• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hfjdkdkfjkdd senden cok umutluyum git kan ver ona gore bende vercem yarin babalar gunu 😂😂
Emin misin benden umutlu olduğuna 2 yıldır hiç pozitif görmedim🤪😂 bidaha düşün 😂😂 rahim filmi çekildim ama bu ay inşallah bir mucize olur kuzum ikimiz içinde😍😍😍 23 ünde yapıyım bi test diyorum erken olur demi

Emin misin benden umutlu olduğuna 2 yıldır hiç pozitif görmedim🤪😂 bidaha düşün 😂😂 rahim filmi çekildim ama bu ay inşallah bir mucize olur kuzum ikimiz içinde😍😍😍 23 ünde yapıyım bi test diyorum erken olur demi
Ben 5. Ayda pozitif gordum ama kimyasaldi bu ay 6. Ayim umarim mucize olur 23 nde cikabilir erken gebelikte

Canisi bisey sorucam bu kan pihlasma olayini nasil ogrendin? Daha dogrusu neden ogrenme ihtiyaci hissettin bisey mi oldu yoksa doktor mu soyledi?
Canım ben Bi 6 haftalık birde 20 haftalık 2 tane bebeğimi kaybettim. O sebeple doktor yaptırmamı söyledi bende yaptırdım testi öyle öğrendim

Ben regl günü test yaptım pozitif görünce hemen iğne vurdum sonra gidip test verdim hemen ama bütün doktorlar bana hep iki gün kala erken gebelik testi yapıp yada kan testi yaptırıp hemen iğneye başlayacaksın dediler.Tutunamayıp adetle atılabiliyormuş. Yorucu bir durum her ay yapman gerekiyor negatif görünce üzülüyorsun yapmasan da adet olunca yapsamıydım diye vicdan azabı çekiyorsun Allah yardımcın olsun ama formda bazı arkadaşlara doktor gebelik düşündükleri ay iğne vurulmalarını önermiş bazıları yumurtlamada başlayıp adete kadar iğne vuruyormuş. Şükür ki gebeliğe engel bir durum değil lütfen hiç üzülme Allah büyük hayırlı zamanda güzel haberi alırsın inş
Amin canım inşallah ❤️❤️❤️

Ben 5. Ayda pozitif gordum ama kimyasaldi bu ay 6. Ayim umarim mucize olur 23 nde cikabilir erken gebelikte
Abh inşallah kuzum sen daha yeni başlamış sayılırsın bende senden ümitliyim bu ay 😍😍 kanda 0 değerini görmek beni çok üzüyo. idrar testinde pozitifi görmeden vermek istemiyorum bu sefer dayanabilirsem 🙈

Kızlar nasılsınız. Bugün aşılama günü dahil 4. Gunumdeyim. Bende hiçbir şey yok. Önceki asilamalarda kramplar sancılar olmuştu. Sanki hicbisey yokmuş gbi bu sefer. 2.gunu çok az kramp oldu artık bisey yok göğüs ağrısı da cok az kaldı. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemiyorum 😕😕😕

Yumurtlama dönemi biteli kaç gün oldu ki canım. Benim yumurtlama dönemi biteli 3 gün oldu . Hafif bel ağrım oldu . Ama gebelik daha belli olmaz bence daha döllenmemistir bile belki
Bat 27 haziran benim ama regl olucam. Hiç ihtimal vermiyorum en ufak bir belirti dahi yaşamdım. Hayırlısı olsun. Siz ne alemdesiniz

Kizlar nen gene ağrıdan acillik oldum ultrasona girdim kistim yok cok şükür ama polikistik gorunuyo sana daha once teshis koydularmi dedi korktum olabilirmi acaba polikistik

Bat 27 haziran benim ama regl olucam. Hiç ihtimal vermiyorum en ufak bir belirti dahi yaşamdım. Hayırlısı olsun. Siz ne alemdesiniz

Yumurtlama günümün üstünden 4 gün geçti henüz . Hafif sızı giriyor bazen başka hiç bir belirti yok olması da saçma olur zaten. Daha rahime düşmemiştir bile varsa. Dün gece rüyamda kadın doğuma gidiyordum ultrasonda bakıyordu cinsiyeti kız diyordu aşırı seviniyordum keşke gerçek olsa. Ama umut etmek istemiyorum henüz yeni denemeye başladım bebek . Hemen olmaz sanırım en az 4,5 ay gerek

Canım düştüğün yoksa zaten bakmazlar
Bence herkeste bakilmali artik. Sonucta bu pihtilasma edinilmiş te olabiliyor. Yani sonradan da cikabiliyor. Benim tanidiklarimdan var ilk cocukta bisey yok sonradan pihtilasma cikmis . Dusuk olmus.

Back
X