- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.321
Merhaba sizinle aynı durumdayız bizim de sebepsiz. Opu oldunuz muSorunumuz sebepsiz açıklanamayan infertilite. Kalite sıkıntısı olmasıni bende sordum embriyologa iki taraflı olabilir dedi hem spermde hem yumurtada uzun uzun bir şeyler anlattı net bir şey söylemem mümkün değil dedi kısacası
Ay inan tek fiyat bilmiyorum, ama her eczanenin %30 civari bir iskontosu var. Tek basiniza 15 gunde 6000-7000 liralik bir cirosunuz, o yuzden zorlayin sonuna kadar.Merhaba aynen biz iki ezcaneye sorduk baya hatrı sayılır fark vardı. 300lük gonal f i nekadara aldınız?
Yasim 35, bir onceki denemede 14 topladik, 3. Gune 2 tane kalmisti 2sini de taze transfer oldum. Pozitif ancak 2,5 ay once 8.haftada kayip ve kurtaj oldum.Maşallah ya daha önce denemeniz olmuşmuydu sizin daha once kaç tane toplanmıyordu bu incir kürüne hemn başlamak lazm o zaman
Kaçıncı gün embriyosu transfer yapıldı acaba ?Benim transferinin 3. Günü bugün ama sürekli uykum geliyor yaa ilaçlardan mı acaba akşam 9.30-10.00 gibi kanepede uzanırken sızıyorum resmen ve sabaha kadar deliksiz bir uyku anlamadım gittiya ilaçlardan ya da bana aşırı bir rahatlık geldi herhalde
Baslamadan alkol ya da kolonya ile sil ve ufle, biraz uyusturuyor. Igneyi batirirken derin nefes al, karnini elinle iyice cektir, igneyi dik tut, yavas bosalt, bitince bekletmeden cikart. Boyle bir nebze rahat oluyor.Oksapar iğne kullanan var mı ? Çok acıtıyor nasıl vuruyosunuz göbekten
5. Gün embriyosuyduKaçıncı gün embriyosu transfer yapıldı acaba ?
Çok teşekkürler denicemBaslamadan alkol ya da kolonya ile sil ve ufle, biraz uyusturuyor. Igneyi batirirken derin nefes al, karnini elinle iyice cektir, igneyi dik tut, yavas bosalt, bitince bekletmeden cikart. Boyle bir nebze rahat oluyor.
Pıhtilasma sorunu varsa evet; 2.5 ay once dusugumde kandaki D-Dimer degerim 900kusur, 1000'e yakindi, gebelik icin bu pihtilasma degeri normal ama damardan kan cikartamiyorduk, numune alamiyorduk.. Hayatimda boyle bir sorunum olmadi, bir kizim var boyle birsey gormedim Ama o gun en son ayak bileklerimden kan vermek zorunda kaldim.Evet o 2dklık yakma çok fena yaa bunu eğer pozitif olursa 9 ay boyunca kullanacak mıyız ?
Biz genetik test yaptırdık orda çıktı küçük bi pıhtılaşma var dediler o kadar tebdir amaçlı herhalde dr verdi. Kan aldırmada da şuana kadar hiç bir problem yaşamadım bu dediğiniz testleri nerde yaptırıyosunuz hangi bölümdePıhtilasma sorunu varsa evet; 2.5 ay once dusugumde kandaki D-Dimer degerim 900kusur, 1000'e yakindi, gebelik icin bu pihtilasma degeri normal ama damardan kan cikartamiyorduk, numune alamiyorduk.. Hayatimda boyle bir sorunum olmadi, bir kizim var boyle birsey gormedim Ama o gun en son ayak bileklerimden kan vermek zorunda kaldim.
Sonrasinda dr. Ile konustum trombofili testi yapalim vs. Dedim, cevabi aynen aktarayim "yapsak ne olacak, varsay ki oyle bir sorun var, (ulkemizde gorulme sıkligi %30 civari imis) Tedavisi ne; coraspin ya da ecoprin, ben sana her gun veriyorum zaten. Sorun gorursem oksapar ve turevleri de olabilir. 3 ay kullanirsin, gerekirse 9 ay kullanirsin. Normaldir" dedi.
Bana da 5 tanesini 3. Günde dondurduk 4 tanesi istediğimiz gelişmeyi göstermedi ama hala bekliyoruz 5. Güne dedi bilemiyorum 5. Güne ulaşır mı5. Gün embriyosuydu
Hayırlısı olsun sizin içinde benimde tedavide 5. GünümBende bugün Cem çelikte tedaviye başladım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallahhh
Geçmiş olsun. Gayet iyi çıkmış yumurta sayınız. Amh kaçtı benimde pazartesi opu olacak korkuyordum biraz ağrım çok olur diye . Kaç yumurta çıkar çok merak ediyorum. Amh 6.8Kozlar bugün oğu oldum ve 26 yumurtam toplantı. Transfer bu ay olmayacak ama e2 hormonum yüksek çıktığı için.Yumurta tıplama işlemi hiç korkulucak bi yanı yokmuş. Sonrasında çok hafif bi ağrım var o kadar.
Evet aynen öyleymiş iki üç eczane araadım hespsi farklı inisirim yaptı tanıdık bi eczacı buldum baya baya uyguna verdi teşekkürler. Önceden acıbadem hastanesine gidiyordum anlaşmalı eczacıları vardı baya indirimli getiriyolardı burda yokmuş rekabet yasası gereğiAy inan tek fiyat bilmiyorum, ama her eczanenin %30 civari bir iskontosu var. Tek basiniza 15 gunde 6000-7000 liralik bir cirosunuz, o yuzden zorlayin sonuna kadar.
D-Dimer standart tam kan testinde yapiliyor. Trombofili paneli icin ise jinekolog istemde bulunabiliyor Medical Park'taBiz genetik test yaptırdık orda çıktı küçük bi pıhtılaşma var dediler o kadar tebdir amaçlı herhalde dr verdi. Kan aldırmada da şuana kadar hiç bir problem yaşamadım bu dediğiniz testleri nerde yaptırıyosunuz hangi bölümde
Çok teşekkürlerD-Dimer standart tam kan testinde yapiliyor. Trombofili paneli icin ise jinekolog istemde bulunabiliyor Medical Park'ta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?