- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
yumurtlaman dan kaç gün geçti 10 gün geçtiyse yüksek ihtimal çıkarO maşallah canım benim.. Benimde reglime 7 gün var kanda çıkar mı dersin.???? Seninki erken döllenme mi yoksa normal mi haberin varmı yumurtlamandan
Hcg 1500-2000 civari olmadan kese gozukmuyormusİnşallah canım. 1 haftadır ağrı çektiğim için bugün de biraz sol bacağıma vuruyor ağrısı.. Yarın sabah inşallah doktora gitcem belki başka bi sebebii vardır.. Peki bebek varsa görünür mü acaba vajinal usg ile kese vs
Amerikada yasiyorum canim. Aile drumu aradim kan testi icin 3 marta randevu verdi. Bende kadin dogum drumu aradim 26 subatta yani bugun randevum var bakalim ne diyeceklerSağlıkla gelsin inşallah koyilasmasindan belli hamileliğin ilerlediği bence kan verin artık içiniz rahat olsun
Canim 5 subatta peak oldu 14 subatta erken testte cift gordum. Ertesi gun tekrsr yaptim cift cizgi biraz daha koyuyduYumurtlama derken yumurta çatladıktan sonra mı 9 gün yoksa pikten sonra mı
Canım o kadar geçmedi ama reglime tam 1 hafta var bakalımyumurtlaman dan kaç gün geçti 10 gün geçtiyse yüksek ihtimal çıkar
Ben ilk hamileliğimi regle 5 gün kala kaset testle öğrendim ertesi günü kan vermiştim 25 çıkmıştı kan değerim.Canım o kadar geçmedi ama reglime tam 1 hafta var bakalım
Anladım güzel haberler alırsın inşallah bende dün kan vermiştim bugün sonuçları aldım hamileyimAmerikada yasiyorum canim. Aile drumu aradim kan testi icin 3 marta randevu verdi. Bende kadin dogum drumu aradim 26 subatta yani bugun randevum var bakalim ne diyecekler
GüZel düşün canım stres etkilemesin bebegını öncekinin sebebini öğrenip önlem Alman gereken bi durum varmı öğrendiğin ? Senin bebiş ekim bebişi olacak sanırım kalp atışı bu hafta duyacaksanMerhaba herkese bende hamileyim beta ilk 34 sonra 111 çıkınca doktora gittik bi hafta sonra keseyi küçükte olsa gördük. Çarşamba günü de kalp atışını duyacağız nasipse. İlk bebeğimi sekiz haftalık kalbi durmuştu. Sıtma tutmuştu o zamanda beni. Dün gece yine tuttu. Korkuyorum bebeğime bişey olmus mudur diye
Maşallah sizedeMaşallah inşallah sizinde sağlıkla ilerler
Gozun aydin saglikla kucagina al canim.Kese gorundu. Iki hafta sonraya tekrar randevu verdi bakalim.Anladım güzel haberler alırsın inşallah bende dün kan vermiştim bugün sonuçları aldım hamileyim
Haşimato hastasiyim tsh çok yükselmişti ondan olabilir dediler. İnsülin direnci var ondan olabilir dediler. Ama net bişey demediler tabiki. İlk gebelikler de olur dediler vs vs. Bakalım inşallah sağlıkla gelir bebeğim bu kezGüZel düşün canım stres etkilemesin bebegını öncekinin sebebini öğrenip önlem Alman gereken bi durum varmı öğrendiğin ? Senin bebiş ekim bebişi olacak sanırım kalp atışı bu hafta duyacaksan
Maşallah canım o zamanda kalp atışını duyarsın inşallahGozun aydin saglikla kucagina al canim.Kese gorundu. Iki hafta sonraya tekrar randevu verdi bakalim.
Gözün AydınGozun aydin saglikla kucagina al canim.Kese gorundu. Iki hafta sonraya tekrar randevu verdi bakalim.
Gecmis olsun canim iyi dusun iyi olsun hersey insallahHaşimato hastasiyim tsh çok yükselmişti ondan olabilir dediler. İnsülin direnci var ondan olabilir dediler. Ama net bişey demediler tabiki. İlk gebelikler de olur dediler vs vs. Bakalım inşallah sağlıkla gelir bebeğim bu kez
Amin insallah canim erken ogrenmeninde zorlugu bu valla bekle bekle meraktan oluyo insan tam emin olana kadarMaşallah canım o zamanda kalp atışını duyarsın inşallah
Canim benim adetler cok duzensiz ama 5 subatta yumurtladim ona gore hesaplarsam 5 hafta son adete gore 8 hafta olmasi gerekiyordu dr dedi 8 haftalik degil diyeGözün AydınKaç haftalıktı canım senin