- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Anladım canım peki kese karındanmı belli oldu yoksa vajinalmiCanim benim adetler cok duzensiz ama 5 subatta yumurtladim ona gore hesaplarsam 5 hafta son adete gore 8 hafta olmasi gerekiyordu dr dedi 8 haftalik degil diye
Aynen o kısmı çok zor son haftalarda doğumu beklemek zor annelik hep zor yaniAmin insallah canim erken ogrenmeninde zorlugu bu valla bekle bekle meraktan oluyo insan tam emin olana kadar
Canımmm hayırlı olsunMerhaba hanımlarBen de Allahım nasip ederse kasım annesi olacağım. Yalnız kafama takılan şu ki ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ve iğneden sonraki 15. Gün değerim 38,1. Bu değer normal mi aranızda ovitrelle ile hamile kalan var mı?
MerhabaMerhaba herkese nasilsiniz. Bulantılar başlayan var mı ben çok iyiyim inşallah hiç başlamaz
Sağol kuzumCanımmm hayırlı olsunDeğer gayet normal ama değer hiç önemli değil, önemli olan düzgün katlanması, iki gün sonra tekrar baktır
Ben de çok mutlu oldum bir arkadaş geldi bana Kasım annesiYaaaamelinda- şimdi farkettim sen de mi burdasın hayırlı olsun senin de çok mutlu oldum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Daha erken galiba bende de yokkMerhaba herkese nasilsiniz. Bulantılar başlayan var mı ben çok iyiyim inşallah hiç başlamaz
İnşallah kuzum ben de öyleBen de çok mutlu oldum bir arkadaş geldi bana Kasım annesiİnşallah bu sefer sağlıklı gebeliktir sağlıkla kucağımıza alırız canım Hep dua ediyorum
Sıkıntı olduğunu sanmıyorum önemli olan güzel artması, değerlerimiz benziyor ben de 12 şubatta yumurtladım dün 70çıktı.Değere takılmaKızlar selam, benimde betam 48 idi 38 saat sonra 92 cıktı. Batım yarındı normalde. Artış iyi ama değerler çok küçük olduğu için kafama takıyorum.ne dersiniz?
Gerçekten çok teşekkür ederm beni çok rahatlattınSıkıntı olduğunu sanmıyorum önemli olan güzel artması, değerlerimiz benziyor ben de 12 şubatta yumurtladım dün 70çıktı.Değere takılma
İnşallah yaaaaaaGerçekten çok teşekkür ederm beni çok rahatlattınBenimde yumurtalama 12si idi. Doğum zamanlarımızada benzer olacak o zamann
Alttan bakti dr direk canimAnladım canım peki kese karındanmı belli oldu yoksa vajinalmi
Desene hep zor valla haklisin daAynen o kısmı çok zor son haftalarda doğumu beklemek zor annelik hep zor yaniama çok da güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim gecen hafta vardi canim ama yemek yedikten sonra pisman oluyordum midem bulaniyordu bi acaipdi. Suyun bile tadi aci geliyordu su bile icmek istemiyordum ama gecti bir haftada cok sukur. Oglumda hic mide bulantim olmamistiMerhaba herkese nasilsiniz. Bulantılar başlayan var mı ben çok iyiyim inşallah hiç başlamaz
Bende 4+3 um. Kızım da 7. Haftada baslamisti bulantı ve kusmalar umarım kimsede olmaz zor bayaMerhabaBen 4+1 oldum daha çok erken diye düşünüyorum.İnşallah olmaz tabi ki.Ablamda teyzemde hiç olmamış
Istahsizlik var bendedeDaha erken galiba bende de yokkzeytine düştüm sadece