2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
kızlar selamlar. mide bulantısını ben de pek yaşamıyorum çok nadir hafif bulanıyor ağzıma birşey atıyorum geçiyor:) ben de gördüm o tarz yazılar yazan doktorları . ya da kulaktan miden bulanıyorsa bebek sağlıklıdır diyenleri. ama her bünye heralde farklı oluyor diyip içimi rahatlatıyorum. çünkü bana da ilk hamileliğimde bi türlü kalp atışı duyamayınca doktor mide bulantın var mı diye özellikle sormuştu. bir de kürtaj öyküsü olunca insan daha bir tedirgin oluyor:KK43: umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı :dua: bir de bende şey oluyor sizde oluyor mu her hafta kontrole gitmek istiyorum bunu nasıl aşacağım bilmiyorum.

kızlar selamlar. mide bulantısını ben de pek yaşamıyorum çok nadir hafif bulanıyor ağzıma birşey atıyorum geçiyor:) ben de gördüm o tarz yazılar yazan doktorları . ya da kulaktan miden bulanıyorsa bebek sağlıklıdır diyenleri. ama her bünye heralde farklı oluyor diyip içimi rahatlatıyorum. çünkü bana da ilk hamileliğimde bi türlü kalp atışı duyamayınca doktor mide bulantın var mı diye özellikle sormuştu. bir de kürtaj öyküsü olunca insan daha bir tedirgin oluyor:KK43: umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı :dua: bir de bende şey oluyor sizde oluyor mu her hafta kontrole gitmek istiyorum bunu nasıl aşacağım bilmiyorum.

Off olmaz olur mu , bırak haftayı iki güne bir fırsat olsa gideceğim 😅

Hangimiz farklıyız ki🙈 gecen bir arkadasim anlatti, 3 ayri doktora gidip sürekli ultrasonda bakiyorlarmis🤣🤣

ben de ilk gebeliğimde kürtaj oldum ama doktor benden genetik testleri istedi pıhtılaşmayla vs ilgili. çok şükür temiz çıktı. bir sorun cıksa ona göre ilaç kullanacaktım. aklınızda kalıyorsa bu testleri yaptırabilirsiniz üniversite hastaneleri yapıyor. ama gebelik öncesi yaptırmak gerekirdi tabi. doktorunuz doğru bilgiyi verecektir. kaybınız için çok üzüldüm inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız :dua:
İnşallah canım:dua:

Kızlar ,biz geldik 🥰 rahimde kanama alanım olduğu için bir haftadır nerdeyse kalkmadan yatıyordum ,sabah kontrolüm vardı.Risk devam ediyor ,yine ilaçlarıma devam dedi bu sefer iğne yapmadı.Ama bire düşürdü progestan fitili.Yine bu hafta yatak istirahati verdi.Çok şükür kalp atışını duyduk ❤🤲 7+5 te 🧿 Darısı duymayanlara sağlıkla inşallah 😇 @ygmygm
Hayırlı olsun çok sevindim canım 🤗 Sağlıkla ilerlemeye devam etsin inşallah 🤗
Günaydın hanımlar 🧡 umarım herkes iyidir, bebişler sağlıklıdır.

Daha evvel çok şiddetli bel ağrılarım olduğunu yazmıştım hatırlar mısınız bilmem, çok şükür üç gündür hiç kalmadı ve sebebi de hamile yastığı almış olmam. Erken gibi asla düşünmeyin tavsiye ile aldım, bel ve kasık ağrım inanılmaz azaldı. Size de yazayım dedim hemen, herkes bu sıkıntıdan kurtulmalı diye düşünüyorummm 🙈
Yaaaaa gerçekten mi 😍 Son günlerde belim çok ağrıyor ben o yastıklar karın çıkınca alınıyor zannediyordum 🙈 Alayım o zaman ben de çok teşekkkürler 🤗
Tecrübeli anneler bu yastıklar piyasada çok fazla özellikle önereceğiniz bir marka ya da dikkat etmemiz gereken birşey var mı alırken 🤗

Hayırlı olsun çok sevindim canım 🤗 Sağlıkla ilerlemeye devam etsin inşallah 🤗

Yaaaaa gerçekten mi 😍 Son günlerde belim çok ağrıyor ben o yastıklar karın çıkınca alınıyor zannediyordum 🙈 Alayım o zaman ben de çok teşekkkürler 🤗
Tecrübeli anneler bu yastıklar piyasada çok fazla özellikle önereceğiniz bir marka ya da dikkat etmemiz gereken birşey var mı alırken 🤗
Evett ben de öyle sanıyordum mutlaka almalısınız 🧡 Ebebekten aldım ben, 100tl gibi bi rakam ve başka iki hamile arkadaşımın tavsiyesiyle aldım çok da memnunum. Kılıfı falan da güzel çıkarıp yıkanabiliyor, dolgunluğu iyi, tavsiye ederim ☺️

Evett ben de öyle sanıyordum mutlaka almalısınız 🧡 Ebebekten aldım ben, 100tl gibi bi rakam ve başka iki hamile arkadaşımın tavsiyesiyle aldım çok da memnunum. Kılıfı falan da güzel çıkarıp yıkanabiliyor, dolgunluğu iyi, tavsiye ederim ☺️
Hangisi acaba, şimdi bakıyorum birkaç çeşidi var 🙈

X