- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #9.881
Geçmiş olsun canım. Benim de cumartesi öyleydi. Parol içtim, iyi geldi. Hava kapalı olunca benim baş ağrım oluyorGünaydın kizlar, dun berbattim, migren tuttu cok fena, ilaç içmeden ne yapabiliyorsam yaptım, ama cok zorladi.. migren tutunca parol icsem de cok bsy fark etmyor zaten.. bugun biraz daha iyiyim. Sizler nasılsınız?
Ah kuzum sana da cok gecmis olsun. Ya migren olunca kendi ilacından Baskasi fayda etmiyor. Onu da icemeyince MahvoldumGeçmiş olsun canım. Benim de cumartesi öyleydi. Parol içtim, iyi geldi. Hava kapalı olunca benim baş ağrım oluyor
selam canım..ramzi oğlumda tuttu kızımda tutmadı, çin takvimi oğlumda tutmadı kızımda tuttu :) bunların tamamen eğlence olduğunu düşünüyorum.. belirti olarak oğlumda hafif iştahsızlık çektim sanki hamile değildim enerjiktim ve ekşi ne varsa yedim tatlıdan tiksindim, kızımda hala zofer kullanıyorum bulantılarım geçmedi, aşırı halsizlik ve tatlıya düşkünlük arttı..Cinsiyeti belli olan annisler kız erkek belirtilerinizi yazar mısınız ? Ayrıca çin Rus takvimi ramzi teorisi nub teorisi tuttu mu?
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum canım. Nane yağını filan da önermişlerdi. Aklında olsunAh kuzum sana da cok gecmis olsun. Ya migren olunca kendi ilacından Baskasi fayda etmiyor. Onu da icemeyince Mahvoldumilaç icebilmek de nimetmis resmen
Kullaniyorm cnm ama hic fayda etmyor konu migrenseKesinlikle ben de öyle düşünüyorum canım. Nane yağını filan da önermişlerdi. Aklında olsun
Günaydınnn bugün kontrolüm var ikili test için çok heyecanlıyım ya erkenden uyandım tutamıyorum kendimi
Günaydın kizlar, dun berbattim, migren tuttu cok fena, ilaç içmeden ne yapabiliyorsam yaptım, ama cok zorladi.. migren tutunca parol icsem de cok bsy fark etmyor zaten.. bugun biraz daha iyiyim. Sizler nasılsınız?
Cok sag olAaaay heyecanlı tabiiiki, olmaz mı.. hadi güzel sonuçlar inşallah..
Geçmiş olsunnnn..
Ben iyiyim çok şükür bir sorun yok. Kontrol gününü bekliyorum heyecanla
Stres yapmam sağlıklı olsun da ne zaman hissettirirse kabulum sadece heyecanla bekliyorum o duyguyu ❤İlk gebelikse 16 erken canım 20-21 stres yapma neden hissetmiyorum die darısı başımıza artık tatlım
Çok geçmiş olsun canım, bir daha olmaz umarımKullaniyorm cnm ama hic fayda etmyor konu migrensemigren taşı, wicks, nane yağı
Güzel haberlerini bekliyoruuuzzGünaydınnn bugün kontrolüm var ikili test için çok heyecanlıyım ya erkenden uyandım tutamıyorum kendimi
Geçmiş olsunGünaydın kizlar, dun berbattim, migren tuttu cok fena, ilaç içmeden ne yapabiliyorsam yaptım, ama cok zorladi.. migren tutunca parol icsem de cok bsy fark etmyor zaten.. bugun biraz daha iyiyim. Sizler nasılsınız?
günaydın cok gecmıs olsun bende mıgrenı olan bırı olarak yazmak ıstedım bana doktorum endol fitil verdi ck sıddetlı tutunca 1 2 kez kullandım rahatşattı sukur ıstersen danıs o olmasaydı ne kadar ılac ıcersem ıceyım kesılmezdıAh kuzum sana da cok gecmis olsun. Ya migren olunca kendi ilacından Baskasi fayda etmiyor. Onu da icemeyince Mahvoldumilaç icebilmek de nimetmis resmen
Bazı arkadaşlarımın migrenleri hamilelikte geçti , doğum sonrasında da onca uykusuzluğa rağmen çok rahatım ağrımıyor diyorlardı . Tüm umudum bunun üstüneydi ama ağrıyor hala . Umarım sonradan geçer bizlerin deAh kuzum sana da cok gecmis olsun. Ya migren olunca kendi ilacından Baskasi fayda etmiyor. Onu da icemeyince Mahvoldumilaç icebilmek de nimetmis resmen
Allah yardımcımız olsun ya. İnşaAllah tez zamanda geçer ve hamileliğin tadını çıkarmaya başlarız16 da gecer inşallah
Gecmezse doguma kadar dıyorlar
Ben kahvaltı edene kadar ölüyorum meselakahvaltıdan aksama kadar sürekli bulantı ama kusma yok sonra gece uyumadan yine fenayım kızım uyusada bende uyusam diye gecıyo her gun
Aminnn canim cok sag olÇok geçmiş olsun canım, bir daha olmaz umarım
İcmem mi, icmesem her gun agrir, çok kahve tüketen biriydim çünküGeçmiş olsunBaş ağrısı çok fena ilk haftalarda çok çektim şimdi birkaç gündür yine ağrım var bugün az kafeinli kahve içeceğim.Az miktarda kafein aldın mı denedin mi iyi geliyor bazen.Bir de bana bazen tatlı iyi geliyor
Herkese günaydın
Hic duymadım canim, onu sorayim ben doktora cok sag ol vallagünaydın cok gecmıs olsun bende mıgrenı olan bırı olarak yazmak ıstedım bana doktorum endol fitil verdi ck sıddetlı tutunca 1 2 kez kullandım rahatşattı sukur ıstersen danıs o olmasaydı ne kadar ılac ıcersem ıceyım kesılmezdı
Ben 3 aydir olmamisti ne güzel, daha dogrusu Hafif hafif olmustu ama dun fenaydiBazı arkadaşlarımın migrenleri hamilelikte geçti , doğum sonrasında da onca uykusuzluğa rağmen çok rahatım ağrımıyor diyorlardı . Tüm umudum bunun üstüneydi ama ağrıyor hala . Umarım sonradan geçer bizlerin deNormaldeki kadar günlerce ağrımıyor ama bu da bir aşamadır belki
Amin canım gercekten eziyet gibi şu günlerAllah yardımcımız olsun ya. İnşaAllah tez zamanda geçer ve hamileliğin tadını çıkarmaya başlarız
Günaydın canımGünaydın kızlarKahvaltı edildi ve bulantı başladı bu his beni mahvediyor Sizler nasılsınız
Testin güvenirliği düşük çıktığı için tekrarlayacaklar diye anladım. Ama benden şimdilik kan istemedler tekrar. Tekrar kan vermiyorsam hangi kanla tekrar test yapacaklar o kısmı anlamadımCiddi misin neden tekrarlanıcakmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?