2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Sorunumuz sebepsiz açıklanamayan infertilite. Kalite sıkıntısı olmasıni bende sordum embriyologa iki taraflı olabilir dedi hem spermde hem yumurtada uzun uzun bir şeyler anlattı net bir şey söylemem mümkün değil dedi kısacası
Merhaba sizinle aynı durumdayız bizim de sebepsiz. Opu oldunuz mu

Kozlar bugün oğu oldum ve 26 yumurtam toplantı. Transfer bu ay olmayacak ama e2 hormonum yüksek çıktığı için. ☺️ Yumurta tıplama işlemi hiç korkulucak bi yanı yokmuş. Sonrasında çok hafif bi ağrım var o kadar.

Maşallah ya daha önce denemeniz olmuşmuydu sizin daha once kaç tane toplanmıyordu bu incir kürüne hemn başlamak lazm o zaman
Yasim 35, bir onceki denemede 14 topladik, 3. Gune 2 tane kalmisti 2sini de taze transfer oldum. Pozitif ancak 2,5 ay once 8.haftada kayip ve kurtaj oldum.
Bu ikinci denemem. Bu sayi gercekten bizim icin cok iyi, dondurma ihtimalimiz bile var. OHSS riski oldugu icin bu kez 1 ay rahim dinlendirme sonrasi freeze transfer olacak insallah.. bende 5.gunu bekliyorum bakalim elde ne kalacak?

Kızlar benim de Çarşamba opu oldu 18 yumurtadan 13 ü döllenmeye uygundu ama 9 u döllenmeyi tamamladı. Bugün 3. Gün 5 tanesi donduruldu 4ü 5. Güne gidiyor. Embriyolog 5. Güne gidenler için beklediğimiz gelişmeyi göstermedi ama bekliyoruz 5. Güne kadar dedi. Sizce nasıl ? Ve kalır mı 5. Güne

Benim transferinin 3. Günü bugün ama sürekli uykum geliyor yaa ilaçlardan mı acaba akşam 9.30-10.00 gibi kanepede uzanırken sızıyorum resmen ve sabaha kadar deliksiz bir uyku anlamadım gitti 🤦 ya ilaçlardan ya da bana aşırı bir rahatlık geldi herhalde 😂
Kaçıncı gün embriyosu transfer yapıldı acaba ?

Evet o 2dklık yakma çok fena yaa bunu eğer pozitif olursa 9 ay boyunca kullanacak mıyız ?
Pıhtilasma sorunu varsa evet; 2.5 ay once dusugumde kandaki D-Dimer degerim 900kusur, 1000'e yakindi, gebelik icin bu pihtilasma degeri normal ama damardan kan cikartamiyorduk, numune alamiyorduk.. Hayatimda boyle bir sorunum olmadi, bir kizim var boyle birsey gormedim Ama o gun en son ayak bileklerimden kan vermek zorunda kaldim.
Sonrasinda dr. Ile konustum trombofili testi yapalim vs. Dedim, cevabi aynen aktarayim "yapsak ne olacak, varsay ki oyle bir sorun var, (ulkemizde gorulme sıkligi %30 civari imis) Tedavisi ne; coraspin ya da ecoprin, ben sana her gun veriyorum zaten. Sorun gorursem oksapar ve turevleri de olabilir. 3 ay kullanirsin, gerekirse 9 ay kullanirsin. Normaldir" dedi.

Pıhtilasma sorunu varsa evet; 2.5 ay once dusugumde kandaki D-Dimer degerim 900kusur, 1000'e yakindi, gebelik icin bu pihtilasma degeri normal ama damardan kan cikartamiyorduk, numune alamiyorduk.. Hayatimda boyle bir sorunum olmadi, bir kizim var boyle birsey gormedim Ama o gun en son ayak bileklerimden kan vermek zorunda kaldim.
Sonrasinda dr. Ile konustum trombofili testi yapalim vs. Dedim, cevabi aynen aktarayim "yapsak ne olacak, varsay ki oyle bir sorun var, (ulkemizde gorulme sıkligi %30 civari imis) Tedavisi ne; coraspin ya da ecoprin, ben sana her gun veriyorum zaten. Sorun gorursem oksapar ve turevleri de olabilir. 3 ay kullanirsin, gerekirse 9 ay kullanirsin. Normaldir" dedi.
Biz genetik test yaptırdık orda çıktı küçük bi pıhtılaşma var dediler o kadar tebdir amaçlı herhalde dr verdi. Kan aldırmada da şuana kadar hiç bir problem yaşamadım bu dediğiniz testleri nerde yaptırıyosunuz hangi bölümde

Bugün muayenem vardı sağ ve sol tarafta ayrı ayrı5-6 tane yumurtam varmış tedavinin 5. Günü bugün iki tarafta da 14mm 16mm e ulaşan yumurtalarım var. Gonal f 250 kullanıyordum devam edicem bide cetrodite verdi yarım saat sonrada onu vurulcakmışım yumurtalar çatlamasın diye. Gonalf kalem iğne kullanıyorum ama cetroditeyi nasıl burcam korkuyorum 😅

Bugün muayenem vardı sağda ve sol tarafta 5-6 tane yumurtam varmış tedavinin 5. Günü bugün iki tarafta da 14mm 16mm e ulaşan yumurtalarım var. Gonal f 250 kullanıyordum devam edicem bide cetrodite verdi yarım saat sonrada onu vurulcakmışım yumurtalar çatlamasın diye. Gonalf kalem iğne kullanıyorum ama cetroditeyi nasıl vurcam korkuyorum 😅

Kozlar bugün oğu oldum ve 26 yumurtam toplantı. Transfer bu ay olmayacak ama e2 hormonum yüksek çıktığı için. ☺️ Yumurta tıplama işlemi hiç korkulucak bi yanı yokmuş. Sonrasında çok hafif bi ağrım var o kadar.
Geçmiş olsun. Gayet iyi çıkmış yumurta sayınız. Amh kaçtı benimde pazartesi opu olacak korkuyordum biraz ağrım çok olur diye . Kaç yumurta çıkar çok merak ediyorum. Amh 6.8

Ay inan tek fiyat bilmiyorum, ama her eczanenin %30 civari bir iskontosu var. Tek basiniza 15 gunde 6000-7000 liralik bir cirosunuz, o yuzden zorlayin sonuna kadar.
Evet aynen öyleymiş iki üç eczane araadım hespsi farklı inisirim yaptı tanıdık bi eczacı buldum baya baya uyguna verdi teşekkürler. Önceden acıbadem hastanesine gidiyordum anlaşmalı eczacıları vardı baya indirimli getiriyolardı burda yokmuş rekabet yasası gereği

Biz genetik test yaptırdık orda çıktı küçük bi pıhtılaşma var dediler o kadar tebdir amaçlı herhalde dr verdi. Kan aldırmada da şuana kadar hiç bir problem yaşamadım bu dediğiniz testleri nerde yaptırıyosunuz hangi bölümde
D-Dimer standart tam kan testinde yapiliyor. Trombofili paneli icin ise jinekolog istemde bulunabiliyor Medical Park'ta

Back
X