır :))
Merhaba bende 30 nisan yani bugün ilk aşılamamı oldum 15 gün sonraMerhaba kızlar. 3 yıllık evliyim en baştan beri bebek istiyoruz ilk defa 12 nisan pazartesi aşılama oldum. Bugün 9.günüm hiç bir belirti yok göğüs ağrısı hariç bu ger adet öncesi oluyo... sizler ne durumdasınız, bu ay aşılama yaptırıp belirtileri olanlar varmı ☺☺
bende 1.5 yıllık evliyim pcos hastasıyım bugün ilk aşılamamı yaptırdım ama kasık ağrılarım çok fazla doktor birde progestan verdi fitil olarak kullanmaya başladım sizlerede böyle bişi verdi miMerhaba kızlar. 3 yıllık evliyim en baştan beri bebek istiyoruz ilk defa 12 nisan pazartesi aşılama oldum. Bugün 9.günüm hiç bir belirti yok göğüs ağrısı hariç bu ger adet öncesi oluyo... sizler ne durumdasınız, bu ay aşılama yaptırıp belirtileri olanlar varmı ☺☺
Evet canim bnde yatmadan once kullanıyorum. İlk gün ağrı oluyor biraz dikkat et kendine dinlenmeye bak. Hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba bende 30 nisan yani bugün ilk aşılamamı oldum 15 gün sonra
bende 1.5 yıllık evliyim pcos hastasıyım bugün ilk aşılamamı yaptırdım ama kasık ağrılarım çok fazla doktor birde progestan verdi fitil olarak kullanmaya başladım sizlerede böyle bişi verdi mi
Aminn inşALLAH şu 14 gün nasıl geçecek bilmiyorum ALLAH isteyen herkeze nasip etsinEvet canim bnde yatmadan once kullanıyorum. İlk gün ağrı oluyor biraz dikkat et kendine dinlenmeye bak. Hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sakin kalmayaçalis. Kendini yorma. Hareketlerine dikkat et. Bol bol su iç. Sürekli bunu düşünme olucak mi olmicak mi diye stres yapma yani kısacası. Gerisi Allah'ın takdiri. Benimde 2.asilamaa 10.gun. dun ve bugun sol yumurtaligimin orda hep bi sızı var. Hayırlısı artık canım. Allah hakkımızda hayırlısını versinAminn inşALLAH şu 14 gün nasıl geçecek bilmiyorum ALLAH isteyen herkeze nasip etsin
İlk aşılama olduğu için onun heyacanı inanki çok fazla neredeyse bütün gün yatıyorum tuvaletten tuvalete kalkıyorum yerimden sudan yana sıkıntı yok çok içiyorum çok tuvalete çıkıyorum ALLAH ın izniyle bu sefer hamilelikler sonuçlanır hepimizinSakin kalmayaçalis. Kendini yorma. Hareketlerine dikkat et. Bol bol su iç. Sürekli bunu düşünme olucak mi olmicak mi diye stres yapma yani kısacası. Gerisi Allah'ın takdiri. Benimde 2.asilamaa 10.gun. dun ve bugun sol yumurtaligimin orda hep bi sızı var. Hayırlısı artık canım. Allah hakkımızda hayırlısını versin