• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Amh fsh prolaktin falan normalse sıkıntı olmaz umarım eşinizde sperm testi versin değerlerine bakılsın ve rahim filmi çektirdiniz mi onu da istiyolar
Eşimde yın 3ünde sperm verecek 4ünde oda doktoruyla görüşecek evet tüm testler normal değer yazıyor e nabızda ayın 4ünde bende tekrar aç karna gideceğim hastaneye o gün ne testi yapılacak bilmiyorum rahim filmi istemediler tıbbı genetik testi istediler onun için randevu al hemen dediler şansıma cumaya bulabildim randevu başka zamana yoktu doluymuş hep bakalım ayın 4ünde eşimde sperm vermiş olacak bana işlem yaparlarmı onu merak ediyorum ben ama araştırma hastanesi olması içimi rahatlatıyor çünkü en ince detaya kadar bakıyorlar

Eşimde yın 3ünde sperm verecek 4ünde oda doktoruyla görüşecek evet tüm testler normal değer yazıyor e nabızda ayın 4ünde bende tekrar aç karna gideceğim hastaneye o gün ne testi yapılacak bilmiyorum rahim filmi istemediler tıbbı genetik testi istediler onun için randevu al hemen dediler şansıma cumaya bulabildim randevu başka zamana yoktu doluymuş hep bakalım ayın 4ünde eşimde sperm vermiş olacak bana işlem yaparlarmı onu merak ediyorum ben ama araştırma hastanesi olması içimi rahatlatıyor çünkü en ince detaya kadar bakıyorlar
Genetik testin sonucu 1 aya yakın buluyor çıkması haberiniz olsun. Benim hemşirem rahim filmini görmedin dr transfer yapmıyor dedi. Aklınızda olan soruları bi kağıda yazıp doktorunuza sorun kesin sonra unutuyosunuz 🥴

Ayın 4ünde aç karna gel dediklerine göre tekrar kan alacaklar sanırım birde ben özel doktora gittiğimde smr çektirdim ve yumurtalık filmlerim var onlarıda istediler aklıma şey geliyor yumurtlama döneminde çağırdılar çatlatma iğnesimi deneyecekler diye düşündüm ama ne alaka 😂 çok acemiyim bu konuda

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Biz pazartesi günü tedaviye başlıcam. Hangi ilaçları vericek bilmiyorum ama eczaneden eczaneye değişiyor fiyatlar bununla ilgili bilginiz var mı? özellikle istanbul anadolu yakası için.
Merhaba canim gittiginiz hastanesedi asistani sorun bildigi yada anlasmali oldugu eczaneler var indirim yapiyorlar bu arada aklinizda bulunsun receteyi aldkktan sonra hastanenin yanindaki eczanelerde ilaclari daha cabuk bulabiliyorsun.

Merhabalar yaş 38 sebepsiz infertelite.5 yıl önceki ilk tüp bebek tedavimden bir oğlum var.Geçtiğimiz Nisan ayında dondurulmuş embriyo transferi oldum sonuç negatif.İkinci adetimle bugün tedaviye tekrar başladık.dondurulmuş iki embriyom kaldı onlarla son kez deniyoruz.Rabbim bu sefer nasip eder inş 🤲🏻

Merhabalar yaş 38 sebepsiz infertelite.5 yıl önceki ilk tüp bebek tedavimden bir oğlum var.Geçtiğimiz Nisan ayında dondurulmuş embriyo transferi oldum sonuç negatif.İkinci adetimle bugün tedaviye tekrar başladık.dondurulmuş iki embriyom kaldı onlarla son kez deniyoruz.Rabbim bu sefer nasip eder inş 🤲🏻
Insallah denemenizi nerde gercemlestiriyorsunuz

Merhaba canim gittiginiz hastanesedi asistani sorun bildigi yada anlasmali oldugu eczaneler var indirim yapiyorlar bu arada aklinizda bulunsun receteyi aldkktan sonra hastanenin yanindaki eczanelerde ilaclari daha cabuk bulabiliyorsun.
Öyle yapmata karar verdik bizde çünkü bilmediğim bir yerdende almaya korkuyorum. Güvenemem

Merhaba arkadaşlar
Bende hikayemi özetliyim Yaşım 28 2,5 yıldr evliyim 1 yol korunduk sadece 2 yıldır da düşünüyoruz ilk başladığımızda doktora gitmek istedik bende sorun cıkmadı değerler iyidi eşim morfoloji 0 dı diğer değerleri olaması gerekenden fazlaydı
Medipol hastenesinde yaptırdık ilk muanelerimizi doktor herhangi bir sorun olmayacağını doğal yolla kalabilirsiniz dedi ve biz başladık 👀
Aradan 3 ay geçti olmayınca hani bilmiyorsunuz hemen olur sanıyorsun ilk zamanlar bende doktora gittim kadın doğum devlete enfeksiyon dan şüphelendim eşimin değerlerini de aldım yanıma gösteririm tekrar diye mimarsinan devlet hastanesinde ki bayan doktor muane etti ilaç yazdı ve ben anlatım eşimin değerlerini kontrol edermisiniz diye ve baktı sizin bu değerle çocuğunuz olmaz dedi tabi ben yıkıldım tek başıma kapıdan bi çıkışım var ağlaya ağlaya helak oldum diyebilirim dünya başıma yıkılmıştı sanki ..
Herneyse ben iyi bi doktor arayışına başladım bu süre içinde bahçeciye gittik Bülent hoca abi de diyebilirim çünkü cok samimi eşime takviyeler verdi vitaminler 1 yıl içinde eşimin değerleri morfoloji 0 ilken 80 leri gördük arkadaşlar okadar mutluyum ki benimde kadın doktora gözükmem gerektiğini söyledi Bülent bey Cem çekik (yeşil dev adam derler ) 🙂 beni muane etti hsg filmi derken Polip gördü bende bebeğe engel olablir dedi 7 temmuzda ameliyat oldum rahat geçti 2020 ekim de aşılama oldum negatif
Ocak şubatta klomen tedavisi negatif ve dedim ki zaten bekliyorum en azından devlet hastanesine gideyim herşey elimde var hızlanır belki Başakşehir çam şakura hastanesi ne gittim bu arada tedavi sürecim en azından zaten beklicem heyet raporu alırsam daha iyi olur maddi olarak da yıpranmıştık doktor muane ediyor Polip olduğunu söyledi tekrar ameliyat oldum ardından
2021 5 Mayıs aşılama tekrar negatif
Şimdi doktor Haziran da tüp bebeğe başlıcaz dedi inşallah hayırlısı olur bütün doktorlar normal yolla olur diyor ama işte 2 yıldır bekliyoruz nasip artık çabalamamız lazım demekki

baya uzun yazdım kusura bakmayın 🤲🏻

Ben de 36 yaşındayım bir negatif sonucum var 3 ay önce, bu ay tekrar başladık. Bu sefer ilaçlarımın yanında büyüme hormonu da takviye veriyor doktorum. Yaş nedeniyle rezerv azlığı mevcut onun dışında tüm değerlerim normal gidiyor. Bu sefer farklı olarak Mikro çip yöntemini deneyeceğiz umuyorum herkes olumlu sonuçlar alır.

Merhaba, bizim de eşimle genetik problemimiz var. Pgt yaptırmak için tüp bebeğe yöneldik. Yumurta toplama işlemim oldu. Pazartesi günün bekliyorum heyecanla. Pazartesi günü pgt ye gönderilecek. Sağlıklı embriyo bulunursa transfer aşamasına geçeceğiz.
Merhaba canim. Ben de pgd li tüp bebek yapacağım eylülde yaptık ama tutmadı maalesef simdi haziranda baslamayi düşünüyoruz yine pgt li denemeye hakkımızda hayirlisi

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah sağlıcakla yavrularını kucağına alırsın alırız hepimiz🤲🏻 aynı yaştayız amh kaç sizin ? Muayenede kaç yumurta gördü dr?
Amh testim daha çıkmadı yumurta sayısı vermedi bana ama yavaşladi yada azaldimi ne dedi bana heycanliydim pek anlamadım sizde sorun neydi bizde sperm sorunumuz vardı çok heyecanlıyım biyandanda korkuyorum adetin ikinci günü gidip o sıra yumurtaliklarima bakıp tam der galba korkuyorum da yaa baklm noocak
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah sağlıcakla yavrularını kucağına alırsın alırız hepimiz🤲🏻 aynı yaştayız amh kaç sizin ? Muayenede kaç yumurta gördü dr?

Amh testim daha çıkmadı yumurta sayısı vermedi bana ama yavaşladi yada azaldimi ne dedi bana heycanliydim pek anlamadım sizde sorun neydi bizde sperm sorunumuz vardı çok heyecanlıyım biyandanda korkuyorum adetin ikinci günü gidip o sıra yumurtaliklarima bakıp tam der galba korkuyorum da yaa baklm noocak
Ayyyy aminnn kuzum hepimizn inşallah♥️♥️

Benim ekimde 0.67 nisanda 0.30 mayısta 0.48 çıktı anlamadığım bi şekilde 🥴 bende çok heyecanlıydım günler geçmiyordu tedaviye başladım hala geçmiyor valla değişik bi süreç gerçekten. Benim 2 yumurtam var sadece ve yavaş büyüyorlar iğnelere rağmen normal yumurta takibi yaptırırken 11 12.günde çatlıyordu ama bugün 9.gündeyim bilmiyorum nasıl olucak nasipse büyük ihtimalle cuma günü opu olacak

Back