2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Canim ben kullaniyorum
Dogruyu soykiyim.hazirli ol diye asiri yakiyor ve acitiyor igneyi vurduktan sonra ilaci enjekte ederken asiri derece yavas vur sonra istersen buz tut oraya zaten bi 2 dk falan o bolge yaniyor sonra geciyo ama bide morarmada oluyor benxe minik.minik ignenin oldugu herler morariyor
Evet o 2dklık yakma çok fena yaa bunu eğer pozitif olursa 9 ay boyunca kullanacak mıyız ?

Güven canım benim allahım izniyle onlarsa güzel güzel ilerler hayirlisiyla güzelcenede tutunurlar 🤗 evet canim normalde mayısta olacakki rahim kalınlasmadi bu ay erteledim yarında randevu var coook korkuyorum 🤦🏻‍♀️
İnşallah kaliteli olurlarsa bide döllenirse sıra tutunmayı dert etmeye gelecek 😊 Anladım canım amma çok kriter var ya transfer için normal hamile kalanların hiç haberi olmuyor rahim kalınlığıymış, progesteron muş😌 İnşallah istenilen kalınlığa gelmiştir 🤲🏻

Ya cunki suan bi birbirimizi anliyoruz destek olabiliyoruz acilarimizi sevincimizi ozellikle cagresizligimizi en iyu biz anlariz bu yuzden ben burda olmayi insanlarla sohbet edip paylasimda bulunmayi cok seviyorum :)) ❤🥰
Evet hem duygu paylaşımı hem tecrübe paylaşımı oluyor ne güzel. Benzer şeyleri yaşıyoruz insan neyi yaşarsa onun uzmanı oluyor burda bana birşey söylüyorlar ertesi gün doktor aynısını söylüyor 🤣

Evet hem duygu paylaşımı hem tecrübe paylaşımı oluyor ne güzel. Benzer şeyleri yaşıyoruz insan neyi yaşarsa onun uzmanı oluyor burda bana birşey söylüyorlar ertesi gün doktor aynısını söylüyor 🤣
😁😁 tabiki genelde hep ayni seyleri yasiyoruz cunki bide dedigin gibi tecrubelilerden dinlemek insana umut oluyor nblm ben hal bile kendimde genelik belirtisi ariyoeum yaziyorum kiyasliyorum falan hosuma gidiyor 🥰🥰

Bugün oldum ama öncesinden opu dan beri
İğnemi yapıyoruz eşim yapıyor. Eli hafiftir ama ben artık çok hassaslaştım

İğne korkutmasın kalçadan zaten ama genel anlamda vucüdumun üstüne çökmüş gibi hissediyorum kendimi sürekli bir yerlerime bişey yapıyorum yaptırıyorum

İğne korkutmasın kalçadan zaten ama genel anlamda vucüdumun üstüne çökmüş gibi hissediyorum kendimi sürekli bir yerlerime bişey yapıyorum yaptırıyorum
Kalcadan olan iğneyi de siz yapabiliyor musunuz yoksa saglikocagina falan mı yaptiriyosunuz. Hayırlı olsun transferiniz bu arada. Pozitifi görürsünüz inşallah 🙏

Kalcadan olan iğneyi de siz yapabiliyor musunuz yoksa saglikocagina falan mı yaptiriyosunuz. Hayırlı olsun transferiniz bu arada. Pozitifi görürsünüz inşallah 🙏
Eşim yapıyor, yoksa her gün gitmem lazım sağlık ocağına hap olarak da alıyorum artı. umuyorum pozitif cevabı alırım bu sefer çok yıprandım bu topikteki herkes pozitif olur umuyorum içtenlikle

İnşallah kaliteli olurlarsa bide döllenirse sıra tutunmayı dert etmeye gelecek 😊 Anladım canım amma çok kriter var ya transfer için normal hamile kalanların hiç haberi olmuyor rahim kalınlığıymış, progesteron muş😌 İnşallah istenilen kalınlığa gelmiştir 🤲🏻
Valla canım işin içine girmeden bilmiyormussun hiç her aşaması ayrı uzun ve zahmetli ama ins sonlarimiz iyi olsun diyelim 🥰 ayyy ins ya öyle olmuştur valla bakalım yarın dr ne diyecek 🤗😇

Back
X